Doctorul Horst Muller la Timișoara, 27 decembrie 2020, despre c0vid (video)

La mitingul pentru libertate de la Timișoara, din 27 decembrie 2020, a intervenit, prin skype, și doctorul neamț (originar din România) Horst Muller. De la acel miting am prezentat deja cuvîntarea mea: Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)

Prezint acum și intervenția doctorului Horst Muller. Am impresia că dînsul fiind plecat de multă vreme din România, uneori are greutăți să găsească cuvîntul potrivit în limba română ori nu este obișnuit să discute în această limbă problematică medicală.

Transcriere înregistrare:
00:09 Aida Gelati: Am ajuns într-un punct cheie al serii noastre. Vom fi în direct cu un domn doctor, cu un medic din Germania. Și avem ocazia să punem întrebări. Este vorba de domnul doctor Horst Muller. Este medic ORL-ist, născut în România dar stabilit în Germania de 33 de ani. A urmat universitatea la Freiburg și actualmente profesează, are cabinetul său privat în (nu înțeleg exact localitatea). Bună seara domnule doctor. Bună seara. Aida Gelati mă numesc.
01:00 Horst Muller: Bună seara. Mă bucur pentru invitație.
01:12 Aida Gelati: Permiteți-ne să vă punem cîteva întrebări legate de situația actuală la această boală care ne macină pe toți. Spuneți-ne pentru început, la cabinetul ORL ajung și bolnavii covid? Dumneavoastră vă întîlniți cu acest gen de pacienți?
01:40 Horst Muller: Acuma eu mă întîlnesc cu tot felul de pacienți însă nu m-am băgat niciodată să fac teste de covid. De aceea îi tratez pe toți așa cum au venit și anii trecuți la mine, fără să fac vreo deosebire și fără să-mi fie frică că e ceva deosebit cu acest așa-zis covid.
02:08 Aida Gelati: Foarte interesant.
02:09 Horst Muller: Deci am pacienți care în fiecare an vin sau care au o răceală, tușesc, au febră. Nu fac nici un fel de problemă din aceasta. Deci, la mine în cabinet e totul normal, cum a fost întotdeauna.
02:31 Aida Gelati: Aș dori să vă întreb: Totuși unul din simptomele specifice bolii covid este pierderea gustului și a mirosului. Care credeți că este mecanismul fiziopatologic care determină acest simptom. L-ați întîlnit la pacienții dumneavoastră? Sau poate se manifestă doar la unele forme, mai ușoare sau mai grave? Ce ne puteți spune?
03:00 Horst Muller: Trebuie să știm că mirosul și gustul, dar deobicei este nervul mirosului care este afectat și atuncea nici nu mai gustăm așa bine, pentru că noi gustăm de fapt cu nervul mirosului mai mult. Deci gustul și mirosul totdeauna au fost simptome cînd a fost o anumită gripă sau ceva care s-a văzut și anii trecuți. Deci el nu este un simptom specific. Se caută acum, în general, să caute simptome specifice acestei, să zicem infecții, însă eu nu pot să găsesc că ele acestea sînt. Și chiar dacă am găsi simptome specifice, doar schimbarea unui simptom nu spune că s-a schimbat cauza lui. Deci va trebui să cunoaștem un pic, și bine că puneți întrebarea, fiziopatologiei. Acuma nervul mirosului nu este vizibil, este ascuns acolo. Dar avem alți nervi care devin vizibili la așa-zise infecții cu viruși. De exemplu avem zona Zoster. Zona Zoster sînt bubițe care apar pe piele și ele merg de-a lungul nervului. Da? Deci ele sînt pe piele dar sînt exact acolo unde nervul e, cum să zic, administrează, acolo unde el funcționează. Și acolo se fac acele bubițe, și ele trebuie să vină de undeva. Și ele nu pot să vină nici la voia întîmplării, unde apar, pentru că trebuie să fie, cum să zic? Cineva trebuie să dirijeze procesele fiziologice în trupul nostru. Și aceea este mintea noastră, acestea sînt gîndurile noastre cu care noi le facem. De aceea, eu am studiat în acești ultimi 17 ani, de cînd sînt la cabinet, să înțeleg relația aceasta – cum apare boala? Pentru că dacă într-adevăr agentul extern ar fi acela care cauzează boala, înseamnă că dacă, să zic așa, sîntem toți contaminați cu otravă, cu toți ar trebui să ne îmbolnăvim la fel. Da? Dacă se dă otravă la toți, dacă îi punem pe toți într-un duș și dăm drumul la gaze, nu scapă nici unul. Dar dacă am pune pe oameni care sînt așa-zis infectați cu alții, ar fi poate mulți care nu ar primi nici un simptom. Avem atîtea teste. Punem întrebarea: de ce unul primește un simptom, sau se răcește, celălaltul nu?
06:10 Aida Gelati: Manifestarea este diferită, deci cauzalitatea ar fi una internă după părerea dumneavoastră, nu externă?
06:18 Horst Muller: Da.
06:18 Aida Gelati: Factorii de a declanșa anumite simptome diferite în rîndul oamenilor? Interesant punctul de vedere.
06:29 Horst Muller: Da. Deci dacă înțelegem că…
06:32 Aida Gelati: Aș dori să vă întreb… Deci doamna nu este. Și alte viroze sau…
06:57 Horst Muller: Da. Deci simptome de acestea de pierdere de miros, gust, îl avem în toate lucrurile. Și la cineva care nu are nici o infecție și deodată își pierde mirosul. Sau altă paralizie a altui nerv. Deci, în trupul nostru, să zic așa, nu putem acorda ceva specific, în sensul acela că zicem: punem agentul acesta de microorganism și vom avea acest rezultat.
07:31 Aida Gelati: Dar cine se întîlnește doar la această boală?
07:32 Horst Muller: Pentru că gazdele sînt diferite.
07:39 Aida Gelati: Bine. Aș dori să vă întreb care este tratamentul specific în Germania, practicat. Tratamentul anticovid. Și dacă dumneavoastră sînteți de acord cu tratamentul sau aveți unele rezerve?
07:59 Horst Muller: Tratamentele sînt diferite dar încearcă să facă cu toți un fel de standard, cu cortizol, cu remdesivir (?) sau care sînt aceste lucruri anti, antivirotice, cum zic ei. Dar eu personal nu mă bag în acest domeniu. Pentru că eu știu, boala nu vine de la un agent extern. Boala este doar exprimată prin agentul extern. Boala este doar exprimată de agentul extern. Eu nu mă ocup de efect, ci mă ocup de cauză. Îl ajut pe om să se refacă din problema care l-a adus din această situație. Sînt un medic care încearcă să lucreze cu omul, să-i explice, să-l ajute să știe cum să-l ajute singur, nu să-și mai îngreuneze trupul și funcțiile lui după ce el acuma deja este afectat.
09:13 Aida Gelati: Deci pe lîngă tratamentul medicamentos (neînțelegibil) și un alt gen de tratament, mai profund, cu o cauză…?
09:30 Horst Muller: În timpul acesta am avut așa de mulți pacienți cu frică. Am avut mereu pacienți cu frică, dar în aceste luni frica a luat enorm. Are efect asupra trupului, face ceva cu omul, și de aceea încerc să-l ajut, să știe cum să se raporteze la toate știrile.
09:55 Aida Gelati: Mă scuzați. Poate agrava frica simptomele?
09:59 Horst Muller: Frica este în sine un simptom. Ea agravează totul, să știți. Cînd omul îi e frică și paralizează toate forțele ființei sale, devine, cum să zic, irascibil, devine irațională. Deci frica e deja un simptom al iraționalului și așa cum am auzit un pic prezentarea domnului dinainte, din Statele Unite sau de unde a fost, de aceea și sinuciderea și depresia iau multă amploare, pentru că oamenii nu mai știu ce să facă.
10:37 Aida Gelati: În România este o situație destul de tragică în ceea ce privește rata mortalității bolnavilor de covid ajunși la ATI. Oare acest virus este chiar atît de ucigaș? Care ar fi cauza? Părerea dumneavoastră?
11:03 Horst Muller: Deci într-adevăr, acest tip de tratament, de a intuba omul, de a-l aduce la mașina de respirație, este foarte controversat. Chiar zilele acestea am citit de un medic pulmolog care zice: Păi noi vrem să-i scăpăm pe oameni și-i tratăm cu ceva cu care îi omorîm. Deci unul dintre cele mai mari lucruri care se face, pentru că cu tratamentul de multe ori faci mai mult rău decît dacă omul ar fi lăsat sau ajutat să depășească această insuficiență de oxigen. Deci, adevărat că cei care sînt aduși acolo să fie puși la mașina de respirație, foarte puțini scapă de acolo cu viață.
12:05 Aida Gelati: Așa este. Mulți dintre noi avem dubii și despre acuratețea datelor oficiale comunicate în ce privește numărul infectărilor, a procentului de pozitivitate a testelor PCR. Care este părerea dumneavoastră, cum credeți: Cum este în Germania față de…?
12:34 Horst Muller: În toate țările lumii acestea este un program care merge cam aproape identic. Pentru că avem aceleași proceduri, avem același test. Și testul acesta PCR este un test atît de nesigur, care nu spune practic nimic dar sugerează ca și cînd el ar detecta un virus cînd el detectează doar niște particule care trebuie apoi atribuite. Dar ele poa să fie orice, atribuit oricărui, cum să zic, particulă genetică care poa să iasă din celulele noastre. De aceea este important să înțelegem ce se întîmplă în această lume. Și eu personal văd și sînt convins că este un program care încearcă să pună pe oameni sub control printr-o situație de aceasta de boală. Și evident, încercînd acest lucru, oamenii cu frica putem să-i controlăm. De aceea este important să înțelegem de unde vine boala și este important să ne înțelegem pe noi înșine ca să putem să ne controlăm. Și să nu mergem după numere. Pentru că toate aceste numere sînt doar băgare de frică. Ele nu spun nimic dacă un om e bolnav sau nu. Nu este nimic acolo ce noi ca medici am putea verifica. Dar totul e undeva departe, centralizat, și nimeni nu ajunge acolo ca să știe și să controleze. Pentru că, pur și simplu, n-avem acces. Și fiecare care pune la îndoială aceste lucruri este văzut ca inamic sau, eu știu, conspirașionist, și nu mai avem o știință în care poți să mergi să verifici. Să zici: hai să vedem cum stau lucrurile, hai să fim mai mulți cei care cercetează. Nu. Există o singură părere, o singură instituție. Totul e centralizat în fiecare țară. Ei au și ne spun numerele și ne bagă frica și oamenii, dacă sînt creduli, să fie creduli. De aceea cred că este foarte important astăzi ca fiecare să știe mai mult decît ce i se spune. Și să cunoascvă materia, nu în sensul să cunoaștem în detalii medicina, dar să ne cunoaștem pe noi ce ne deranjează, de ce reacționăm așa. Adică să avem o cunoștiință de sine care ne-ar putea ajuta să nu intrăm în frică și să trăim o viață normală în toată chestia asta de grijă așa-zisă…
15:38 Aida Gelati: Văd că îndemnați la normalitate. Deși tocmai voiam să vă pun o întrebare: astăzi s-a început campania de vaccinare la nivel mondial, la noi în țară. Dumneavoastră personal vă veți vaccina? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
16:01 Horst Muller: Cu siguranță că nu. Eu am crescut în România. În România am fost cu toții vaccinați fără să vrem. Însă vaccinul acesta este diferit de toate celelalte vaccinuri. Este neverificat. Am vorbit chiar ieri cu un, nu-i coleg dar are conecții bune la laboratoarele unde se testează acest, cum să zic, acest vaccin. Pentru că el n-a fost testat pe animale. A fost testat doar pe oameni și sînt anumite laboratoare care-l testează pe șobolani și pe șoareci și a zis că fiecărui șoarece căruia i s-a administrat acest vaccin a murit. Niciunul n-a supraviețuit. Deci asta din testele care se fac în laborator. Acuma, e o informație care el mi-a spus-o. Noi n-avem acces să vedem vaccinul, n-avem acces să vedem în el ce conține, n-avem acces să verificăm ce-i acolo și tot unde e ceva ascuns eu zic: ceva nu este în ordine.
17:24 Femeie: Mă scuzați, avem acces. Putem, fiecare stat are obligația sau libera alegere să testeze lotul de intrare în țară de vaccin. Agenția Europeană a Medicamentului specifică lucrul acesta. Să intrați pe saitul agenției europene – EMA pe scurt – să citiți acolo că lasă la latitudinea fiecărui stat să verifice loturile care intră în țară. Trebuie să existe un laborator de control al calității. Pe lîngă firma care a produs vaccinul respectiv trebuie făcute teste atît de Agenția Europeană a Medicamentelor care aprobă acest vaccin, punerea pe piață, autorizează acest vaccin. În plus, țările care importă trebuie să verifice loturile care intră în țară. Nu ne interzice nimeni să facem lucrul acesta!
18:30 Gheorghe Vela: Trebuie implicare în farmacovigilență. Bună seara domnule doctor. Să răspundeți prima dată și vrem să vă mai întrebăm pe tema asta încă 2-3 întrebări. Dar, referitor la verificarea vaccinurilor, dacă credeți că sînt suficient sau insuficient de verificate, sau s-a accelerat această introducere pe piață și inclusiv se promovează într-un mod agresiv vaccinarea în toată Uniunea Europeană, dar fără să se prezinte în mod transparent riscurile?
19:08 Horst Muller: Exact așa.
19:08 Femeie: Se fac studiile preclinice de care ați zis dumneavoastră, sînt ani de zile care se acordă pentru studierea unui vaccin, pentru dezvoltarea unui produs de punere pe piață. Sînt studiile clinice care se fac. Sînt 210 zile pentru evaluarea unui dosar de punere pe piață de către Agenția Europeană a Medicamentului. Vrem să știm cîte zile s-au acordat pentru firma Pfizer și cealaltă firmă, pentru punerea pe piață, pentru acordarea autorizației de punere pe piață? În 11 decembrie Agenția Europeană a Medicamentului, a fost postat pe saitul agenției cum că va informa cetățenii Europei despre ce s-a decis în legătură cu acest vaccin. Sînt 3 ore în care se discută, diferiți specialiști care discută despre această problemă. Nici un stat nu a fost informat. Departamentul de Urgență sau cum se cheamă, la nivelul României nu ne-a informat. Agenția Națională a Medicamentului de la București, care se subordonează Agenției Europene a Medicamentului nu a informat populația. Nu vrem să fim informați despre așa ziși profesori care stau și dau copy+paste pe articole din așa zisele reviste de specialitate. Vrem să fim informați oficial. A fost pe postul Realitatea TV. Cine v-a invitat? Vrem să vedem un prospect, vrem să vedem efectele secundare acute și cronice, timpul cît s-a acordat pentru studiu, cîtâți pacienți au fost introduși în studiul de fază 1 a și b, 2, 3. Banalul medicament, orice medicament și orice care se introduce în țară trebuie supus unui studiu clinic. De ce cu acest vaccin se trece la o vaccinare în scară largă a populației? De ce medicii, de ce categoria cea mai vulnerabilă acuma, din punct de vedere psihic, care au trecut, cum se spune că sînt cei din linia întîi, i se impune să fie cobai? Tot respectul pentru cei care au lucrat acolo, care au fost amenințat că li se face dosar penal, care pot să riște să ajungă pe stradă, sau cum e în Franța, că li se fac pașapoarte covid?
21:54 Horst Muller: Da, deci asta este… Asta am vrut să spun înainte, că omul, sau să zic așa, omul de știință care acuma nu este legat neapărat de o instituție, nu poate să cerceteze el pentru sine. Adică nu s-a pus vaccinul acolo ca să aibe acces orice laborator la el, să ne uităm în el, să vedem ce face și să facem aceste teste. Totul este centralizat, totul este apărat și vaccinul transportat de militărie sau de poliție și astăzi [în] toată Europa s-a început cu vaccinarea. Pentru că acest interes dea vaccina pe toată lumea pentru ceva care nici măcar nu este periculos, să zic așa, nu este o chestie cum ar fi ciuma sau alte lucruri la care să zici „hai că acolo se merită că scăpăm vieți”. Deci majoritatea oamenilor care se îmbolnăvesc cu aceste simptome supraviețuiesc și nu trebuie să facă acest, să intre acest risc cu vaccinul. Eu de cînd am învățat, cum să zic, pe om să-l cunosc în cabinetul meu de 17 ani, evident că nu intru în viața omului cu lucruri agresive. Cu lucruri care nu lew pot judeca, cu lucruri care nu le pot evalua dinainte. Deci hai să lăsăm natura, s-o ajutăm, dar nu s-o împiedicăm cu lucruri care nici măcar nu știm care-i conținutul acestui vaccin. Da, știm că conține mesenger ARN dar nu știm că mai sînt și alte, cum să zic, lucruri năucitoare. Și cel puțin din oamenii care îi cunoaștem din Anglia, unde s-a început întîi vaccinarea, 2,79% din toți vaccinații au făcut simptome grave, așa încît n-au mai putut să lucreze. Deci a devenit bolnav. Deci dacă asta sînt la 100000, înseamnă că 27000, nu, 2700 de pacienți suferă grav. Și socotiți aceasta la milioanele care acuma se împart. Și acesta este doar termenul scurt de evaluare. Deci ceva nu este în ordine. Ceva este foarte greșit în tot ceea ce se întîmplă. Sînt lucruri care nu le-am întîlnit niciodată cu toții pînă acuma, și este la nivel mondial. Lumea este forțată să facă ceva fără să știe, fără să li se spună clar. Sîntem doar conduși de frică, trebuie să fim creduli, nu avem voie să punem întrebări. Cine pune întrebări este eliminat. Este un lucru care a fost nemaiîntîlnit pînă acum. Și totul pe baza unei așa zis boli pe care ni se spune că este așa de periculoasă cînd de fapt după atîtea luni de zile, în general vedem că dacă omul trebuie să moară, moare, dacă nu, nu moare, că avem un Dumnezeu care conduce viața și nu un virus.
25:42 Marius Mioc: Domnule doctor, aș dori să pun o întrebare: Pe worldometers, pe internet, sînt date din fiecare țară, se actualizează zilnic, cîți morți de covid au. Cum vă explicați dumneavoastră că țări din Africa, din Asia, care sînt subdezvoltate, n-au condiții igienice foarte mari, au mai puțini morți de covid? Și cei mai mulți morți de covid apar exact în țările dezvoltate din Europa, din America de Nord, unde au spitale moderne, au toate condițiile? Și totuși acolo, după datele din worldometers, apar că acolo îs cei mai mulți morți de covid?
26:21 Horst Muller: Eu cred că în sistemele acestea moderne controlul este mult mai puternic și dorința de a pune stăpînire, sau avem lucruri mediale (?) cu care putem să facem acest lucru. Dumneavoastră știți cu toții că cel care e declarat mort de covid nu este verificat că are covid. Tatăl meu a murit în România. Eu vin din România. El a fost internat cu o aprindere de plămîni, așa s-a spus, și l-au testat și au spus că e covid și apoi nu mai știm ce s-a întîmplat cu el dar a murit în 3 zile. Dar tatăl meu a fost deja bolnav, a avut lucruri, nu mai putea să mănînce, deci era deshidratat. Deci, cum să zic? El e declarat mort covid cînd de fapt el oricum ar fi murit în aceste zile. Oamenii sînt declarați morți de covid și chiar acuma se încearcă să se zică că dacă cineva moare acuma și acum o lună a avut un test pozitiv de covid, tot mort de covid este. Adică se, ai impresia că vor să aibe morți cu care să dovedească că această boală este periculoasă. Nu este ceva sincer, nu este ceva controlabil. Adică trăim niște timpuri în care, cum să zic, ne provoacă să vedem că ceva nu este în ordine.
28:02 Marius Mioc: Deci cu alte cuvinte credeți că se falsifică statisticile? Se umflă numărul de morți de covid în țările dezvoltate, care au și mulți morți, comparativ cu țări…?
28:11 Horst Muller: Adică se atribuie ca și cînd cineva ar muri de covid. Eu personal, cum să zic? Omul moare din, da, mai multe lucruri, dar să atribui unui singur agent moartea omului pînă acuma n-a existat. N-aveam acest diagnostic. Spuneam că ori moarte naturală, ori moarte nenaturală, dar n-am avut aceste probleme care le avem acuma cînd totul parcă e numai covid.
28:44 Gheorghe Vela: Domnule doctor, herr doctor Horst Muller, danke schon pentru această intervenție a dumneavoastră în această adunare a noastră. Vă mulțumim că ați acceptat să intrați online. Sîntem o mînă de cetățeni din Timișoara care azi ne-am adunat ca să protestăm, să ne arătăm dezaprobarea noastră față de dezinformările grave și masive care sînt promovate prin mass media și în România. Începînd cu data de astăzi, pentru că astăzi 27 decembrie a început oficial campania de vaccinare la nivel nu numai de România ci și de Uniunea Europeană. Apoi ne bucurăm că dumneavoastră sînteți neamț, german, pentru că am ajuns vremuri în care doar dis Statele Unite și din Germania ce se spune de către oameni de știință sînt luate în considerare în România. Sînt cenzurate foarte multe opinii medicale, sînt cenzurate foarte multe puncte de vedere ale unor autorități și dumneavoastră faceți parte dintr-o categorie de oameni care este, cum să spun, tolerată. În sensul că ce vine din Germania este acceptat pentru că Germania conduce și dă tonul Europei. Acum vă mulțumim încă o dată că sînteți neamț pentru că în urmă cu cîteva luni în urmă, în Berlin, a avut loc cel mai mare miting, de 3 milioane, între 3 milioane și 4 milioane de germani care s-au adunat și care au protestat pentru apărarea drepturilor și libertăților civice. A fost o explozie de civism cum n-a mai cunoscut vreodată Europa pînă în acel moment. Și acum, pentru ce vă pun eu această întrebare? Încă o problemă: Iarăși vă mulțumesc că sînteți interlocutorul nostru, sînteți german, pentru că chiar și în Bundestagul Germaniei s-a vorbit despre falsitatea datelor despre covid, ceea ce la noi în parlamentul României era aproape imposibil să se pună în discuție așa ceva. Adică chestiunile acestea sînt tabu pentru foarte mulți dintre politicienii noștri. Și acum: dumneavoastră în calitate de ORL-ist, de specialist ORL-ist, ați văzut că pe internet circulă informații că în urma unor vaccinuri produse fie de Astra Zeneca, fie de BionTech Pfizer, fie de Moderna, acei voluntari care le-au luat au avut surprize să aibe paralizie facială. Le-a căzut o pleoapă, o falcă, li s-a strîmbat nasul, li s-a strîmbat gura. Vă întreb: Dumneavoastră în calitate de specialist ORL-ist și specialist în medicină germană, considerați că este posibil, în urma informațiilor, datelor care le aveți, și personal din ceea ce ați citit, și de la alți colegi, și din relatările unor, ca să spun, colegi de breaslă, că se poate întîmpla să aibe acțiune negativă malefică, sau dacă vreți, vătămătoare, înțelegeți foarte bine limba română, strict asupra capului și funcțiilor, ca să zic așa, ale capului, acest vaccin? Asta în calitate de ORL-ist. După care mai pun o întrebare și nu vă mai obosesc. Și vă mulțumesc.
31:55 Horst Muller: Acuma, din punct de vedere fiziologic, toate lucrurile se împart în trup. Dacă punem un agent în sînge se duce peste tot în aceeași măsură, pentru că după lege este în aceeași cantitate peste tot acolo. Acuma, ce în mod general ar ataca vaccinul, că se duce pe sistem nervos, că merge doar într-o singură parte este cam dificil să o faci doar asupre vaccinului. Sînt anumite lucruri care vin împreună cu vaccinul și așa se întîmplă acele lucruri. Dar nu le-aș spune, dacă nu sînt generale, că sînt de vaccin. Dar, pentru că omul este condus de ce gîndește. Dacă acuma ai un stres și iei acest vaccin, se duce și va fi folosit să facă dauna acolo unde e și partea stresantă sau, da, unde este condus. Eu am pe internet multe prezentări care explic funcțiile umane ca o privire de ansamblu. Să ne cunoaștem și să vedem că anumite lucruri nu putem să le punem strict pe ceva exterior. În afară că ele-s tot generale, da? Dar dacă am o paralizie doar într-o parte după un vaccin, trebuie să mai fie un element în plus care folosește. De aceea trebuie să nu fim ignoranți asupra (neînțelegibil). Dacă omul ia, să zic așa, ceva care este solicitant pentru trup, cum ar fi un vaccin, dar nu dăm vaccinul, adică nu se dă vaccinul atunci cînd ești bolnav, dar omul poate să aibe alte puncte de stres și atuncea mai pui și vaccinul peste el, și atuncea apar pe asta și atuncea ai o chestie unilaterală. De aceea zic: mai bine să ne ferim de tot ce nu știm și să facem numai ceea ce știm că-i bine. Eu de aceea nu recomand să facem ceva fără să știm ceva.
34:18 Gheorghe Vela: Domnu doctor, și o a doua întrebare: Astăzi în România, pe saitul Ministerului Sănătății apăreau ca date oficiale peste 613000 de cetățeni care s-au îmbolnăvit de covid de la începutul pandemiei și pînă astăzi și deasemenea apăreau peste 536000 de români, adică peste jumătate de milion, că s-au vindecat. Fără vaccin, fără campanie de vaccinare. În procente, cei infectați de la începutul pandemiei și pînă astăzi ar fi undeva la 3,1% din populația actuală a României, maximul 3,2. Iar cei care s-au vindecat, fără vaccin ci doar prin administrarea de medicamente, ca să spun așa, non-vaccinare, sînt undeva la 2,75-2,8% din populația României. Și eu vă întreb pe dumneavoastră, în calitate de medic: Ce facem cu oamenii care sînt deja vindecați și care au dobîndit o imunitate în răstimpul acesta, ca și anticorpi, rezistență la… Considerați, dacă ar vrea, deci acuma nu se pune problema obligativității vaccinării, pentru că statul român vine foarte elegant cu ideea că se recomandă vaccinarea, dar nu ți-o impune cu forța. Deși la început ne-au cam speriat, ne-au spus că se va ocupa de vaccinare doar armata, că doar medicii militari vor face treaba asta și multe altele, după care, cînd au văzut că împotrivirea populației, au lăsat-o mai moale. Și acuma doar spun așa, că se recomandă vaccinarea. De ce vă întreb pe dumneavoastră: o persoană care deja s-a vindecat de covid, fără vaccin, iar trece prin cap să facă vaccinul. Considerați dumneavoastră că este un non-sens, sau chiar periculos ca să-și reactiveze în propriul corp virusul acesta chiar după ce a fost vindecat fără vaccin? O parte, că sînt unii oameni care-și pun întrebarea aceasta: bine, bine, sînt oameni cu risc de a se îmbolnăvi, dar cu cei vindecați ce facem, că ei deja s-au vindecat?
36:23 Horst Muller: Da, păi deobicei așa am învățat în mod clasic, că dacă ai trecut pe acolo, nu mai trebuie să-ți faci grijă, nu? Dar, vedeți, sîntem foarte confuji și despre felul cum funcționează imunitatea noastră și așa mai departe, și de aceea acuma cei care promovează vaccinul spune „dacă ai trecut pe aicea nu înseamnă că nu ești încă vulnerabil să primești iarăși”. Și atunci, de aceea recomandă ei vaccinul. Dar vaccinul acesta nu conține virusul, vaccinul acesta nu conține, cum au celelalte, particule. El conține niște informație genetică care să facă trupul să facă ceva împotriva celor „spike”, cum să zic, acelor elemente cu care virusul s-ar prinde de celulă și să le distrugă. Deci, practic ceea ce se face acuma este un fel de tehnologie modernă care face ca sistemul nostru de apărare să acționeze asupra niștor lucruri fără ca să se mai adauge și virusul în sine. Deci este o confuzie totală și n-avem cum să (neînțețegibil)
37:52 Femeie: În legătută cu acest modernism în medicină, în special în cea genetică și cea legată de viruși și de acești vectori virali care se produc și medicamentele pentru cancer, care sînt ultramoderne acum și care se testează pe pacienți și chiar în Germania, care chiar, un mare profesor din Germania (nume pe care nu știu să-l scriu corect) și care colaborează cu centrul Oncogen din Timișoara, a fost capabil în 2016 să vină și să spună în fața unor specialiști, să spună „nu contează, n-o să se știe, testele se fac pe pacienții în stadiu avansat și n-o să se știe dacă mor de la medicament sau din cauza bolii”. Un specialist din Germania care vine, care nu cunoaște legislația europeană, care nu cunoaște ghidurile, GMP-ul, care vine și spune „provin dintr-un GMP industrial, dintr-un GMP real, nu trebuie să respecți regulile astea, trebuie să… un GMP de studenți, noi așa lucrăm”. În 2019 ne-am întîlnit din nou. I-am trîntit pe masă ghidurile, legislația europeană de pe uldralex (?) și spune că nu cunoaște. Și dumnealui a făcut teste pe pacienți și nu cunoaște regulamentul și ceea ce impune ce scrie în acele ghiduri. Cum putem să-l credem că aceste vaccinuri sînt bune sau că testele care s-au făcut sînt corecte?
39:50 Horst Muller: Eu zic că nu putem să credem pentru că credința, acolo unde e vorba de medicină, nu e bună. Noi avem nevoie de acte, avem nevoie de lucruri concrete pe care trebuie să le putem și noi înțelege la nivel și de medic și de…
40:12 Femeie: Cum poate să oblige pe franceji acuma, cum poate să-i oblige, pașaport covid, să-i oblige să facă vaccinuri, să le interzică transportul sau ceva de genul acesta, am prins chiar în seara aceasta o știre despre Franța, ce a impus guvernul francez? Cînd din Germania vine și spune… Am trimis o scrisoare în august, au fost la Ministerul Sănătății din România, nu m-au băgat în seamă. Am fost dată afară din institut. Se ascund toate, se ascund toate, așa și cu vaccinul.
40:56 Horst Muller: Deci acolo unde nu este sinceritate, acolo unde nu se lucrează deschis…
41:02 Femeie: Așa este și cu vaccinul acuma. Aș mai avea o întrebare. Cred că dumneavoastră în calitate de medic ORL-ist sînteți cel mai avizat să ne răspundeți. Este vorba despre purtarea îndelungată a măștii. Sînt efecte adverse? Mai ales la copii mă refer.
41:32 Horst Muller: Absolut. La toți care poartă mască, și dacă e o mască din asta mai aerisită, aduce ca să inhalăm, se ridică neapărat dioxidul de carbon, se micșorează oxigenul, aceasta face ca creierul nostru să producă un agent care face să se dilateze vasele. Dilatarea vaselor duce la declanșarea adrenalinei. Rolul adrenalinei – ca să strîngă vasele iarăși. Și este un proces atît de dăunător pe plan scurt și pe plan foarte lung. de aceea se știe din anii 70 deja, că trebuie să fie o anumită cantitate de dioxid de carbon, n-are voie să se depășească. Sub mască aceasta se depășește, cred că în primul minut deja. De aceea această mască eu o numesc, este la fel un lucru foarte dăunător, este vîndut ca ceva igienic, dar este absolut inversul igienei. Dumnezeu nu ne-a făcut cu măști, de aceea mă bucur că în România aveți acum o sentință că nu mai trebuie să purtați mască pe stradă.
42:58 Femeie: Nu este adevărat.
43:05 Gheorghe Vela: Domnule doctor, am uitat să spun asta chiar în piață și mă bucur că mi-ați amintit dumneavoastră. Cu adevărat, o colegă avocată din Constanța a reușit să învingă DSU – Departamentul pentru Situații de Urgență condus de către domnul Raed Arafat, iar Curtea de Apel București a considerat că obligativitatea purtării măștii în spații deschise este ilegală. Dar ca o idee, mai departe față de ceea ce a spus doamna de lîngă mine, căreia i-am luat, poate nepoliticos, microfonul. Aș vrea să vă întreb și eu, ca o prelungire a ideii despre mască, ceva legat de opinia publică din Germania și de opinia științifică, ca să spun așa, de lumea științifică din Germania. Noi sîntem dezamăgiți în România, pentru că mass-media, știm cu toții, că a fost coruptă, cumpărată cu zeci de milioande de euro de către fostul guvern ca să profereze și să promoveze unilateral doar un punct de vedere, care convine Big Pharma și companiilor farmaceutice. Dar despre nemți, noi românii știm că sînt oameni cinstiți, corecți, cărora le place calitatea, cărora le plac lucrurile drepte, sînt corecți în tot ceea ce afirmă. A fost posibil din ceea ce cunoașteți dumneavoastră ca și în Germania mîna lungă a Big Pharmei să corupă mass-media germană și să se întîmple chiar și în Germania denaturări de informații la nivel public, încît oamenii să fie panicați, alertați în mod nonștiințific, fără știință la mijloc ci doar pe bază de supoziții și de idei care au inflamat spiritele? Deci chiar și în Germania cea civilizată, cea, ca să spun așa, plină, cea corectă, a fost posibil sau n-a fost posibil să fie manipulată opinia publică? Că despre România noastră știți cum stau lucrurile.
45:05 Horst Muller: Este manipulată opinia publică, pentru că este un acces acolo, și a venit Bill Gates, cred că a fost în aprilie sau în martie, și ce a spus? Că vom vacina 7 miliarde de oameni. A zis-o fără să, să… A zîmbit, a fost foarte încrezător că singura ieșire din pandemie este vaccinarea și el a promis că îi va vaccina pe toți, adică 7 miliarde de oameni vor fi vaccinați.
45:42 Gheorghe Vela: Considerați dumneavoastră că este un abuz, adică s-a redus medicina, s-a redus combaterea bolilor doar la vaccinare? Ca specialist credeți că mai sînt și alte metode în afară de vaccinare care să stîrpească bolile sau care să le oprească? Este vaccinarea singura metodă medicală care poate să oprească bolile sau oamenii au o paletă largă de alegeri?
46:06 Horst Muller: Ea nu poate opri nici o boală. N-a putut niciodată să oprească nici o boală. De aceea trebuie să știm mai mult despre om decît ce ni se spune. De aceea va trebui să ne uităm un pic și la legile naturii. Prezentările mele le-am făcut toate sub acest nume – „legea naturii, legea vieții”. Pentru că dacă ne cunoaștem pe noi înșine știm că soluția nu constă în schimbarea unui mediu ci în schimbarea interioară a gîndirii noastre. Pentru că vedeți, ceea ce trăim noi astăzi este un război. Dar este un război psihic care impune pe oameni sub o condiție. Tot timpul e bombardat cu informația aceasta, cu cîți mor, de unde, și n-au avut nimic. Și e o informație pe care nimeni nu poate s-o verifice. N-ai cum s-o știi de unde s-o iei. De aceea trebuie să-ți faci clar. Ce fac? Cred sau nu cred ce mi se spune? Dar eu prefer să nu cred ceea ce nu pot să verific. Și ceea ce mi se ascunde acel lucru iarăși nu îl iau drept bun. Și acolo unde este forță, acolo unde este condiționare, cum este Franța sau în Israel, unde se fac zone verzi în care pot să se adune cei care sînt vaccinați, ceilalți n-au voie să meargă acolo. Deci, să ți se… Ei au schimbat strategia, cum să zic, a vaccinului, să nu mai fie obligatorii, dar te obligă indirect. Da? Deci este o mai șireată apropiere. Adică îi spui „da, ești liber”. Dar va veni la mine și zice „nu mai poți să profesezi dacă nu te vaccinezi”. Nu? Ești liber, dar ce mai faci după aceea? Și așa oamenii sînt constrînși să facă alte lucruri și după aia statul zice „păi voi ați ales, că n-ați fost obligați s-o faceți”. Și atuncea răspunderea dacă faci boală sau ai anumite dezavantaje ți se va da asupra ta, pentru că nu te-a pus nimeni s-o iei, nu? L-ai luat, acuma tu răspunzi! Deci este foarte șiret tot ce se întîmplă astăzi în lumea aceasta e atît de diavolesc, atît de înșelător încît cîteodată stau și zic că asta numai o minte diavolească a putut să facă, că minte de om n-a putut.
48:52 Aida Gelati (?): Mulțumim foarte mult, domnule doctor că ați fost cu noi și pentru curajul de a spune adevărul, de a spune ce gîndiți.
49:02 Beniamin Muj: Domnule Horst, vă mulțumim tare mult. Să știți că Timișoara vă iubește. Dacă ați fost în iarnă aicea fizic, astăzi ați fost din nou pe calea internetului. Vă mulțumim, Timișoara vă iubește și vă mai așteaptă din nou alături de noi, Doamne ajută!
49:20 Gheorghe Vela: Danke schon.
49:21 Horst Muller: Mai bine dacă vrea cineva să aibă informații poate să dea numele meu pe internet și să vadă prezentările pentru că eu consider ceea ce am prezentat în seminariile mele peste tot în ultimii 12 ani sînt informații care ne dau viața înapoi, adică ne arată cum lucrează mintea noastră. Trupul nostru este afectat de minte și dacă noi avem control asupra minții o să avem control și asupra vieții. Dar dacă nu ne putem controla mintea atuncea sîntem fără busolă, pînă la urmă ne vom vinde sufletul pentru nimica.
50:00 Gheorghe Vela: Cu siguranță că mulți români vor fi foarte interesați de acum încolo de punctele dumneavoastră de vedere și de opiniile științifice și vă vor simpatiza din tot sufletul, iar noi vă mulțumim pentru tot ce ne-ați spus în seara asta. Sînt idei foarte prețioase. Sînt lucruri mari pe care dumneavoastră ne-ați spus în stil și german și românesc, punctînd lucrurile pe nume, iar cei care au vrut să înțeleagă au înțeles, iar ceilalți, cum să spun, vor avea de pierdut că nu le pun la suflet. Vă mulțumim încă o dată, toți timișorenii vă îmbrățișează. Danke schon. Aufwiedersehn.

Mai citește:
Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.