Daniel Ilie Gașpar, protestatar anti-mască de la Timișoara, internat forțat la psihiatrie (video)

Actualizare 27 martie 2021: Azi de la ora 17 se adună lume în Piața Sinaia (Kutl) din Timișoara, de unde va pleca spre centru, pentru a cere libertate pentru Daniel Gașpar.

Pe vremea comunistă exista obiceiul internării persoanelor incomode politic la psihiatrie. Se pare că acele vremuri revin. La numai 1 zi după ce Daniel Ilie Gașpar, unul dintre protestatarii activi anti-mască de la Timișoara, a fost invitat la o televiziune locală pentru a-și expune părerile (un lucru rar în mass media românească de azi care inundă publicul numai cu emisiuni pro-mască; de altfel chiar Televiziunea Europa Nova care îl invitase pe Gașpar în emisiune e pe Lista rușinii. Instituții de presă care s-au înscris la șpaga de 200 milioane lei pentru propagandă covid – linc), Judecătoria Timișoara, în dosar 7718/325/2021 (linc) a pronunțat o hotărîre de internare medicală în mod provizoriu a domnului Gașpar într-un spital de psihiatrie.

Iată emisiunea din 23 martie 2021 de la TV Europa Nova Timișoara cu invitat Daniel Gașpar.

Și iată ce scrie pe portalul instanțelor – Încheierea nr. 26/2021 a Judecătoriei Timișoara:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, şi în consecinţă: În baza art. 247 alin. (1) şi art. 248 alin. (9) Cod de procedură penală dispune internarea medicală provizorie a suspectului G.D.I. într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. În baza art. 275 alin. (3) şi alin. (6) Cod de procedură penală şi art. 272 alin. (1) Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului şi dispune virarea din fondul Ministerului Justiţiei, în contul Baroului Timiş, a sumei de 313 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avocat Roşu Alexandrina Laurenţa, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 1759/2021. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 24.03.2021, ora 15.00.

În 25 martie, după informații de pe facebook, hotărîrea judecătorească fusese pusă în aplicare și Daniel Ilie Gașpar a fost dus forțat la spitalul de psihiatrie din Jebel.

https://www.facebook.com/watchparty/352109382801987

Nu cunosc exact temeiul hotărîrii judecătorești, dar se zvonește pe facebook că Daniel Gașpar ar fi adresat amenințări lui Raed Arafat. Pagina sa de facebook nu e disponibilă pentru mine, nu știu dacă a fost ștearsă de facebook ori însuși proprietarul a lăsat-o vizibilă doar pentru un număr restrîns de persoane – nu sînt prieten de facebook cu acesta.

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

13 gânduri despre „Daniel Ilie Gașpar, protestatar anti-mască de la Timișoara, internat forțat la psihiatrie (video)

 1. miracol!
  in bucuresti la js4 (arondisment:obregia;aia interneaza fortzat ANUAL cam 5’000 de inshi,principal betzivani scandalagii) nu se publica!
  SPITALUL OBREGIA aparea intr-o propunere de lege drept lacash anti-covid,serios,unicat natzional.
  (are cadre medicale de inalta pregatire din ….ucraina;sa ne fie scuzat-ucraina e un cacat artificial,o groapa de gunoi etnic,trebuie partitionat!
  de catre russia,belarus,polonia,slovacia,ungaria,da!
  oamenii profesau si pe Tarom-au alte conventii in aviatie!).

 2. TRATAMENT INUMAN SI DEGRADANT
  USR Sector 4 – În București, a început astăzi a doua etapă …
  http://www.facebook.com › USR.sector4 › posts
  18 ian. 2021 · ➡Spitalul Obregia – 1 centru cu două puncte de vaccinare
  Pacient contaminat cu coronavirus la Spitalul Obregia. 70 de cadre …
  http://www.digi24.ro › stiri › actualitate › sanatate › pacient-contaminat-cu-coron…
  („camere de gazare”;de fapt detinutii din penitenciarele patriei nu-si cunosc drepturile)
  Fost Medic La Spitalul „Obregia”, Despre Cazul Femeii Care A Murit …
  10 august 2020,
  adevarul.ro/news/societate/executivul-pregatit-lista-celor-25-boli-infectocontagioase-izolarea-urma-devina-obligatorie-acestea-1_5f31569b5163ec4271d7bca9/index.html

  BUCURESTI Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals
  Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes
  Institutul Marius Nasta
  Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Al. Obregia”

  da,covid e o BOALA POLITICA!

 3. -asadar,urmeaza 1 incendiu la victor babes, 1 incendiu la marius nasta si 1 incendiu la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Al. Obregia,
  CRIME RITUALICE!

 4. Internarea nevoluntara se instituie prin decizia comisiei medicale, care este supusa, insa, confirmarii instantei judecatoresi, aceasta putand sa o infirme sis a dispuna incetarea internarii nevoluntare. La randul ei, si procedura de externare are, similar procedurii de internare nevoluntara, o component administrative si una judiciara, instanta competenta putand sa confirme propunerea comisiei de constatare a incetarii conditiilor care au impus internarea nevoluntara sau sa o infirme, cu consecinta mentinerii, in acest ultimo caz, a masurii internarii nevoluntare.

  Atat in procedura de internare nevoluntara, cat si in cea de externare, interventia judecatorului este justificata de necesitatea eliminarii unor eventuale abuzuri sau erori medicale. Instanta judecatoreasca are rolul de a pune in balanta, pe de o parte, interesul personal al pacientului, sub aspectul libertatii acestuia, al nevoilor sale de sanatate si al protectiei impotriva abuzurilor si erorilor medicale, iar, pe de alta parte, interesul general al societatii privind eliminarea riscului ca starea psihica a persoanei in cauza sa-I induca acesteia un comportament de natura sa produca o vatamare fizica ei insesi sai altor persoane ori distrugerii de bunuri material importante. In aceasta procedura de internare nevoluntara nu se adduce atingere principiilor referitoare la libertatea individuala, ci dimpotriva, garanteaza aceste drepturi fundamentale.

  In acest sens este si jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului, dar din punctul de vedere al abuzului autoritatilor statului si a judecatorului catre au dispus internatea ABUZIVĀ a omului in cauza in spitalul de nebuni. Este CIUDAT cát de repede s-au gāsit medici, comisii procuror si judecator sā trimita un om ABUZIV la psihiatrie, care NU era de acord cu masca in spatiul public. La manifestatii publice de mii si zeci de mii de oameni, sunt mii care NU poarta masca in aer liber, in contextul in cate oamenii sunt sanatosi si liberi si NU exista nici un fel de virus transmisibil.
  ROMÁNIA NU ESTE O TARA LIBERA!

  1. @Grigore Vasiliadis
   -componenta medical-penala-politica,tontule.ce crezi ca face apucatul din oficiu?!
   (vezi procesul ceausestilor,era unu,teodorescu:
   tatal lui oreste tzipa mai rau decat procuroru..)
   detinutii din penitenciar sunt tzinuti intr-un spatiu „contaminat”,nu?!
   -crima!
   prezidentu trebuia sa le suspende executarea pedepsei!

 5. metro.co.uk/2021/03/24/freddie-mercury-seal-barrister-heartbroken-over-dog-attack-14296320/
  exemplu de schizofrenie vestica:un caine a muscat o foca;
  canada distruge anual 200’000 de foci(foace?!).
  regina,da,probabil pentru pet-food.
  (viatza „buna” cu matzu plin i-a tampit pe vestici.al mai prost om e americanul).

  1. @ana
   d-e c-e?!
   schizoizi sunt aia de pe strada,tineret de plevushca:
   ii intreaba gaspar,e un clip de infierare la tembeliziunea locala:-e frumos cu masca pe fatza?
   aia raspund :-go away!
   ha,ha,ha,ha,l-au confundat pe daniel ilie cu covidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   (tehnic cu virusul in sine,sars-cov-2)

 6. Proteste in intreaga tara! Sa speram ca este doar inceputul si ca o masa semnificativa de romani se va trezi! Protestele sunt comentate mediatic de maniera daltonista incercindu-se NEDELEGITIMIZAREA PLANDEMIEI! Este important ca romanii sa inteleaga ca PLANDEMIA este o MEGA-ESCROCHERIE pusa la cale de OLIGARHIA CAPITALISTA GLOBALA pentru implementarea unei agende sinistre si dezastruase pentru prezentul si viitorul OMENIRII! Romanii trebuie sa se mobilizeze alaturi de celelalte popoare ale lumii pentru a impiedica aceasta monstruozitate pusa la cale de GLOBALISTI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.