Organizația Mondială a Sănătății schimbă procedura după care se numără cazurile de c0vid

În 20 ianuarie 2021, imediat după ce Joe Biden a preluat oficial președinția SUA, pe saitul Organizației Mondiale a Sănătății a apărut o notiță (linc) prin care se schimbă procedura după care se declară cazurile de covid.

Pînă acum, un rezultat pozitiv la testul PCR pentru covid însemna automat un caz de „îmbolnăvire” de covid (chiar dacă omul respectiv nu se simțea deloc bolnav). Persoanele depistate pozitiv trebuiau să intre automat în izolare obligatorie.

Ei bine, acum, că a început și campania de vaccinare, s-a schimbat regula, că trebuie să se poată raporta o scădere de cazuri. „Interpretarea rezultatelor pozitive slabe ale testelor trebuie făcută cu grijă. Numărul de cicluri de amplificare necesar pentru detectarea virusului e invers proporțional cu încărcarea virală a pacientului. Atunci cînd testele nu corespund cu simptoamele clinice, un nou test trebuie realizat folosind aceeași ori altă tehnologie”, se spune în noua îndrumare a OMS.

Așadar, nu mai e destul un singur test pozitiv de covid ci trebuie două. Se vorbește și de numărul de cicluri de amplificare necesare pentru a depista prezența virusului. Amintesc ce spunea avocatul Reiner Fuelmich în cuvîntarea reprodusă în articolul Proces colectiv internațional pentru păgubiții de măsurile covid (video) (linc) de pe acest blog:

La testul PCR se iau una sau două secvențe ale unei molecule care este invizibilă pentru ochiul omului și ca urmare trebuie să fie amplificate în multe cicluri pentru a le face vizibile. Tot ce folosește peste 35 de cicluri, după cum a scris „New York Times” și alții, e considerat complet lipsit de încredere și de nejustificat din punct de vedere științific. Totuși, testul Drosten și testul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății care a urmat după exemplul său, sînt fixate la 45 de cicluri. Ar putea fi asta datorită dorinței de a produce cît mai multe rezultate pozitive posibile și astfel să se ofere temei pentru falsa presupunere că a fost descoperit un mare număr de infecții? Testul nu poate face deosebirea între secvențele virale inactive și cele active. Asta înseamnă că un rezultat pozitiv poate apărea cînd testul depistează o bucată de deșeu organic, un fragment de moleculă care nu arată altceva decît că sistemul imunitar al persoanei testate a cîștigat în trecut o bătălie cu răceala obișnuită.

OMS nu zice acum direct cîte cicluri de amplificare trebuie folosite, dar atrage atenția că dacă se folosesc prea multe cicluri de amplificare rezultatul nu e concludent, mai ales dacă lipsesc simptoamele. Laboratoarele care fac teste PCR, direct interesate de întreținerea isteriei covid care le aduce mulți bani, pot jongla cu rezultatele crescînd numărul de cicluri de amplificare folosite.

Un alt lucru care este amintit de OMS în documentul citat este că „prevalența bolii strică valoarea predictivă a testelor; pe măsură ce prevalența bolii scade, riscul rezultatelor fals pozitive crește”. Păi este exact ce scriam pe acest blog cînd am reprodus articolul fostului director științific de la Pfizer: Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului (linc). În articolul respectiv, Michael Yeadon explica că, la o prevalență scăzută și testare în masă pentru covid (cum se întîmplă acum în multe țări), rezultatele fals pozitive pot ajunge chiar și 90%. OMS nu dă cifre exacte despre cît ar putea fi aceste rezultate fals pozitive, dar atrage atenția asupra acestei probleme a rezultatelor fals pozitive.

Se mai spune în documentul OMS: „Cele mai multe teste PCR sînt indicate ca un ajutor pentru diagnosticare. Prin urmare, lucrătorii din sănătate trebuie ca la interpretarea oricărui rezultat să țină seama de tipul eșantionului și perioada de recoltare, observațiile clinice, istoria pacientului, existența contactelor confirmate și informațiile epidemiologice”.

Adică, testul PCR pozitiv singur nu reprezintă diagnostic de covid, ci trebuie corelat cu alte informații pentru a se diagnostica caz de covid. Corelarea cu observațiile clinice cerută de OMS e o metodă prin care asimptomaticii să nu mai fie trecuți la cazuri de covid. Iar cum la covid majoritatea infectaților sînt asimptomatici, schimbarea procedurilor poate avea efect deosebit la scăderea numărului de cazuri raportate. Politicienii se vor lăuda apoi că molima a scăzut datorită măsurilor luate de ei, cum ar fi recent campania de vaccinare, interpretare care convine și firmelor farmaceutice care controlează Organizația Mondială a Sănătății.

Problema covid a apărut din pix, cu raportări falsificate prin proceduri care anume dezinformarea populației au vizat, și tot din pix va dispărea, prin schimbarea procedurilor de raportare. Asta s-a întîmplat de mult în China (linc), după rezolvarea problemelor politice care preocupau cu adevărat Partidul Comunist Chinez (linc), și e cazul să se întîmple și în restul lumii.

Mai citește:
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
– Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS
– Cenzura youtube și Organizația Mondială a Sănătății (video)
– Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid
– Newsweek: Mentorul strategiei suedeze a „imunității de turmă” în problema covid, promovat de Organizația Mondială a Sănătății
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

3 gânduri despre „Organizația Mondială a Sănătății schimbă procedura după care se numără cazurile de c0vid

 1. Este vat se poate de evident ca datele sunt manipulate de catre asa zisii specialisti. Acum ca a iesit pe piata vaccinul, deodata cazurile au inceput sa scada. Dar nu pentru ca nu mai exista cazuri (oricum testele care depisteaza cazurile de covid sunt aproape irelevante) ci pentru simplul fapt de a demonstra eficienta vaccinului. Si cum se demonstreaza eficienta vaccinului? Prin datele cu imbolnaviri raportate. Totul se face din pix. Interesele sunt enorme, si toate sunt de natura economica si politica. Dupa cum bine spunea David Icke – They don t give a fuck about the people! Totul este o mascarada.

 2. „cicluri de amplificare”…
  -sa lasam vrajeala si sa vorbim despre Polidin!
  credeam ca e ceva nemtzesc,facut de nazisti,asta e terminatzia „germana”,cu „din” in coada,..
  nu,PORCARIA AIA era o lătură facuta din bacterii/protozoare gasite in materii fecaloide si numita „imuno-modulator”,premiera la fel de „romaneasca”* ca gunoiul numit „gerovital”.

  *facut la cantacuzino bucuresti in 1966,de oameni cu „origine sanatoasa”, intelegi daca nu esti chiar copil spalat cu clizma la creieri….

  noi avem o teorie:
  -astia au cel mai tare „sondaj de opinie”,au citit corespondentele de pe fb si au concluzionat ca e o planeta de adormiti,prosti toropiti care daca deschid gura incep sa le curga mucii;noi am vazut,cam 1 dintr-o 1000 e „putzin diferit”,asta e realitatea!
  bine,asta suna putin ciudat pentru unu care si-a luat 2 amenzi de la acelasi jandarm tampit/tembel…..,da,chiar maxtor scrie,ala cu „va incuscriti”.
  domnu mioc,daca chiar ai vizionat „axis of evil” acum e nevoie de stadiul 2:te rugam sa incerci sa te uiti la verdictele danei budeanu-sunt dure si cinstite!

 3. da,apropos de terminatia germana „din”:
  -acum 20 de an era un jarlau de 1,90 metri prntr-un troleibuz central, in bucuresti;cacatu aflase ca ma-sa are nevoie de „augmentin”-ala costa 800’000 de lei fatza de banala amoxicilina fara nume inregistrat,10’000 lei si ceva atunci…probabil ca ma-sa a murit de cancer si el se trateaza acum de lepra,na.puteti cere „aspirin” de la bayer/bayern munchen,la farmacie…
  domnu mioc,nu batem apropo degeaba:va rugam intrebati la Academia Romana (sau la academiciana de la cimitirul ghencea militar bucuresti) CE A PUBLICAT gunoiul cunoscut sub numele de „louis pasteur”.
  -ZERO,GUNOIUL NU A PUBLICAT NIMIC in domeniul vaccinarii.
  bun,acum sa vorbim de PEDOFILUL JENNER,Edward Jenner ,in prealabil intrebati la 021 201 7200,este „Deschis non-stop”,cereti cu „Regina”……
  nu va ganditi sa cereti relatii la „carol davila”,stabilimentul ala de curve bolnave trebuie sterilizat dupa toate regulile artei….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.