Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vaccinării. Dar o să fie o minciună (video)

În 22 martie 2021, în fața Catedralei din Timișoara, în contextul în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu mai aprobase prelungirea carantinei (nu se întruniseră cele 2/3 din voturi) dar Raed Arafat prelungise totuși carantina, am ținut cuvîntarea care se vede în filmarea de mai jos:

Transcriere înregistrare:

0:00 Marius Mioc: Bună ziua. Marius Mioc mă numesc. Am venit aicea să protestez împotriva analfabetismului funcțional al celor care ne conduc. Ne-au băgat în carantină de 2 săptămîni. Și rezultatul? Îl putem vedea din datele oficiale pe care ei le comunică. A crescut numărul de infectări! Deci dacă e nevoie de vreo dovadă că nu e bună carantina la nimic, nu trebuie decît să luăm datele oficiale despre numărul de infectări. Efectul carantinei este creșterea numărului de infectări. Ăsta este rezultatul. Eu, în 16 mai 90 [de fapt 2020] am făcut primul protest cu demența covid și încă mai este pe youtube. Încă n-a fost șters. Pentru că la youtube mi-au șters 13 filme legate de covid. Este cenzură foarte puternică, dar ăsta încă n-a fost șters. A scăpat deocamdată. Și acolo spuneam că a încerca să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita. Și chestia asta care o spuneam în mai 90 [2020] se confirmă acuma cu carantina din Timișoara cînd iată cum crește numărul de infectări datorită carantinei. Ce alte dovezi mai e nevoie că nu e bună carantina la nimic? De un an de zile au luat tot felul de măsuri și tot timpul crește. Iată și vaccinarea este de cîteva luni și nu se vede că scade. Bineînțeles că n-au vaccinat încă un număr, să zic așa, să ajungă la imunitate de turmă, dar un pic ar trebui să se vadă un efect. Nu se vede! În continuare crește numărul de infectări. Acuma eu vă spun părerea mea: Pentru că toate infecțiile respiratorii, și covidul este ca și o gripă, o infecție respiratorie, cînd se încălzește vremea o să scadă numărul. Pentru că așa este peste tot la infecții respiratorii. Deci probabil o să se ajungă la o scădere de infectări cînd o să se încălzească vremea, și ei o să spună că datorită măsurilor lor, datorită carantinei pe care ei au luat-o, sau datorită vaccinării. Dar o să fie o minciună.

2:16 Glasuri: Pixul decide! Din pix le cobor! Și la ordin telefonic!

2:18 Marius Mioc: Bine, și din pix. Dar vă explic cum o să facă manipularea în viitor. Pur li simplu acest virus își continuă drumul lui natural, oamenii se infectează. Oamenii sînt infectați cu miliarde de viruși și de bacterii. Fiecare dintre noi colcăim de viruși și de bacterii. Asta e realitatea. Sînt sute de feluri de viruși și de bacterii și nu e nici o problemă. Avem sistemul imunitar care ne apără. Dar dacă sîntem stresați, dacă avem frică, chestia asta ne scade sistemul imunitar și rezultatul este că oamenii se îmbolnăvesc în număr mult mai mare. Și putem să comparăm cu alte țări. Putem compara cu Bielorusia, unde nu s-au făcut restricții. Și ne uităm pe worldometers, este un sait în care în fiecare seară se dă numărul de infectări și de morți de covid, care este situația. Și zilnic se actualizează. Au mult mai puțini morți de covid raportat la populație decît România. Deși testare, s-a făcut testare și acolo. La fel, în Africa, sînt țări subdezvoltate, și au de 10 ori sau chiar de 100 de ori mai puțini de covid decît România, raportat la populație. De ce? Pentru că acolo nu este isteria asta și pentru că nu sînt atît de multe interese ale firmelor farmaceutice care vor să impună tratamentele lor aiurea. Știu că din țările sărace din Africa n-au cum să cîștige bani și atuncea nu insistă. Și rezultatul este: Nu apar morți. Pentru că dacă vă uitați pe worldometers, pe saitul cu numărul de morți de covid din fiecare țară, țările bogate au mulți morți de covid, țările sărace au puțini morți. Este o corelație care o puteți verifica oricare dintre dumneavoastră. Deci asta este manipularea și minciuna care se face pentru a cîștiga bani anumite grupuri de interese. Iar politicienii, dacă au făcut niște tîmpenii la început, le e frică să recunoască că au greșit pentru că atunci cariera lor politică s-a sfîrșit. Și atuncea continuă cu minciuna mai departe ca să-și păstreze cariera politică.

Adăugire date de pe worldometers (linc), 3 aprilie 2021: Belgia 1985 morți covid la milionul de locuitori, Marea Britanie 1861, Italia 1827, SUA 1707, Bangladeș 55, Sudan 46, Kenya 40, Somalia 33, Mozambic 24, Haiti 22, Eritreea 3, Tailanda 1, Tanzania 0,3.

Mai citește:
– Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
– România, țara cu cele mai proaste rezultate la combaterea covid din Estul Europei, spun statisticile. Date concrete din surse oficiale
– 17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)
– Listă filmări legate de problema covid cenzurate de pe contul meu youtube
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Un gând despre „Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vaccinării. Dar o să fie o minciună (video)

  1. acum 2 ani 38’000’000 de anericani(sua) au fost BOLNAVI DE GRIPA (si mureau intre 20’000 si 70’000 de gripa,spune si Trump asta).
    -in ultimul an s-au gasit doar ….1’000,O SINGURA MIUTZA!
    case closed.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.