Simone Gold, conducătoarea grupului „America’s frontline doctors” care promova hidroxiclorochina ca leac pentru c0vid, arestată în SUA

Simone Gold, conducătoarea grupului „America’s frontline doctors” care a organizat conferința de presă din Washington de anul trecut care a susținut hidroxiclorochina ca leac pentru covid, a fost arestată (linc) pentru că a fost printre cei care ar fi pătruns neautorizat în clădirea Capitoliului în timpul tulburărilor din 6 ianuarie din capitala americană.

Conferința de presă respectivă a fost prezentată pe acest blog: Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video). Ea a fost cenzurată de multe platforme (youtube – inclusiv varianta cu subtitrare în română pe care o pusesem pe canalul meu, facebook, twiter, vimeo). O vedeți mai sus pusă pe canalul meu bitchute – platformă pe care o recomand ca fiind mai puțin cenzurată decît youtube, deși din punct de vedere tehnic are multe hibe și fiind mai puțin cunoscută atrage mai puține vizualizări.

De menționat că la puțină vreme după acea conferință de presă Simone Gold fusese dată afară de la spitalul unde era angajată (linc).

Hidroxiclorochina, leac ieftin folosit și pentru covid prin Africa (unde, conform worldometers, numărul morților de covid raportat la populație este cu mult mai mic decît în țările dezvoltate), a fost folosită în întreaga lume timp de zeci de ani, dar recent a ajuns să fie interzisă sau restricționată în țări dezvoltate. Împotriva ei s-a declanșat o campanie a unor firme farmaceutice interesată să-și vîndă propriile produse, mult mai scumpe. Subiectul l-am tratat în articole mai vechi:
– James Todaro (doctor în medicină): 21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid
– James Todaro polemizează cu Anthony Fauci

Legat de hidroxiclorochină, iată și o altă filmare de pe canalul meu bitchute care explică științific cum acționează aceasta împotriva virușilor. E parte dintr-o filmare mai lungă pe acest subiect, cît am avut timp să subtitrez în română.

Să notăm și o altă izbîndă a autorităților SUA în cadrul luptei lor pentru apărarea intereselor industriei farmaceutice: În Utah a fost arestat Daniel Kevin Richards (linc), un bărbat de 37 de ani care a importat ilegal clorochină (substanță asemănătoare hidroxiclorochinei și cu aceleași efecte în infecții virale) din China, pe care a vîndut-o sub altă denumire.

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina Covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.