Explozie de cazuri de c0vid în India scurt timp după renunțarea la ivermectină și începerea campaniei de vaxinare antic0vid

Presa internațională și cea românească are o preocupare recentă: plînsul de mila Indiei, care a fost grav afectată de c0vid în ultima vreme. „Oamenii din India mor pe străzi ca urmare a unei catastrofale creșteri a infecțiilor cu covid”, scrie New York Post (linc), într-un articol care inițial fusese ilustrat cu o fotografie cu niște morți rezultați dintr-o explozie mai veche de gaz care erau prezentați drept morți de c0vid. Fotografia a fost retrasă (a se vedea nota editorului de la sfîrșitul articolului) abia după ce dezinformarea fusese dezvăluită în alte părți (linc). Întreaga lume sare în ajutorul Indiei, se anunță într-un alt articol (linc), care explică cum mai multe țări au trimis ajutoare Indiei pentru lupta cu c0r0navirusul. Și în România ziariștii se preocupă de dezastrul din India: „Crematoriile din toată țara nu mai reușesc să facă față numărul mare de morți din fiecare zi”, explică Digi24 (linc).

Uitîndu-ne pe worldometers (linc) vedem că într-adevăr în India, în ultima perioadă s-a înregistrat o creștere bruscă a cazurilor raportate de infectări și de morți de c0vid. Numărul de morți din ultimele 24 de ore, în momentul cînd scriu acest articol (datele de pe worldometers se actualizează zilnic, deci cînd dumneavoastră cititorii veți verifica poate sînt alte numere, dar puteți găsi și evoluția istorică) este de 3501 în India și 138 în România. Ei bine, pe baza acestor date, concluzia mea este: chiar și în aceste zile cînd toată presa internațională vorbește despre dezastrul din India, dezastrul c0vid din România e mai mare decît cel din India. 138 de morți pentru populația României de 19,1 milioane locuitori (atîta e trecut pe worldometers) înseamnă 7,21 morți la milionul de locuitori (într-o zi). India avînd, tot după worldometers, 1,39 miliarde locuitori, cei 3501 morți înseamnă doar 2,51 morți la milionul de locuitori. Deci chiar și acum, în problema c0vid, dezastrul din sistemul medical românesc provocat de actuala guvernare este de aproape 3 ori mai mare decît dezastrul din India. Nu noi românii trebuie să plîngem de mila indienilor ci indienii ar trebui să plîngă de mila noastră.

Dacă ne uităm la datele cumulate de la începutul „pandemiei”, India a avut 150 de morți de c0vid la milionul de locuitori, în timp ca Marea Britanie a avut 1870, SUA 1771 (politicienii din aceste țări au anunțat zgomotos că trimit ajutoare Indiei), România 1462. În India e dezastru cu c0vidul numai dacă compari cu ce a fost tot în India anterior. Dacă într-un an întreg ai avut 150 morți de c0vid la milionul de locuitori și acum ai într-o singură zi 2,5 morți, e într-adevăr dezastru. Dacă, comparîndu-te cu România, ai avut de 10 ori mai puțini morți raportat la populație și acum ai numai de 3 ori mai puțini morți, sigur că e dezastru!

Acest dezastru relativ din India s-a întîmplat la scurt timp după începerea vaxinării antic0vid și renunțarea la ivermectină ca leac pentru c0vid (linc). Năimiții industriei farmaceutice au cîștigat bătălia din interiorul breslei medicale și în India. Au impus ideea că împotriva c0vidului numai cu vaxin se poate lupta. Efectul se vede în activitatea crematoriilor din zonă.

Interesant că această tendință s-a văzut și în alte țări. În 17 ianuarie 2021 publicam articolul Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaxinare în masă antic0vid. La fel și în SUA (linc) în care făceam observația că, după începerea campaniei de vaxinare antic0vid, în SUA și Marea Britanie a izbucnit un nou val de îmbolnăviri  de c0vid, chiar mai mare decît valul precedent, din 2020. Ce e val ca valul trece, și între timp în aceste țări numărul infecțiilor de c0vid a început să scadă. Este evoluția firească la infecții respiratorii, s-a văzut și la valul 1 de c0vid care a fost în primăvara lui 2020. Numerele raportate oficial oricum nu sînt de încredere, depind foarte mult de numărul de teste PCR care s-au făcut, de numărul de cicluri de amplificare folosite la aceste teste. Dar este un lucru general valabil la infecții respiratorii să apară „valuri” care se sting natural în sezonul cald pentru a reapărea în sezonul rece.

Aceeași tendință de creștere a numărului de infectări după începerea campaniei de vaxinare am observat-o și în alte țări, chiar dacă n-am avut timp să scriu articol pe blog despre asta. În Gibraltar, scurt timp după începerea vaxinării a ajuns pe locul 1 pe planetă la număr de morți c0vid raportat la populație, detronînd fosta campioană Belgia. Faptele sînt confirmate și într-un articol al agenției Reuters intitulat Verificare de fapte: Vaxinul nu are legătură cu morții de c0vid din Gibraltar (linc). E un articol propagandistic care dezminte orice legătură a valului de morți c0vid din Gibraltar cu vaxinurile antic0vid, dar dacă lași propaganda la o parte și te concentrezi pe fapte, vezi că articolul confirmă: numărul de morți de c0vid din Gibraltar pînă la începerea vaxinării = 16, data de începere a vaxinării = 10 ianuarie 2021, numărul de morți de c0vid în 27 ianuarie 2021 = 70. Adică în 9 luni de „pandemie” fuseseră în Gibraltar 16 morți de c0vid, iar în următoarele 17 zile au apărut alți 54 de morți, ajungîndu-se la un total de 70. Articolul declară falsă legătura care se presupune între vaxinări și creșterea numărului de morți pe baza unei declarații a autorităților sanitare din Gibraltar că „nu există dovezi” că vaxinurile ar fi provocat morțile. Lăsînd la o parte faptul, care ar trebui cunoscut de lucrătorii fostei agenții de presă, actualmente trust de propagandă Reuters, că „nu există dovezi” e ceva diferit de „afirmația e falsă”, aș adăuga că nici nu e de așteptat ca autoritățile sanitare care au susținut vaxinarea să spună „avem dovezi că vaxinarea a provocat valul de morți”, care în limbaj juridic ar fi echivalent cu „sîntem vinovați de omor din culpă”.

Inclusiv în România (unde vaxinarea a început în 27 decembrie 2020) s-a văzut aceeași tendință de creștere a cazurilor de infectări după începerea vaxinării. Dar după creștere urmează, ca la orice val, și o descreștere, și toți propagandiștii care cînd creștea numărul de infectări spuneau că nu există legătură cu campania de vaxinare (cu titlu de exemplu, vezi articolul din 8 februarie a lui Asia Ewart de pe Microsoft News, „De ce numărul de cazuri de c0vid e în creștere în țara cea mai vaxinată?” – linc, cu referiri la SUA și Israel), cînd apare o scădere a numărului de cazuri imediat atribuie asta efectului vaxinării.

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina covid-19.

3 gânduri despre „Explozie de cazuri de c0vid în India scurt timp după renunțarea la ivermectină și începerea campaniei de vaxinare antic0vid

  1. esti un negationist fals,de parada!
    (probabil conserva securista).
    cu asa indivizi nu mai e nevoie nici de covid nici de alegeri simulate-problema voastr e ca sunteti putini si deja Dumnezeu v-a pierdut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.