Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură

Peste 70 de medici și farmaciști români au iscălit un apel adresat autorităților pentru încetarea isteriei c0vid. Amintesc că, pe plan mondial există un apel pe aceeași temă (chiar dacă nu identic ca formulare), numit „Great Barrington Declaration” (linc) care a fost semnat deja de 13985 de oameni de știință din medicină și sănătate publică, 42522 de medici și asistenți medicali implicați în tratarea pacienților și 778468 cetățeni preocupați. Redau apelul medicilor și farmaciștilor români după saitul Active News (linc), cu mențiunea că adevărurile spuse acolo au fost de mult timp afirmate pe „blogul lui Marius Mioc” și în cartea mea „Covid, minciuna veacului”:

COMUNICAT DE PRESĂ

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!
Încetați starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim.

Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic.

Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile!De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești, împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.

 1. Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
 2. Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
 3. Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
 4. Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
 5. Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
 6. Monica Coteț, medic anestezist (Maine, SUA)
 7. Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
 8. Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
 9. Carmela Aghazadeh, medic primar interne și cardiologie (Suedia)
 10. Iulian Șerban, medic primar chirurg
 11. Mihaela Baciu, medic primar pediatru
 12. Caterina-Miladi Grif, medic primar obstetrică-ginecologie
 13. Horia Trifan, medic primar neurochirurg
 14. Gheorghe Tăbăcaru, medic primar obstetrică-ginecologie
 15. Mihai Tetraru, medic primar psihiatru (Franța)
 16. Gabriela Gelețu, medic primar chiurgie OMF
 17. Geanina Dragnea, medic primar obstetrică-ginecologie
 18. Andra Buceac, medic specialist ORL
 19. Dinu Dușceac, medic specialist cardiolog
 20. Iorgu Dragoș Matei, medic specialist psihiatru
 21. Loredana Speriosu, medic specialist ORL
 22. Laurenția Andronache, medic primar recuperare medicală
 23. Casandra Olga Tăbăcaru, medic primar ORL
 24. Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
 25. Cristina Mariș, medic primar medicină de familie
 26. Lavinia Nițoiu, medic specialist medicină de familie
 27. Răzvan Ionescu, medic specialist medicină de familie
 28. Oana Cristina Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
 29. Monica Dulamita, medic specialist medicină de familie
 30. Cosmin-Mihai Modreanu, medic specialist medicină de familie
 31. Anca-Veronica Vasile, medic specialist medicină de familie
 32. Lăcrămioara Cârstea, medic specialist medicină de familie
 33. Andreea Maria Tăbăcaru, medic specialist medicină de familie
 34. Nestor Tache, medic generalist
 35. Dragoș Ioan Fota, medic generalist
 36. Lavinia Ispas, farmacist
 37. Iulia Florică, farmacist
 38. Maria Anca Muntean, farmacist
 39. Andrei-Gabriel Dumitrașcu, farmacist
 40. Mihaela Voinea, farmacist
 41. Carmen Leonte, farmacist
 42. Dragos Dinulescu, medic dentist
 43. Mircea Pușcașu, medic dentist
 44. Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
 45. Cristina Metea, medic dentist
 46. Iulia Popescu, medic dentist
 47. Viorel Negulescu, medic dentist
 48. Daniela Dumitrescu, medic dentist
 49. Laurențiu Gheorghe, medic dentist
 50. Galina David, medic dentist
 51. Alina Gabriela Iordache, medic dentist
 52. Mihaela Domuță, medic dentist
 53. Constanța Hudema, medic dentist
 54. Brândușa Câmpean, medic dentist
 55. Mădălina Ruxanda, medic dentist
 56. Diana Lazea, medic dentist
 57. Suciu Tănăsie, medic dentist
 58. Irina Coliban, medic dentist
 59. Rareș Limboșeanu, medic dentist
 60. Daniel Aninoiu, medic dentist
 61. Andra Ioana Viciu, medic dentist
 62. Alexandru Ciorcilă, medic dentist
 63. Oana Limboșeanu, medic dentist
 64. Imola Török, medic dentist
 65. Georgeta Bota, medic dentist
 66. Cornelia Gheorghiu, medic dentist
 67. Alexandru Stănescu, medic dentist
 68. Ioan Sperling, medic,
 69. Danialina Lepădatu, medic
 70. Ana Zafiu, medic pensionar
 71. Ioan Zafiu, medic pensionar
 72. Iulia Urzica, asistent medical principal
 73. Cornel Cătălin Magda, asistent medical generalist

Președintele Colegiului Medicilor, dr. Daniel Coriu, a anunțat imediat, într-un comunicat transmis Agerpres (linc)„În cazul acelor medici care nu respectă normele medicale larg acceptate de comunitatea ştiinţifică medicală şi afectează, prin declaraţiile lor, sănătatea publică, prin instigare la încălcarea lor, vor fi identificaţi şi cercetaţi în cadrul comisiilor de disciplină ale CMR, putîndu-se ajunge pînă la ridicarea dreptului de a profesa”. Practic, o amenințare la adresa medicilor care mai îndrăznesc să pună la îndoială afirmațiile autorităților. Același Daniel Coriu a lansat și afirmația falsă că unul dintre cei care apare pe lista semnatarilor, dr. Ioan Cordoș, n-ar fi semnat acest apel, lucru dezmințit chiar de domnul Cordoș (linc).

Domnul Daniel Coriu, cît și soția dînsului, sînt dintre beneficiarii sponsorizărilor și onorariilor de consultanță de la mari firme farmaceutice. În ultima vreme a încasat bani prin intermediul firmelor pe care le administrează – Hema News Consulting SRL și Cormed Hematologie Consulting SRL, arată Active News (linc).

Mai citește:
– Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei (video)
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
– Sponsorizările din 2019 în sistemul medical românesc. 6539 sponsorizări declarate de beneficiari și 59173 declarate de sponsori
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

5 gânduri despre „Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură

 1. Dumnezeu să vă ajute în ceea ce faceți. Tot ce scrieți aici e adevărat. Nu sunt medic, sunt preot, și noi luptăm cu același balaur. Tot acest circ vine de la diavol, care vrea să înrobească omenirea prin supraveghere totală: control pe bază biometrică, vaccinare pentru modificare genetică și nanocipare. Toți cei din vârf sunt slugile antihristului, care mai are puțin până se va arăta. Lupta pentru fiecare suflet e imensă. Dumnezeu să ne întărească pe toți, pentru că acesta e doar începutul relelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.