Nouă apariție editorială, la care sînt coautor: Timișoara, 30 de ani de la revoluția română din decembrie 1989 (ediția a 2-a)

La editura Universității de Vest din Timișoara a apărut, sub coordonarea prof. dr. Marcel Tolcea, a doua ediție, revăzută și adăugită, a cărții „Timișoara: 30 de ani de la revoluția română din decembrie 1989”. Prima ediție a cărți a apărut, într-un tiraj restrîns, în 2019.

În această carte am scris și eu 2 capitole. Alți coautori ai cărții sînt: Lucian Ionică (conferențiar doctor la Universitatea de Vest, fost director al studioului din Timișoara al TVR), Viorel Marineasa (conferențiar doctor la Universitatea de Vest, patron al fostei edituri Marineasa), Lucian-Vasile Szabo (lector dr. la Universitatea de Vest, autor al mai multor cărți despre revoluție și titular al cursului despre revoluția din 1989 care fusese început la Universitatea de Vest – linc), Marcel Tolcea (profesor dr. la Universitatea de Vest), Mihail Decean, Iancu Gherman, Petrișor Morar (fost deputat și secretar de stat la SSPR), Nicolae Opriș (colonel în rezervă), Vasile Popovici (profesor la Universitatea de Vest, fost deputat, fost ambasador al României în Portugalia și Maroc), Cătălin Regea, Ioan Savu, Nicolae Toma (autor al unei cărți despre revoluția din Lugoj), Daniel Vighi (scriitor).

Cartea are 226 pagini format 20*20 cm. Are o secțiune de studii (aici sînt și cele 2 capitole ale mele) și o secțiune de mărturii. Nu știu dacă și unde se găsește de vînzare. Eu am primit cîteva exemplare ca drept de autor, din care ofer și la vînzare la prețul de 34,90 lei în condițiile explicate la pagina „Cărți de vînzare” (linc).

Mai citește:
Cărțile mele
Curs despre revoluția din 1989 la Universitatea de Vest din Timișoara
Cărți de vînzare

2 gânduri despre „Nouă apariție editorială, la care sînt coautor: Timișoara, 30 de ani de la revoluția română din decembrie 1989 (ediția a 2-a)

  1. criminalii „revolutiei” incep sa se rareasca:au trecut totusi 31 de ani.
    pana nu ne punem de acord sa le urmarim familiile,copiii si nepotii,finii si afinii,nu avem ce discuta,pe mine sa ma treceti la LIPSA.mie mi se pare ca v-ati obisnuit cu raul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.