O idee excelentă a lui Ludovic Orban: Cei care vor să se vacsineze antic0vid să-și plătească singuri vacsinul

Șeful PNL Ludovic Orban a anunțat că în viitor românii ar putea plăti pentru vacsinul antic0vid, anunță Știrile ProTV din 24 mai 2021 (linc). „Într-un viitor oarecare… este posibil ca în țara noastră să fie imunizate gratuit împotriva C0vid-19 doar grupele de risc, așa cum se întîmplă în cazul vacsinului antigripal” a spus domnia sa.

Îmi exprim susținerea față de această idee a șefului PNL. Arătam în articolul O necesitate pentru stoparea molimei c0vid: Eliminarea tuturor stimulentelor financiare pentru această boală (linc): „unul din motivele pentru care demența c0vid continuă este că există grupuri care au interesul ca ea să continue”. Ca să dispară c0vidul trebuie să dispară stimulentele financiare în favoarea c0vidului. De aceea sînt adeptul ideii că orice reducere a cheltuirii de bani publici în scopul luptei cu c0vidul e un lucru bun. Pe rețelele de socializare i-am numit de cîteva ori „pomanagii” pe cei care se vacsinează antic0vid pe bani publici și le-am spus că ar trebui să-și plătească singuri moftul ăsta cu vacsinul. Sînt încîntat că domnul Ludovic Orban a preluat această idee a mea, dar totuși nemulțumit că dînsul vorbește în continuare de plata din bani publici a vacsinării pentru grupe de risc. Nici vacsinurile antic0vid, nici heroina, n-ar trebui finanțate din bani publici.

Probabil domnul Orban a lansat respectiva idee ca o metodă de a îndemna lumea către vacsinare: grăbiți-vă să vă vacsinați, că acum e gratis dar mai tîrziu poate nu va mai fi! Românul e iubitor de gratuități, dacă aude că se dă ceva gratis se înghesuie să primească, mai ales dacă i se spune că este un favor care nu va fi disponibil mereu. Dar de fapt vacsinurile „gratuite” de acum nu sînt deloc gratuite: ele sînt plătite de guvern din bani pe care guvernul nu îi are, ci îi împrumută, iar împrumuturile vor fi plătite de copiii noștri. Nu vor fi bani pentru pensii sau autostrăzi că vor trebui plătite împrumuturile luate pentru campania de vacsinare. Pe ansamblu, eliminarea „gratuității” vacsinurilor va duce la micșorarea sumelor pe care românii le vor plăti pentru vacsinare. De aceea, răspîndirea în opinia publică a ideii că cine vrea vacsin să și-l plătească singur e un lucru bun.

Mai citește:
– O necesitate pentru stoparea molimei c0vid: Eliminarea tuturor stimulentelor financiare pentru această boală
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vacsinul și s-a anunțat o nouă tulpină de c0vid. Au pretext să spună că vacsinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de c0vid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vacsin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vacsinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul c0vid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul c0vid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vacsin și scapi, ci… o să ai poate 10 vacsinuri în fiecare an de luat” (video)
– Noi variante de c0vid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vacsinarea
– Casa Albă va colabora cu giganții rețelelor de socializare pentru a-i combate pe cei care se împotrivesc vacsinurilor
– 3 miliarde euro pentru apă sărată în loc de vacsin c0vid, pretinde „Adevărul”, citînd agenția Reuters
– 5 feluri în care vor să te păcălească să iei vacsinul antic0vid
– Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vacsinării. Dar o să fie o minciună (video)
– Bill Gates despre nevoia reducerii populației (2010). Una din metodele discutate – vacsinurile (video)
Vacsinarea – bază pentru identificarea globală digitală (video)
– Șeful de la Pfizer explică că va fi nevoie de vacsinare anuală antic0vid
– Date oficiale: Efectele vacsinurilor antic0vid în România
– Guvernul american bagă 1,5 miliarde dolari în propaganda pentru vacsinuri antic0vid
– Explozie de cazuri de c0vid în India scurt timp după renunțarea la ivermectină și începerea campaniei de vacsinare antic0vid
Israelienii, fraierii Orientului Mijlociu în problema c0vid
Date oficiale: Județele cu cel mai mare procentaj de vacsinați antic0vid au printre cele mai mari rate de infectare cu c0vid
Bilanț al morților raportate după vacsinurile antic0vid: 4178 în SUA și 8430 în Uniunea Europeană
Doctorul american Steve Hotze despre vacsinarea antic0vid (video)
Centrul de Control al Bolilor din SUA schimbă metoda de raportare a infecțiilor c0vid pentru vaccinații antic0vid. Va ține seama doar de cazurile de morți și spitalizări
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

Un gând despre „O idee excelentă a lui Ludovic Orban: Cei care vor să se vacsineze antic0vid să-și plătească singuri vacsinul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.