3 miliarde euro pentru apă sărată în loc de vaccin c0vid, pretinde „Adevărul”, citînd agenția Reuters

„Adevărul” publică în 25 februarie 2021 articolul lui George Andrei Cristescu „Escroci ar fi vândut unor state UE „apă sărată” în valoare de trei miliarde de euro, în loc de vaccin anti-COVID-19” (linc). Citim în articol:

Doi oficiali din cadrul Comisiei Europene au estimat că în jur de 400 de milioane de doze de vaccinuri „fantomă” au fost oferite de escroci la un preţ de pînă la 3 miliarde de euro.

„Este cu adevărat o cantitate mare. Nimeni nu are nicio idee ce se află de fapt în aceste flacoane… În cea mai bună situaţie acest lucru pur şi simplu nu funcţionează, iar în scenariul cel mai prost este o problemă foarte serioasă”, a declarat unul dintre oficialii UE. (…)

Un al doilea oficial, care s-a exprimat şi el tot sub protecţia anonimatului, a declarat că executivul comunitar este îngrijorat din cauza vaccinurilor „fantomă”. „Nu se ştie dacă acestea sunt doze de vaccinuri autentice sau dacă este vorba despre apă sărată în fiole mici”, a mai spus oficialul UE.

Uniunea Europeană a avertizat deja că fraudele cu vaccinuri sînt în creştere, în piaţă circulînd doze false de vaccin, dar amploarea problemei era necunoscută pînă acum, notează Reuters, preluată de agerpres.ro.

Fiind știre din „Adevărul”, ziar-trompetă a propagandei covidoisterice (printre altele, este ziarul în care am fost ponegrit la începutul pandemiei ca aliat (in)voluntar al Kremlinului și prin care s-a cerut ștergerea interviului cu profesorul Sucharit Bhakdi pe care-l pusesem pe youtube – linc), cu ziariști antrenați să mintă ori de cîte o cer interesele propagandei, am verificat dacă ce scrie „Adevărul” se adeverește. Am găsit că într-adevăr cunoscuta agenție de presă Reuters a publicat un articol (linc) cu exact aceleași informații ca și „Adevărul”. Deci dacă cumva e minciună, aceasta nu provine de la „Adevărul”, ci de la Reuters. George Andrei Cristescu de la „Adevărul” practic a plagiat articolul de la Reuters, n-a adăugat nimic de capul lui.

În povestea asta cu 3 miliarde de euro pentru apă sărată eu văd căutarea unui pretext pentru a se justifica ineficiența vaccinurilor anticovid. Politicienii din întreaga UE care au promovat vaccinarea n-o să recunoască că vaccinurile sînt proaste și dau vina pe escroci neidentificați. Că e simplu să falsifici patru sute de milioane de doze de vaccin și să rămîi neidentificat.

La mitingul de la București, din 1 februarie, spuneam despre vaccinul anticovid: „Este ca o apă de ploaie care costă foarte mult” (linc). Îmi dau seama că am dezinformat și mi-e rușine de acest lucru. Nu e apă de ploaie, ci apă sărată.

Am distribuit articolul din „Adevărul” în mai multe grupuri facebook și destule reacții au fost în genul că e bine dacă în loc de vaccin a fost apă sărată, astfel oamenii au fost scutiți de reacții adverse.

Escrocii care ar fi falsificat vaccinurile nu sînt singurul pretext pregătit în avans de propagandiști pentru a explica ineficiența vaccinurilor. M-am întrebat de la început de ce producătorul a anunțat că sînt necesare condiții atît de stricte de transport și depozitare a vaccinurilor (păstrare la temperaturi extrem de mici, folosire într-un timp scurt după dezghețare). Ipoteza mea, enunțată într-un articol din 29 decembrie de pe acest blog (linc), a fost: „mă întreb (…) dacă impunerea acelor condiții extrem de stricte și greu de respectat nu este o tactică a producătorului pentru a pretinde că nu e vinovat de lipsa de eficacitate / efectele adverse ale vaccinurilor. Adică, dacă se constată că vaccinul e apă de ploaie ca eficacitate dar are efecte adverse mai multe decît cele raportate (care oricum sînt multe), producătorul poate oricînd să zică: eu am livrat un produs bun, voi sînteți de vină că n-ați respectat temperaturile de superfrig (între -90 și -60 grade Celsius) în care v-am zis că trebuie păstrate vaccinurile”. Ar fi de adăugat la observațiile de atunci faptul că, atunci cînd transportul și depozitarea vaccinurilor se face în condiții atît de stricte, numărul celor autorizați să le transporte e limitat și oportunitățile de a scoate vaccinurile din containerele lor pentru a le analiza sînt reduse. Astfel, dacă s-a livrat apă sărată în loc de vaccin e mai greu de descoperit.

Între timp oamenii de știință nu se lasă, mai ales că plouă cu fonduri pentru cercetare științifică medicală. „Se desfășoară studii pentru a lămuri dacă o a treia doză de vaccin anticovid nu va ajuta imunitatea”, spune un articol a lui Tim Baker din 26 februarie 2021 de pe Sky News (linc), cu referire la vaccinul Pfizer. Aha, avem o altă explicație dacă vaccinul e ineficient: nu-s destule 2 doze, trebuie 3. Asta sugerează directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla. Dragi contribuabili, pregătiți-vă să scoateți bani și pentru a treia doză de vaccin. E mișcarea firească după ce vezi că primele două doze nu funcționează. Atunci cînd cumperi ceva care se dovedește prost, cel mai logic e să cumperi mai mult din acel ceva prost. Vă pup pe portofel.

Directorul executiv al Pfizer a mai adăugat: „Un scenariu probabil e că nu vom avea un vaccin cu 3 doze, ci revaccinare anuală, probabil cu o doză”. Observ că directorul executiv de la Pfizer gîndește exact ca mine. La mitingul din 1 februarie 2021 de la București atrăgeam atenția că nu e vorba aici de un vaccin, ci tendința va fi către programe anuale de vaccinare. Mulți m-au considerat poate conspiraționist. Desigur, nu se vorbește acum despre 10 vaccinuri anuale. Lucrurile se fac conform vorbei lui Iohannis: pas cu pas.

Mai exemplific modul de creare a consensului științific în lumea medicală cu o pildă din Israel: Doctorului Arieh Avni i s-a retras dreptul de a profesa (linc) pentru criticile sale aduse politicii autorităților cu privire la gestionarea covidului și la impunerea vaccinării. Cîteva cazuri din astea și se bagă frica între medici și nu mai îndrăznește nimeni să pună la îndoială narațiunea oficială despre covid. Nimeni n-are chef să-și piardă dreptul de a profesa o meserie bănoasă, pentru care a investit mulți ani de facultate (prin Apus au rămas și cu datorii pentru taxele de studii). Nici pe vremea lui Ceaușescu nu erau mulți băgați la închisoare, cîteva cazuri erau destule pentru menținerea controlului asupra societății și aparenței unanimității. Dar doctorul Avni încă a scăpat ieftin. Mai rău a pățit-o Brandy Vaughan, fostă directoare de vînzări la firma farmaceutică Merck, care a înființat un sait în care dezvăluia riscurile vaccinurilor (linc), și care în 8 decembrie 2020 (puțin înainte de începerea în lume a vaccinării anticovid) a fost găsită moartă de fiul ei în vîrstă de 9 ani (linc).

Mai citește:
– Afirmațiile de pe „blogul lui Marius Mioc” cu privire la efectele adverse ale vaccinului anticovid, confirmate. Caracteristicile vaccinului, conform datelor oficiale
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– Maltratați (rău tratați) – documentar francez despre mafia medicală în contextul covid (subtitrare românească)
Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
– Problema C0vid, explicată pentru toți (video)
– Sponsorizările din 2019 în sistemul medical românesc. 6539 sponsorizări declarate de beneficiari și 59173 declarate de sponsori
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
– alte articole despre coronavirus la pagina covid-19.

Un gând despre „3 miliarde euro pentru apă sărată în loc de vaccin c0vid, pretinde „Adevărul”, citînd agenția Reuters

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.