Noi variante de covid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vaccinarea

Actualizare 25 februarie 2021: A doua zi după ce am publicat articolul ăsta apare articolul Loredanei Codruț pe saitul „știri pe surse”: „România ar avea propria TULPINĂ de coronavirus – Presa străină scria de ea de anul trecut” (linc). Carevasăzică, nu sîntem mai prejos de engleji, brazilieni, sudafricani, americani și avem și noi o nouă variantă de covid. Ba încă, ar fi o variantă de calitate: „Cercetătorii chinezi au descoperit că tulpina românească e mai rezistentă la anticorpi decît varianta originală a COVID-19”.

„O nouă variantă mai contagioasă a coronavirusului îngrijorează medicii” ne explică Elena Marinescu în 23 februarie 2021, într-un articol de pe saitul newmoney.ro (linc). E vorba de o nouă variantă de covid, denumită B.1.427/B.1.429, care ar fi devenit dominantă în California. Cică-i o variantă tare rea, mult mai contagioasă decît variantele vechi. Dar nu e singura „nouă variantă” de covid apărută recent.

În decembrie 2020, cînd abia începuse vaccinarea anticovid, Marea Britanie fiind prima țară europeană care s-a grăbit cu vaccinarea, s-a anunțat apariția unei noi variante de covid în Marea Britanie. În 8 ianuarie 2021 această „variantă britanică de covid” a fost depistată și în România, ne anunțau „Știrile ProTV” (linc), care explicau totodată că această nouă tulpină (B.1.1.7, pe numele ei) este „mai contagioasă și mai agresivă”. Totuși, ne linișteau Știrile ProTV, vaccinurile sînt eficace și împotriva variantei britanice. Motiv pentru care vaccinarea anticovid a continuat în ritm accelerat și în Marea Britanie și în alte țări.

În 15 februarie 2021 „The Guardian” anunță apariția unei a 2-a noi variante britanice de covid (linc). Cică se cheamă B1525 (linc).

Or fi englejii fruntași la vaccinare anticovid și la noi variante de covid, dar nici alte țări nu se lasă mai prejos. Și în Brazilia a apărut, tot recent, o variantă nouă de covid. Iuliu Vlădescu ne explică în 5 februarie 2021 în „Evenimentul Zilei” (linc) că varianta braziliană de covid a ajuns și în Europa.

De pe hotnews aflăm în 30 ianuarie 2021 (linc) și despre o „nouă variantă sud-africană”. Aceasta scade eficiența vaccinurilor, zice articolul de pe hotnews, care se bizuie pe un studiu științific, care subliniază „nevoia de vaccinare a unui mare număr de oameni cît mai repede posibil”. Adică, constatăm că vaccinurile au eficiență scăzută și de aici tragem concluzia că trebuie să întețim campania de vaccinare. Cam asta e abordarea „științifică” de azi. Într-adevăr, știința a făcut progrese deosebite în ultima vreme!

„În fiecare an, vă garantez că virusologii vor descoperi viruși noi”, spuneam în 3 octombrie 2020 într-un interviu dat unei reporterițe de la radio Timișoara (linc) (nici acum nu știu dacă interviul s-a dat pe post), cu prilejul manifestației antimască. Iar la o altă manifestație din centrul Timișorii împotriva isteriei covid, din 27 decembrie 2020, atrăgeam atenția: „Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche” (linc). Pe 1 februarie 2021, la București, prooroceam: „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (linc).

Nu putem noi să ne vaccinăm cîte vaccinuri noi pot fi produse de firmele farmaceutice și cîte variante noi de viruși pot fi găsite de eminenții oameni de știință sponsorizați de industria farmaceutică. Nu, oamenii de știință respectivi nu mint, acele variante de virus pe care le găsesc există. Nu e nimic nefiresc în asta. În natură există mii de viruși care coexistă cu omul încă de cînd există specia omenească. Mereu apar mutații, mereu apar variante noi. „Specii noi de viruși, de bacterii… în fiecare an o să descopere”, discutam în 19 iulie 2020 în centrul Timișoarei (linc). Nefirească este doar isteria care a cuprins planeta la vestea banală că a fost descoperit un virus nou, și apoi falsificarea statisticilor și manipularea opiniei publice pentru a convinge populația că noul virus trebuie să fie preocuparea principală a societății.

Dacă vaccinurile promovate intens de clasa politică din multe țări se vor dovedi ineficace, deja norodului i s-a servit explicația: Sînt aceste variante noi de virus care au apărut taman cînd a început și vaccinarea în masă. Ce ghinion!

Mai citește:
– Coronavirusul, cacealmaua Partidului Comunist Chinez. În fiecare an, vă garantez, virusologii vor descoperi viruși noi (video)
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
– Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
– Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei (video)
– Problema C0vid, explicată pentru toți (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Un gând despre „Noi variante de covid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vaccinarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.