Centrul de Control al Bolilor din SUA schimbă metoda de raportare a infecțiilor c0vid pentru vaccinații antic0vid. Va ține seama doar de cazurile de morți și spitalizări

Notă: Pentru a ocoli cenzura google, facebook și a altor platforme de pe internet, care au dezvoltat programe de inteligență artificială care recunosc automat anumite cuvinte sensibile, am folosit o ortografie schimbată la unele cuvinte. Am folosit ortografia schimbată și la citatele din limba engleză.

Pe saitul Centrului de Control al Bolilor din SUA au apărut îndrumări actualizate despre raportarea cazurilor de c0vid la persoanele vacsinate antic0vid (linc). Infecțiile postvacsinare sînt numite „breakthrough cases” și sînt cazuri în care vacsinurile s-au dovedit ineficiente. Dacă reclama producătorilor spune că vacsinurile antic0vid, care au  primit doar aprobare vremelnică, de urgență, au eficacitate de 95%, acest lucru trebuie verificat de instituții independente. Centrul de Control al Bolilor din SUA este teoretic o asemenea instituție, care adună date despre asemenea cazuri. În România avem Institutul Național de Sănătate Publică care face același lucru și unul din rapoartele sale le-am comentat pe acest blog: Date oficiale: Efectele vacsinurilor antic0vid în România (linc).

Noile înstrucțiuni ale Centrului de Control al Bolilor din SUA sînt valabile din 1 mai 2021. Citim acolo:

As of May 1, 2021, CDC transitioned from monitoring all reported vacsine breakthrough cases to focus on identifying and investigating only hospitalized or fatal cases due to any cause. This shift will help maximize the quality of the data collected on cases of greatest clinical and public health importance.

Previous case counts, which were last updated on April 26, 2021, are available for reference only and will not be updated moving forward.

Adică: „Începînd cu 1 mai 2021, Centrul de Control al Bolilor va face tranziția de la monitorizarea tuturor cazurilor raportate de infecții postvaccinare la identificarea și investigarea numai a cazurilor de moarte sau spitalizare din orice motiv. Această schimbare va ajuta la îmbunătățirea calității datelor adunate în cazurile are au cea mai mare importanță din punct de vedere clinic și al sănătății publice. Rapoartele precedente despre numărul de cazuri, care au fost actualizate ultima dată în 26 aprilie, vor fi disponibile doar ca referință și nu vor mai fi actualizate de acum înainte”.

Definiția unei infecții postvacsinare pentru Centrul de Control al Bolilor este următoarea: „Pentru scopul acestei monitorizări o infecție postvacsinare este definită ca depistarea segmentului ARN de SARS-CoV-2 într-un eșantion prelevat din căile respiratorii a unei persoane la mai mult sau egal cu 14 zile după ce au fost administrate toate dozele de vacsin recomandate de Agenția Federală a Medicamentelor (FDA)”.

Cu alte cuvinte, nu se socot decît infecțiile postavacsinare apărute după mai mult de 14 zile de la rapel. Cele apărute după vacsinarea cu numai prima doză ori cele apărute și după rapel, dar la mai puțin de 14 zile de la rapel, nu vor mai apărea în statistici. Aici e o diferență față de Institutul de Sănătate Publică din România, care încă mai adună date despre toate infecțiile postavaccinare, fără să pună condiția să fi trecut minim 14 zile de la rapel. Dar cum interesul guvernului american și a celui român de a declara vasinurile antic0vid eficiente e identic, deci și interesul de a se micșora în statisticile oficiale numărul infecțiilor postavacsinare e identic, mă aștept ca în curînd și autoritățile române să urmeze schimbarea făcută în SUA.

Un subcapitol al acestor instrucțiuni se cheamă „How to send to CDC sequence data or respiratory specimens from suspected vacsine breakthrough cases” (Cum să se trimită datele despre presupusele infecții postvacsinare la Centrul de Control al Bolilor). Trebuie să faceți clic pe titlul subcapitolului pentru a-l putea citi și dacă faceți acest lucru veți putea vedea că Centrul de Control al Bolilor acceptă doar date de la teste PCR care să confirme infecția cu virus care au avut un număr maxim de 28 de cicluri de amplificare. Pe acest blog am arătat că unul din falsurile prin care s-a creat isteria C0vid a fost prin aceste teste PCR, care în majoritate dau rezultate fals pozitive (vezi Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului – linc), iar una din procedeele folosite pentru a obține un număr mare de rezultate pozitive la teste a fost creșterea numărului de cicluri de amplificare folosit (Reiner Fuellmich, care a început un  Proces colectiv internațional pentru păgubiții de măsurile c0vid (linc cu video) a explicat acest lucru). S-au folosit frecvent și 40-45 de cicluri de amplificare la aceste teste. Acum, Centrul de Control al Bolilor spune că nu trebuie ținut seamă decît de testele care au folosit maxim 28 de cicluri de amplificare, cînd e vorba de raportarea infecțiilor postvacsinare. Corectă din punct de vedere științific această limitare a numărului de cicluri de amplificare folosit la testele PCR, dar care arată că modul cum s-a raporta c0vidul pînă acum a fost greșit. Observ însă că nu se zice nimic de testele pentru nevacsinați – deduc că la nevacsinați se vor raporta în continuare infecții conform testelor cu 40-45 de cicluri de amplificare. Uite așa vor crește în statistici numărul nevacsinaților infectați cu c0vid și va scădea numărul infecțiilor postvacsinare, pentru a se ajunge la concluzia dorită: Vacsinurile sînt eficace! Vorba lui Mark Twain: „Există minciuni, minciuni sfruntate și statistici”.

Pe saitul Centrului de Control a Bolilor găsim și următoarele explicații:

How to interpret these data
The number of C0VID-19 vacsine breakthrough infections reported to CDC likely are an undercount of all SARS-CoV-2 infections among fully vacsinated persons. National surveillance relies on passive and voluntary reporting, and data might not be complete or representative. These surveillance data are a snapshot and help identify patterns and look for signals among vacsine breakthrough cases.

Adică: „Cum să interpretăm aceste date. Numărul infecțiilor postvacsinare raportate la Centrul de Control al Bolilor este probabil o subestimare a numărului de infecții postvacsinare cu SARS-CoV-2 la persoanele complet vacsinate. Monitorizarea se bizuie pe raportări pasive și voluntare, iar datele pot să nu fie complete sau reprezentative. Datele din monitorizare sînt ca o poză la minut și ajută la identificarea unor tendințe și semnale printre cazurile de infecții postvacsinare”.

La sfîrșitul instrucțiunilor de pe saitul Centrului american de Control al Bolilor se spune: „Vacsinurile C0vid-19 sînt eficace. Infecțiile postvacsinare apar doar într-un mic procentaj din persoanele vacsinate (…) Centrul de Control al Bolilor recomandă ca toate persoanele de peste 12 ani să se vacsineze de îndată ce au posibilitatea. Pe baza a ceea ce știm despre vacsinurile C0vid-19, persoanele complet vacsinate pot începe să facă anumite activități care au fost oprite în timpul pandemiei”.

Toată monitorizarea pe care Centrul de Control al Bolilor, dar și alte instituții asemănătoare din alte țări, o fac pentru infecțiile postvacsinare (dar și pentru efectele adverse – aceasta e un alt subiect de discuție) este anume pentru a face o evaluare independentă a vacsinurilor. La momentul aprobării de urgență a acestor vacsinuri a existat doar o evaluare făcută de înșiși producătorii vacsinurilor, adică de cei care vor să-și vîndă marfa. De aia vacsinurile au primit doar o aprobare de urgență, cu valabilitate limitată în timp, urmînd ca după ce vor fi disponibile evaluările independente ale instituțiilor publice să se discute din nou dacă aprobarea va fi prelungită ori va fi anulată. Centrul de Control al Bolilor este una din aceste instituții care se doresc independente de producătorii de vacsinuri. Problema e că de multă vreme marile firme farmaceutice au dus o politică de infiltrare a organismelor guvernamentale din domeniul medical cu oamenii lor și în majoritatea țărilor dezvoltate aceste organisme guvernamentale sînt deja controlate de marile firme farmaceutice. Acestea, cu ajutorul și a unor organizații neguvernamentale printre care un rol important îl are Fundația Bill și Melinda Gates, au acaparat și Organizația Mondială a Sănătății. Oficial, hotărîrile luate de Centrul de Control al Bolilor au valabilitate doar în SUA, dar multe alte state, inclusiv România, sînt influențate de hotărîrile care se iau în SUA și au tendința să le copieze. În momentul cînd Centrul de Control al Bolilor scrie pe saitul său „vacsinurile C0vid-19 sînt eficace”, acest lucru înseamnă o antepronunțare. Înainte de a finaliza monitorizarea cerută de lege instituția deja s-a pronunțat că vacsinurile sînt bune și este greu de crezut că mai tîrziu va recunoaște că a greșit. În justiție, cînd un judecător se antepronunță aceasta este temei de recuzare a sa.

Aceeași antepronunțare cu privire la eficacitatea vacsinurilor a avut-o și guvernul român. După ce primul ministru Florin Cîțu i-a numit „teroriști” pe cei care pun la îndoială oportunitatea campaniei de vacsinare (linc cu video), este îndoielnic că vreun organism guvernamental din România va îndrăzni să tragă concluzia că vacsinurile antic0vid sînt rele, indiferent dacă vorbim de eficacitatea lor (adică măsura în care oferă apărare față de c0vid) ori de efectele adverse (adică de bolile care pot fi provocate chiar de vacsinuri). Și cum guvernele dintr-o mulțime de țări s-au implicat adînc în campania de vacsinare antic0vid, antepronunțîndu-se asupra nevoii vacsinării, evaluarea independentă pe care organismele guvernamentale din întreaga lume ar trebui s-o facă cu privire la vacsinarea antic0vid este profund viciată.

Mai citește:
– Date oficiale: Efectele vacsinurilor antic0vid în România
– Guvernul american bagă 1,5 miliarde dolari în propaganda pentru vacsinuri antic0vid
– Vacsinarea – bază pentru identificarea globală digitală (video)
– Șeful de la Pfizer explică că va fi nevoie de vacsinare anuală anticovid
– 1 an de la interzicerea autopsiilor la morții bănuiți de c0vid. Primministrul Cîțu îi numește „teroriști” pe cei care pun la îndoială măsurile antic0vid ale guvernului (video)
– 5 feluri în care vor să te păcălească să iei vacsinul antic0vid
– Timișoara 14 februarie 2021. OMS a schimbat procedura de declarare a infecțiilor cu c0vid (video)
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

Un gând despre „Centrul de Control al Bolilor din SUA schimbă metoda de raportare a infecțiilor c0vid pentru vaccinații antic0vid. Va ține seama doar de cazurile de morți și spitalizări

  1. Pingback: Centrul de Control al Bolilor din SUA schimbă metoda de raportare a infecțiilor c0vid pentru vaccinații antic0vid. Va ține seama doar de cazurile de morți și spitalizări mariusmioc – Xsmart News

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.