7 martie ora 15, Parcul Izvor, București: Miting împotriva vaccinării forțate

În 7 martie la ora 15, în fața parlamentului (parcul Izvor) se plănuiește un protest împotriva legii vaccinării obligatorii organizat de Alianța Părinților (linc). Conform Active News (linc), s-au mai implicat în organizare și asociațiile Pro Consumatori, Medici pentru Consimțământ Informat, Neam Unit și Pro Decizii Informate.

Evenimentul este anunțat și pe facebook (linc).

Sub pretextul molimei cu coronavirus, autoritățile au anunțat în 5 martie că Bucureștiul intră în scenariul roșu (linc). Aceasta s-a făcut după schimbarea lui Traian Berbeceanu din funcția de prefect al capitalei. După unele păreri (linc), anunțarea scenariului roșu pentru București s-a făcut pentru că autoritățile sînt îngrijorate de mitingul plănuit și vor să-l oprească.

Dintre partidele parlamentare, doar despre AUR știu că a declarat că se opune legii și cel puțin unele dintre personalitățile acestui partid susțin mitingul Alianței Părinților (linc).

Ciudat mi se pare că unul dintre ziarele propagandei covid, „Adevărul”, a publicat într-o singură zi, 4 martie, 2 știri despre persoane care au murit scurt timp după vaccinarea anticovid. Astfel:

Bărbat de 45 de ani din Argeș moare la 1 zi după vaccinare cu vaccin Pfizer (linc). „În urma efectuării triajului medical şi a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate”, precizează ziarul, dar spre sfîrșitul articolului adaugă politic corect: „conform medicului de familie al acestuia, persoana se afla în evidenţă cu dislipidemie şi valori tensionale crescute”.

Bărbat de 47 de ani din Gorj moare la 1 zi după vaccinare cu vaccin Astra Zeneca (linc). „În urma triajului medical, făcut potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate”, precizează ziarul, dar mai adaugă politic corect că niște colegi neidentificați ai mortului spun că „acesta nu avea grijă de sănătatea lui”.

Cunoaștem deja politica autorităților și a presei cumpărate, cum că, dacă un om de 45 de ani moare la 1 zi după vaccinul anticovid trebuie să fie vorba despre niște boli anterioare pe care le avea, în timp ce dacă un om de 85 de ani moare la 2 luni după ce a avut un test de covid pozitiv, sigur covidul e de vină, indiferent cîte alte boli avea. Interesul politic dictează cum se fac statisticile, și acest interes cere exagerarea efectelor covidului și minimalizarea efectelor negative ale vaccinurilor.

Mai citește:
– Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 (video)
Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
– Asistente medicale, concediate pentru că au refuzat să participe la campania de vaccinare
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.