1 an de la interzicerea autopsiilor la morții bănuiți de c0vid. Primministrul Cîțu îi numește „teroriști” pe cei care pun la îndoială măsurile antic0vid ale guvernului (video)

Azi, 13 martie 2021, sărbătorim 1 an de la Ordinul Ministerului Sănătății nr. 436/2020 prin care autopsiile la morții bănuiți de c0vid au fost interzise (cu foarte mici excepții) și s-a dat dispoziție ca în toate aceste cazuri să fie declarat c0vid pricină a morții. Este un subiect pe care l-am tratat pe blog în articolul Ticăloșia autorităților: Interzicerea autopsiilor la cazurile morților infectați cu noul coronavirus. Comentariile lui Vasile Astărăstoae (linc). Pentru ca un mort să fie trecut la statistica victimelor c0vidului, conform ordinului amintit, nu era nevoie nici măcar să existe un test pozitiv de c0vid. Era destul ca persoana care a murit să fie bănuită că a avut virusul pe baza unor criterii arbitrare, precum: a avut contact cu cineva care avusese virusul sau se întorsese dintr-o zonă declarată „roșie” din punct de vedere c0vid și fusese obligat la izolare (la vremea aceea toți cei care se întorceau din Italia, de pildă, erau siliți la izolare pentru 14 zile fără a se face vreun test care să confirme infectarea cu c0vid).

Și fiindcă s-a ajuns la un an de la acest prim act oficial prin care s-a trecut la falsificarea instituționalizată a statisticilor, ieri primministrul Florin Cîțu a numit „teroriști” pe cei care pun la îndoială măsurile antic0vid ale guvernului. Vedeți mai sus înregistrare din conferința de presă în care primministrul spunea: „În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști”.

Asemenea afirmații confirmă că PNL a devenit un partid profund ostil noțiunii de libertate de exprimare și ideii că în societate trebuie să existe o dezbatere liberă cu privire la ce anume face guvernul. De un an de zile măsurile se arată ineficiente, dar guvernanții nu-și asumă vina și nu se gîndesc că poate însăși măsurile au fost greșite, ci aruncă vina pe oponenți. Adică tactica de care vorbeam la mitingul din 8 noiembrie 2020: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții” (linc).

În timp ce domnul Cîțu numește teroriști pe cei care nu au încredere în măști și distanțare socială, într-o serie de state americane, cum ar fi Texas (linc), Iowa, Montana, Missisippi (linc), Oklahoma (linc), au fost eliminate TOATE restricțiile legate de c0vid. Adică guvernul nu mai impune purtare obligatorie a măștilor nici măcar în spații închise și nu mai există activități economice interzise ca „neesențiale”. Domnul Cîțu consideră probabil că aceste state americane sînt conduse de teroriști. Personal, sînt convins că rata infectărilor cu c0vid în aceste state care au eliminat restricțiile nu va fi mai mare decît în cele care au păstrat restricții.

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

4 gânduri despre „1 an de la interzicerea autopsiilor la morții bănuiți de c0vid. Primministrul Cîțu îi numește „teroriști” pe cei care pun la îndoială măsurile antic0vid ale guvernului (video)

 1. Domnul Cîțu a început să își schimbe discursul. Dacă până de curând dânsul nici nu lau în calcul ideea existenței unei cărți verzi pentru cei vaccinați, așa cum au propus mai multe state europene, și se pronunța împotriva vaccinării obligatorii, acum observ că a devenit radical. Afirmația sa este una cât se poate de nefericită, și dacă dânsul îi consideră pe cei care nu sunt de acord cu măsurile totalitare luate de către stat pentru așa zisă sănătate publică și combaterea răspândirii virusului ucigaș (care ucide doar în statistici) teroriști, atunci cred că putem să înțelegem de pe acum cam ce urmează în materie de securitate națională. Probabil că modelul chinez va fi implementat și la noi. Cine nu este vaccinat sau refuză să se vaccineze va fi considerat inamic al statului și va trebui să fie eliminat prin orice mijloace. Oricum de mai bine de un an nu mai trăim într-o democrație, ci într-un stat totalitar. Și problema este că mulți au început să se obișnuiască cu acest lucru, la fel cum s-au obișnuit timp de 50 de ani și cu comunismul. Terorist este ministerul din care domnul prim ministru face parte, pentru că în fiecare zi oameni mor pe paturile de spitale, fiind tratați necorespunzător de covid, iar alții mor acasă pentru că nu reprezintă cazuri covid chiar dacă au afecțiuni grave. Statul își ucide cetățenii, și o face premeditat.

   • pana la „deschidere” pentru autopsie mai e si radiografierea cadavrului
    -evident,s-au facut ZERO RADIOGRAFII,
    ale nu s-au facut nici macar la suspectii mai mult sau mai putin simptomatici(evaluare diferentiala chiar in raport cu testul fals pozitiv,pcr sau ag.)
    „Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din București, a declarat la Digi24 că…. „Încă un amănunt esențial: nu există tratament, indiferent ce formă de tulpină e acum.”,4 martie 2021
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -jagardeaua aia nelegiuita nu se poate abtine sa faca rau si cu limba lui spurcata,”nu există tratament”.probabil pregateste o aparare pentru aia care au murit in conditii suspecte la ati v.b.

   • China are sistemul de credit social. Nu știu cum se aplică acesta pentru injectați sau neinjectati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.