Am încetat colaborarea cu librăria Eminescu din București. Unde mai puteți găsi „Covid, minciuna veacului”

Pe 1 februarie am fost la București. Am participat la mitingul referitor la mascarada covid organizat de „Starea de Libertate” în Piața Universității și apoi în Piața Victoriei (filmare de la acest miting voi prezenta ulterior). Totodată, mi-am retras cărțile pe care le aveam la librăria „Mihai Eminescu” de lîngă Piața Universității. Închei astfel o colaborare începută în 2002, de cînd respectiva librărie a vîndut mereu cărți ale mele. Motivul încetării colaborării a fost dorința librăriei, care încă din noiembrie anul trecut, de îndată ce le-am trimis noua carte „Covid, minciuna veacului”, m-au anunțat să-mi iau toate cărțile înapoi, fiindcă ei nu mai vor să continue colaborarea. „Covid, minciuna veacului” nici măcar n-au pus-o în vînzare, nici măcar prin sait. Am avut în acea perioadă oameni din București care au comandat cartea direct la mine, plătind suplimentar 20 lei pentru trimiterea poștală, fiindcă niciunde în București „Covid, minciuna veacului” nu se găsește de vînzare.

Am întrebat-o pe șefa librăriei dacă a supărat-o mesajul cărții „Covid, minciuna veacului”, iar răspunsul ei a fost că nu, dar că librăria se reorganizează și-și restrînge activitatea. Bucureștenii vor putea vedea dacă în viitor spațiul folosit pentru vînzare carte la librăria Eminescu se va restrînge sau nu.

Acum nu mai există nici o librărie în București care să distribuie cărțile mele. Sînt interesat să găsesc o astfel de librărie, de preferat care să aibe inclusiv vînzare prin internet. Livrez cărțile prin poștă, cu factură, și nu pretind plată decît după vînzarea efectivă. Am spre vînzare atît „Covid, minciuna veacului” cît și cărți ale mele despre revoluția din 1989 (vezi pagina Cărți de vînzare – linc).

Totodată, și firma Libris din Brașov m-a anunțat că nu va mai vinde „Covid, minciuna veacului”. Au mers bine vînzările la ei pînă acum, le trimisesem un colet, am văzut că titlul apare indisponibil pe saitul firmei, le-am trimis un al doilea colet, după o vreme iar apare ca indisponibil pe sait, le scriu dacă să le mai trimit un nou colet și mi se răspunde că nu vor mai distribui această carte. Celelalte titluri de carte de la mine le mai au însă în vînzare. Cu Libris Brașov continui colaborarea, dar numai cu cărțile despre revoluție (puteți comanda și prin internet – linc), cea despre covid n-o mai găsiți la ei (au scos cartea și de pe sait, nici ca „indisponibilă” nu mai apare; păcat că îi făcuseră o prezentare frumoasă și avea recenzii pozitive). Ciudat mi se pare faptul că au renunțat să distribuie exact cartea care, după rapoartele de vînzări pe care mi le-au trimis (confirmate și prin banii pe care mi i-au plătit), dintre toate cărțile mele, au vîndut cele mai multe exemplare în ultima vreme.

La momentul actual, „Covid, minciuna veacului” se poate găsi numai la Prăvălia cu Cărți Constanța (str. Ștefan cel Mare nr. 31), de unde se poate comanda pentru livrare prin poștă prin saitul firmei (linc), la Sedcom Libris Iași (teoretic librăriile Junimea, Casa Cărții, Esculap, Tătărași), Esotera Timișoara (str. Lucian Blaga, pe saitul firmei văd că nu e pusă). Deasemeni se poate comanda pentru livrare prin poștă pe saitul portokal.ro (linc) ori direct la mine, la e-mail mioc.marius@gmail.com, în condițiile explicate la pagina Cărți de vînzare – linc.

Alte cărți ale mele, despre revoluția din 1989, se pot găsi și la Memorialul victimelor comunismului din Sighet, Memorialul Revoluției din Timișoara, librăria „Două Bufnițe” din Timișoara (strada din Piața Unirii spre str. Oituz), Anticariat Socrate de lîngă Carrefour din Shopping City Timișoara și la Anticariat Socrate din Cluj (mall).

Sînt interesat să colaborez cu librării de oriunde din țară. Cei care doresc să-mi scrie la mioc.marius@gmail.com.

7 gânduri despre „Am încetat colaborarea cu librăria Eminescu din București. Unde mai puteți găsi „Covid, minciuna veacului”

   1. Nu este suficient sa fie publicate in mediul online. Site-ul trebuie sa aiba vizibilitate ca sa poata ajunge pe prima pagina si astfel sa poata fi accesat de cei interesati.

 1. aaaaaaaaaaaaaaaa,
  e pe coltz acolo,i-au furat numele lu eminescu?!
  -o fi pizzerie,pizdarie,da nu eminescu!
  sa le moara copii si nepotzii,au mancat de furat!

 2. NU dau 2 bani pe minciunile tale. Suporţi adevărul ?
  Ești un jaf cu două picioare. Vrei să profiţi de actuala situaţie și
  să faci bani pe naivitatea prostimii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.