Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA

Record de îmbolnăviri de COVID-19 în Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri și 1.041 de morți într-o singură zi (linc), ne anunță hotnews în 6 ianuarie 2021, explicîndu-ne care este situația infecțiilor cu covid în această țară. Gravitatea situației este confirmată de „New York Times” din 15 ianuarie, prin articolul lui Josh Holder și Marc Santora „Spitalele din Anglia se zbat în prinsoarea virusului” (linc). După cum aflăm din al doilea articol, sînt acum în Marea Britanie cu 70% mai mulți pacienți cu covid decît în primăvară.

O știre din 2 decembrie 2020 de pe Deutsche Welle ne spune că Marea Britanie este prima țară care a aprobat vacinul Pfizer – Biontech (linc) – același vaccin care se folosește și în România. Aprobarea prin procedură de urgență a acestui vaccin a fost un „moment de cotitură pentru știință”. Știrea din 2 decembrie ne spunea că „săptămîna următoare” vor începe și vacinările în Marea Britanie. Această țară a fost și prima care a început vaccinarea în masă a populației cu acest vaccin. Iată, după mai bine de o lună de la începerea campaniei de vacinare anticovid în Marea Britanie numărul cazurilor a ajuns la un record. Apare întrebarea legitimă: care este eficacitatea vaccinului dacă numărul cazurilor, în loc să scadă după campanie de vaccinare, crește?

Situație asemănătoare în SUA, altă țară unde s-a început vaccinarea în masă a populației. „The covid Tracking Project” (linc) ne arată că numărul morților de covid în SUA a crescut spectaculos în ultima vreme și, exact ca în Marea Britanie, „valul 2” din această iarnă a depășit „valul 1” din primăvară.

Cu ce se aseamănă SUA cu Marea Britanie? Cu faptul că și aici s-a început vaccinarea în masă a populației. Președintele Trump s-a lăudat că a stăruit pentru aprobarea rapidă a vaccinului. De pe bloomberg aflu (linc) că în SUA deja s-au administrat 13 milioane de doze de vaccin (din cele 37,9 milioane în întreaga lume). Sigur, nu s-au ajuns încă nivelul de vaccinare necesar „imunității de turmă”, deci nu mă așteptam o scădere drastică a numărului de îmbolnăviri, dar măcar un oarecare efect al vaccinării ar fi trebuit să se vadă. Or, acest efect al vaccinării nu numai că nu se vede, dar se observă chiar o creștere a numărului de cazuri de covid.

Eficacitatea vaccinului, declarată de 95% de producător, pe baza studilor pe care tot producătorul le-a finanțat, este pusă la îndoială de unii oameni de știință. În 13 ianuarie „Global Times” a publicat un articol (linc) în care citează un profesor american de la Universitatea din Maryland care spune că după cercetările sale eficacitatea vaccinului Pfizer (folosit și în România) este de 19%, nicidecum de 95%. „Global Times” este o publicație chinezească, nu iau de bun tot ce se scrie acolo. În 31 decembrie 2020 China a aprobat și ea (condiționat) propriul său vaccin (linc). Pot bănui că știrea aceasta dintr-o publicație chinezească e legată de lupta pentru cucerirea piețelor, chinejii vrînd ca vaccinul lor, și nu cel al Pfizer, să cîștige competiția. Dar datele de pînă acum din Marea Britanie și SUA par să dovedească că eficacitatea vaccinului Pfizer nu e prea ridicată. Sînt convins că se vor găsi explicații „științifice”. La mitingul din 27 decembrie din Timișoara am atras deja atenția asupra felului cum deja se pregătesc explicații pentru lipsa de eficiență a vaccinurilor – s-a anunțat că a apărut o nouă tulpină de covid (linc). În articolul meu din 29 decembrie –  Afirmațiile de pe „blogul lui Marius Mioc” cu privire la efectele adverse ale vaccinului anticovid, confirmate. Caracteristicile vaccinului, conform datelor oficiale (linc) – am atras atenția și asupra unei a doua explicații deja pregătite pentru orice ar merge prost cu noul vaccin: s-a impus de către producător condiții stricte de păstrare (temperatură foarte scăzută, între -90 și -60 grade Celsius), ceea ce dă posibilitatea de a da vina pe nerespectarea acestor condiții. Este o tactică la care m-am referit la mitingul din 8 noiembrie din centrul Timișorii: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții” (linc). Politicienii care promovează vaccinarea și producătorii vaccinurilor anticovid deja și-au pregătit scuzele. Nu vei vedea politician care să recunoască că a irosit banii contribuabililor.

Toată această campanie de vaccinare anticovid mi se pare doar o schemă de jefuire a contribuabililor din țările dezvoltate (că de la alea se pot stoarce mai mulți bani; în țările sărace unde-s puțini bani disponibili de jefuit numărul morților de covid – vezi worldometers – este cu mult mai scăzut decît în cele bogate), asemănătoare cu cea din anii 2009-2010, prezentată și ea pe acest blog: Escrocheria gripei porcine 2009-2010 (video).

Pentru politicieni, vaccinarea anticovid este o metodă prin care caută o ieșire propagandistică din situația în care și-au băgat țările. Să recunoască că au greșit și să spună că pot ridica de îndată toate restricțiile pe care le-au impus nu le stă în caracter. Și astfel, au creat programe prin care „salvează națiunea”. Poate se va ajunge în mod natural la imunitate de turmă și atunci își vor aroga meritele. La nevoie vor ajusta statisticile ca să arate cît de înțelepți au fost. Lucrul e de altfel foarte simplu. În România, ar fi destul să se anuleze ordinele Ministerului Sănătății 436/2020, 570/2020 și 961/2020 prin care se impune declararea ca mort de covid a oricărei persoane care a avut virusul în organism ori e bănuită că l-a avut și să se stabilească pricina morții de covid nu altfel decît se stabileau morțile de gripă. Astfel, numărul oficial al morților de covid va scădea drastic. Fiindcă toată această problemă a covidului este una creată din pix, și tot din pix poate fi făcută să dispară. Mediafax anunță (linc) că, după datele Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor, în perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 s-au înregistrat doar 15 cazuri de gripă în România și nici un mort, comparativ cu 500 de cazuri în săptămîna similară din sezonul trecut. Niciodată n-au mai fost atît de puține cazuri de gripă în România. Îmi îngădui să spun că această scădere de mai bine de 30 de ori a cazurilor de gripă din România nu reprezintă o realitate medicală, ci una legată de modul de raportare: Acum marea majoritate a cazurilor de gripă sînt reclasificate drept covid.

Mai menționez, pe tema vaccinării, că în Italia s-a sinucis un responsabil cu vaccinarea anticovid (linc), aruncîndu-se de la balcon. Motivele nu le cunosc. Iar în Rusia, Putin a anunțat că va începe și el vaccinarea în masă a populației (linc). Acolo se va folosi vacinul rusesc Sputnik.

Mai citește alte articole pe tema coronavirusului la pagina covid-19.

5 gânduri despre „Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA

 1. Vă credeam mai deștept de atât (pentru contribuțiile la istoria revoluției), dar se pare că nu știți sau vă faceți că nu știți diferența dintre cauzalitate (inexistentă în cazul de față) și corelație (una falsă în cazul de față, pentru că persoanele decedate nu sunt din rândul celor vaccinate).

 2. Scopul vaccinarii mARN vizeaza creierul uman, „brain targeting”. Nanoparticulele lipidice reusesc sa treaca de bariera hemato-encefalica care protejeaza creierul.

  STUDII DOVEDITOARE:
  Lipid Nanoparticles: A Novel Approach for Brain Targeting
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29886842/
  Exogenous nanoparticles and endogenous crystalline molecules as danger signals for the NLRP3 inflammasomes
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30370619/

  „ICAN, prin intermediul avocaților săi, i-a scris din nou doctorului Peter Marks, directorul Centrului de evaluare și cercetare biologică al FDA, pentru a cere un răspuns la întrebarea dacă nanoparticulele lipidice sunt utilizate sau nu în ambele COVID-19 autorizate în prezent. vaccinurile sunt sigure.

  ICAN este conștient de faptul că atât Pfizer, cât și Moderna au utilizat nanoparticule lipidice („LNP”) în vaccinurile lor – LNP-urile sunt ceea ce producătorii folosesc pentru a înconjura ARN-ul, astfel încât acesta să nu se destrame când este injectat și înainte de a ajunge la celulele țintă. Unii au comparat aceste LNP cu un plic gras sau un vehicul de livrare pentru a obține ARNm în corpul uman într-o singură bucată.

  O îngrijorare a apărut atunci când ICAN a fost alertat cu privire la un studiu publicat în 2018 intitulat Nanoparticule lipidice: O abordare nouă pentru direcționarea creierului. Studiul afirmă: „… nanoparticulele lipidice sunt preluate cu ușurință de creier din cauza naturii lor lipofile. Natura bioacceptabilă și biodegradabilă a nanoparticulelor lipidice le face … potrivite pentru direcționarea creierului. ” Articolul afirmă, de asemenea, că aceste nanostructuri trebuie investigate intens pentru a atinge cu succes stadiul studiilor clinice.

  ICAN dorește să înțeleagă pe deplin dacă dovezile conform cărora aceste LNP sunt ușor preluate și ajung în creier reprezintă o problemă de siguranță cu aceste două vaccinuri. Prin urmare, ICAN, prin intermediul avocaților săi, conduși de Aaron Siri, a trimis o scrisoare doctorului Peter Marks, directorul Centrului pentru evaluare și cercetare a produselor biologice al Administrațiilor pentru alimente și medicamente. Dacă vă amintiți din actualizările legale anterioare, Dr. Marks s-a referit la el însuși drept „persoana de referință a FDA pentru vaccinurile COVID-19” și i-a asigurat pe americani că FDA „se va asigura că sunt siguri și eficiente”.

  ICAN continuă să pună întrebările dure ale doctorului Marks și ale altora: dacă LNP-urile din vaccin, care conțin ARNm, pătrund în țesutul cerebral și apare o reacție imună în timpul celei de-a doua doze la aceste LNP, aceasta reprezintă o problemă de siguranță pentru beneficiarii vaccinului? ICAN i-a cerut doctorului Marks să ia în considerare întrebarea pusă și să ofere sprijin pentru substanța oricărui răspuns pe care îl oferă.

  ICAN va analiza îndeaproape orice răspuns al doctorului Marks, având în vedere promisiunea că el și FDA „susțin standardele respectate la nivel global pentru calitatea, siguranța și eficacitatea produselor” și declarația sa că va demisiona dacă „ceva care nu era sigur sau ineficient [] ar fi fost fiind supus. ” Ca întotdeauna, ICAN sa oferit să ofere orice informații suplimentare sau să se întâlnească cu Dr. Marks pentru a discuta această problemă. „

 3. „tziganeala” e aia de la „alba-neagra”,daca te bagi in seama cu ei:
  aici e az de JIDANEALA PE FATA!
  -e cam ca cu (!) recolta lu ‘toashu de cucuruz la hectar pe cap de sclav republicano-comunist…..
  Tot nu am aflat care a fost participarea la alegeri,alea ultimele….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.