Protestul din București, 20 martie. Șoșoacă: Venim și eliberăm Timișoara! Mioc: Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. După carantină rata de infectare e 8 și ceva. Iohannis ar trebui să zică, ca și Postelnicu în 1989: „Am fost un dobitoc. Am greșit” (2 video)

În 20 martie am fost la București unde au fost organizate 2 proteste (unul în Piața Victoriei, altul în Piața Universității; sînt grupuri de organizatori diferite care nu s-au înțeles între ei) împotriva măsurilor luate de guvern sub pretextul pandemiei. Am participat la protestul din Piața Victoriei, de lîngă sediul guvernului, care a continuat apoi cu un marș pînă la parcul Izvor, de lîngă clădirea parlamentului (Casa Poporului), unde iarăși s-a ținut o adunare. Redau mai jos o filmare cu intervenția mea de la tribuna mitingului din Piața Victoriei. Filmarea a apărut pe pagina facebook Teodor Drăghici (parte dintr-o filmare mai lungă), iar un scurt fragment din filmare în care nu se auzea ce spun l-am înlocuit cu fragment filmat de altcineva.

Transcriere înregistrare:
0:00 Organizator (Dan Chitic?): Dragii mei (scandări „libertate!”), sîntem mulți și sîntem și mai mulți peste tot prin țară. Peste tot prin lume ne-am dat seama de minciună. De minciuna la care sîntem supuși de un an de zile! Și am zis: așa nu se mai poate! Avem printre noi oameni care deja au scris cărți despre minciuna aceasta. Avem acuma onoarea să-l invităm să vorbească cele 5 minute stabilite cu toții, de comun acord, despre cartea pe care a scris-o, despre minciuna pe care o trăim zi de zi, de un an de zile.
0:41 Marius Mioc: Bună ziua. Marius Mioc mă numesc. Vin din Timișoara. Timișoara e sub ocupație, adică…
0:46 Scandări „Timișoara!”
1:00 Marius Mioc: Deci Timișoara este sub carantină de 12 zile. Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. Acuma, după 12 zile de carantină rata de infectare e 8 și ceva. Deci iată ce eficiență are carantina!
1:18 Huiduieli. Scandare: „Rușine!”
1:24 Diana Șoșoacă: Jos minciuna covid cu salvările voastre mincinoase! Jos Arafat! Jos Arafat!
1:32 Scandări „Jos Arafat!”
1:43 Diana Șoșoacă: Că tot vorbim de Timișoara: Heil Fritz, marș la tine acasă! Că venim noi și eliberăm Timișoara! Că Bucureștiul va salva Timișoara! Întoarcem roata! Mergem la Timișoara!
2:03 Scandări „Timișoara!”
2:11 Marius Mioc: Deci este o expresie pe care și în cartea asta am folosit-o: „A încerca să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita”. Și rezultatul carantinei se vede la Timișoara. De fapt, domnul Fritz personal s-a infectat cu covid deși tot timpul a spus că respectă regulile. Deci iată ce eficiență are masca! Și un pic, pe scurt, părerea mea care o scriu și în cartea aceasta, cum a început povestea covid. La Wuhan, în China, fuseseră în 2019 manifestații de stradă. Ieșise lumea în stradă și se bătea cu poliția. Și Partidul Comunist Chinez a avut nevoie de un pretext ca să potolească lumea. Și au găsit pretextul ăsta cu covidul. Găsiți pe internet, și în cartea mea este dată, pe youtube găsiți sursa unde găsiți filmări din Wuhan din 2019, cum se băteau cu poliția. Au născocit povestea cu covidul să-i țină în case pe oamenii din Wuhan ca să nu mai iasă să protesteze. Partidul Comunist avea probleme și în Hong Kong. Și acolo ieșise lumea pe stradă. Și Partidul Comunist Chinez a rezolvat problema, a distrus opoziția cu acest pretext covid. Dar după aceea pretextul a fost preluat de alte țări. Niște idioți, niște analfabeți funcțional care ne conduc, care au crezut minciuna chinezească, au preluat și ei, și după ce au preluat ei nu pot să recunoască că au greșit pentru că ar însemna să-și distrugă cariera politică. Iohannis ar trebui să iasă în stradă, la televiziune, să zică, ca și Tudor Postelnicu în 1989, să zică: „Am fost un dobitoc. Am greșit”. Dar nu poate să facă treaba asta și din cauza asta continuă minciuna. Sîntem într-o minciună de un an de zile.
3:56 Scandări: „Hoții!”. Glasuri răzlețe: criminalii!
4:12 Marius Mioc: Au început vaccinările și cum au început vaccinările, cum au început să apară noi tulpini de covid ca să aibă pretext că de aia nu-i eficient vaccinul că e altă tulpină, și mai trebuie încă un vaccin pentru noua tulpină. Deci chestia asta cu vaccinarea va fi la nesfîrșit. Va fi în fiecare an, să ne vaccineze, nu-i o chestie că ai luat un vaccin și ai scăpat. Asta este tactica lor să îmbogățească firmele farmaceutice.
4:38 Scandări: „Criminalii!”
4:40 Marius Mioc: Și ce vreau să vă zic? Probabil că. cu încălzirea vremii, că vine primăvara – vara, o să mai scadă rata de infectare. Și o să zică că e meritul vaccinurilor. Dar de fapt o să fie numai meritul încălzirii vremii și în toamnă o să fie un nou val, și o să zică ei că este altă tulpină. Cam așa.
5:00 Organizator (Dan Chitic?): Îi mulțumim foarte mult. Dacă sînt oameni care vin cu cifre, cu argumente, cu texte bine fundamentate, le mulțumim foarte mult.

Tot cu acel prilej am dat interviu și domnului Paul Iurea. Iată-l:

Mai citește:
– Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
– Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
Obîrșia isteriei covid – protestele din Wuhan, 2019 (video)
– Wuhan, China, august 2020: Distracție la maxim! (video)
– Problema C0vid, explicată pentru toți (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

7 gânduri despre „Protestul din București, 20 martie. Șoșoacă: Venim și eliberăm Timișoara! Mioc: Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. După carantină rata de infectare e 8 și ceva. Iohannis ar trebui să zică, ca și Postelnicu în 1989: „Am fost un dobitoc. Am greșit” (2 video)

 1. la maestru cristoiu e un document interesant:
  http://www.cristoiublog.ro/wp-content/uploads/2021/01/gripa.jpg
  (mai jos,sub tractor)
  -rata de 7 la mie(tzie!) probabil este MAXIMUM care se poate inregistra,
  ca pe scara mercali;in 1996 aia 7 la mie(tzie!) erau BOLNAVI ADEVARATI,clinic,nu cu o simpla
  determinare posibil fals pozitiva para-clinica(de laborator,fara parere medicala!).azi „cazurile” sunt
  unii care au un fel de certificat de deces la purtator,nimic mai mult.
  vrei vakcin?!
  pai deja sunt vreo 14,numai cubanezii au 5….perfuzie,la baietei si fetitze,perfuzie cu galeata!
  (vorbim de o populatie sub-mediocra,la schoala avea note mici,mintea parintii ca-i fura invatzatoarea,nu au avut note peste 7(tzie!) decat poate la purtare…..”democratie vibranta”,daaaaa)

 2. domnu mioc,hai sa terminam cu tangoul:
  „Pacienţii care primesc serul la medicul de familie nu se vor programa în platformă „,
  un titlu oarecare din mass-media necinstita,oare ce are in comun cu dvs.?!
  (spuneam in alta parte,cuvantul ponosit „băcănie” i-a dat de gol-in urechea lu maxtor).
  spun doar ca sunteti posedat,acum.

 3. „va primi vaccin „, „a primit vaccin”
  -e referinta directa la „primiti cu preotul”,”primiti cu sfintirea”,”primiti cu steaua”
  (marius moic a fost „afara”,nu e de incredere,simplu).

 4. „-primiti cu vaccinul!”
  securistoizii faca apel direct la LACOMIA VITELOR,in plus.
  (d-aia se duc multi dupa „aghiazma mare”,sa puna la gingia lor ceva,cica nu strica zic ei;
  strica,strica:maxtor nu se impartaseste cu d-aia,fariseii)

 5. Sunteți consecvent în a crede că impunerea pannebuniei, de către politicieni, este doar o greșeală și că aceeași nu au curajul să retracteze că își distrug cariera. Am răbdare să vă convingeți că totul s-a făcut cu buna știință și coordonat pentru impunerea noului sistem comunist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.