București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult. Vaccinurile experimentale ar trebui verificate atent de autorități. Guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vaccinare, nu poate decît să spună că vaccinurile sînt bune. Nu mai este obiectiv (video)

În 8 iunie, la București, lîngă sediul Curții Constituționale, a avut loc un miting împotriva legii 55/2020, principala lege a dictaturii sanitare. În acea zi Curtea Constituțională a dat verdictul despre constituționalitatea acestei legi. A respins ideea că legea în ansamblul ei e neconstituțională dar a decretat neconstituționalitatea unui articol al legii.

La acel miting al luat și eu cuvîntul. Au fost 2 intervenții ale mele de la tribună. În filmarea alăturată vă prezint prima mea intervenție.

Transcriere înregistrare:

0:00 Pompiliu Diplan (a fost un fel de organizator al mitingului): Marius Mioc, te invit la microfon. Marius Mioc este autorul cărții „covid-19, minciuna secolului”. Ia uite, a venit cu valiza după el. Vă rog, lumea, veniți mai în față puțin. Știu că acolo e umbră, dar vreau să se vadă steaguri și lume multă. Răzvan, să se vadă steaguri și lume multă aici în față! Este extraordinar că sîntem mai mulți decît data trecută! Minunat! Și mulțumim tuturor oamenilor care au venit din provincie! Știu că ați venit de departe. Eu am fost acum 2 zile la Bacău și din cauză că protestul de la Bacău era pentru exact același lucru, cu juma de gură le-am zis „ei, acuma dacă ați venit la Bacău poate nu mai cheltuiți banii pe benzină”. Și s-au supărat oamenii pe mine, au zis „noi vrem să venim”. Așa că tuturor moldovenilor care au venit aicea alături de noi, vă mulțumim! Dau cuvîntul lui Marius Mioc. „Covid, minciuna veacului”. Așa este! Poftim, Marius.

01:08 Marius Mioc: Bună ziua. Am venit din Timișoara. Cum a spus și Pompiliu, eu am avut o carte, am scos-o anul trecut, „Covid, minciuna veacului”. Pentru că noi de un an și ceva trăim într-o minciună. Vreau să zic, apropo de legea 55 a cărei neconstituționalitate sperăm să fie declarată astăzi. Mulți aveți amenzi pe această lege, Și eu am amenzi pe baza acestei legi. Am încercat în justiție, am cerut expertiză judiciară că am primit amendă pentru că n-am purtat mască și am cerut expertiză judiciară. Să se lămurească prin expertiză judiciară dacă măștile opresc sau nu transmiterea virusului. Adică dacă măsura purtării măștilor este una din măsurile legate de reducerea riscului. Că așa scrie în legea 55. Și mi s-a respins această cerere absolut justificată de expertiză judiciară care am pus-o într-un proces. Această treabă cu covidul a început acum un an și ceva. Dar să știți că dictatura are tendința ca dacă cedăm, din ce în ce mai mult. Multă lume zice: Acum e campania de vaccinare. Și multă lume crede „na, îmi iau un vaccin, mă înțeapă o dată sau de 2 ori, și am scăpat”. Nu veți scăpa! Acuma vă înțeapă de 2 ori și la anul o să zică că a expirat, că vaccinul numai 6 luni are imunitate, și trebuie din nou să vă înțepați. Deci pratic o să fie o chestie fără sfîrșit. O să fie în fiecare an o să zică că te obligă să te vaccinezi. Și nu-i nici un motiv să rămînă numai treaba cu covidul. Dacă o să facă pașapoarte de vaccinare, atuncea o să găsească 10 vaccinuri în fiecare an de făcut, nu numai unul. Pentru că n-au nici un motiv, și adevărul e că sînt virusuri și bacterii mult mai primejdioase decît covidul. Deci dacă noi cedăm acuma și acceptăm ideea că statul poate dicta asupra sănătății noastre, chestia asta se va extinde din ce în ce mai mult. Pe urmă s-ar putea să extindă aceste pașapoarte, certificate de vaccinare, odată introduse și lumea obișnuindu-se cu ele, poate și la alte chestii. Nu știu, ai datorii la stat care guvernul poate ți le impune nejustificat, nu mai poți, te blochează imediat. Treaba asta este un pretext pentru controlul populației.

De fapt, toată treaba cu covidul a început ca un pretext pentru controlul populației. Eu și în cartea mea am arătat. În 2019, la Wuhan, fuseseră manifestații de protest ale populației. Și lumea ajunsese să arunce cu pietre în jandarmi. Și ca urmare a acestui lucru Partidul Comunist Chinez a avut nevoie de un pretext ca să potolească lumea acolo și să le dea o lecție că nu sînteți voi de capul vostru. Și au născocit treaba asta cu virusul, că un virus periculos, trebuie să ținem toată lumea în casă. Și au dat ca o pedeapsă pentru locuitorii din Wuhan care se răsculaseră împotriva conducerii comuniste chineze, le-a dat arest la domiciliu. Și pe urmă, dn alte țări, cînd au văzut treaba asta s-au speriat și au urmat modelul chinezesc. Deci a ajuns China comunistă un model pentru întreaga lume. Și noi avem un guvern care se pretinde anticomunist dar nu știu de ce urmează exact modelele comuniste. Deci asta a fost începutul. Dacă vă amintiți, în 2020 apăreau filmări, și încă mai sînt pe internet, cum pică în Wuhan lumea pe stradă, moartă din cauza virusului. Și de ce nu pică și în România din cauza virusului? Pentru că era totul o înscenare. Eu chiar am propus că Partidul Comunist Chinez merită premiul Oscar pentru ce a făcut acolo în Wuhan, pentru regia care a făcut-o. Și acuma toți ăștia care au urmat modelul chinezesc, nu pot să dea înapoi, politicienii. Pentru că dacă dau înapoi, cariera lor politică e sfîrșită.

Noi acuma am început cu vaccinurile. Foarte ciudat: înainte, ca să fie aprobat un vaccin trebuia în jur de 10 ani, dar minim 5, n-a mai fost vaccin aprobat în mai puțin de 5 ani. Ei, acum s-au aprobat vreo 6-7 vaccinuri pentru covid, și toate-s bune, și s-au aprobat în juma de an. Cum de așa de repede au reușit și toate-s bune? De fapt, de ce le-au aprobat pe toate? Să nu se certe firmele farmaceutice între ele. Că dacă aproba la unul și la altul nu, ăia care nu erau aprobați, care au și niște medici pe care-i sponsorizează, începeau să facă scandal în presă, în mass-media, că nu-i bun ăla aprobatul. Și atunci, ca să se împace, ca propaganda să meargă cum trebuie, s-au aprobat toate 5-6 vaccinuri anticovid, chestie nemaiîntîlnită. Toate sînt vaccinuri experimentale. Ar trebui verificate atent de către autorități. Problema este că autoritățile nu sînt obiective. De exemplu, domnul Cîțu, după ce a făcut declarația că cine vorbește contra vaccinării, ăla e terorist, acum nu poți să-ți închipui că domnul Cîțu o să apară la televizor și o să zică: Am primit niște date cu efectele adverse ale vaccinurilor și ne dăm seama că am făcut o greșeală. Deci după ce s-a implicat în treaba asta cu vaccinarea, și cu covidul în general, s-a implicat atît de mult, el nu mai poate să dea înapoi. Deci guvernul, care ar trebui să fie un verificator independent, că firmele producătoare de vaccinuri normal că vor să-și laude marfa, și spun că-i bun. Guvernul ar trebui să verifice cît e de bun. Să urmărească efectele adverse. Să știți că și în România există, la Agenția Națională a Medicamentului, pe saitul lor, este un formular unde se pot raporta efectele adverse ale vaccinurilor. Problema este că nici 1% din cei care sînt vaccinați nu știu de acest formular, Deci ceea ce se raportează este mult mai puțin decît adevărul, pentru că nu le spune nimeni la cei care merg să se vaccineze „uite este un formular, și mergi pe internet și poți să raportezi dacă ai efecte adverse”. Deci ceea ce se raportează este mult, mult mai puțin decît adevărul. Și guvernul nici nu are interesul, pentru că guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vaccinare, el nu poate decît să spună că vaccinurile sînt bune. El nu mai este un guvern obiectiv.

Și dacă în cadrul medicilor sînt unii care vorbesc împotriva vaccinurilor, imediat se încearcă înlăturarea lor, sau în orice caz nu sînt promovați în funcție. Sau în cazuri mai grave se încearcă pedepsirea lor, cum este cazul doctorului Răzvan Constantinescu din Iași care este chemat la nu știu ce comisie de disciplină, acuma, zilele astea, pentru că el a vorbit, pe facebook sau pe internet, a mai comentat, împotriva acestei politici covid. Deci iată cum se face o teroare și în rîndul medicilor. Ei nu pot să-și facă profesia cum trebuie, ei sînt terorizați. Dacă vă amintiți, cînd a început toată povestea cu covidul, mulți medici și-au dat demisia în semn de protest. Și a început campania în presă că sînt niște dezertori și așa mai departe. Au fost înfierați în presă. Și după aia s-a dat un supliment salarial de 500 de euro pentru așa-zișii eroi din linia întîi, ca să tacă, practic. Deci pe de o parte, și cu bîta, și cu zăhărelulo. Pe cei care vorbesc contra, amenințați, pedepsiți, celorlalți li se dă suplimente salariale. Ca să scăpăm de covid trebuie să dispară stimulentele financiare în favoarea covidului. De aia tot ce s-a dat ca supliment salarial și alte chestii în favoarea covidului trebuie să dispară. Că altfel, dacă sînt interese în favoarea continuării pandemiei, ea va continua. Se fac din pix toate raportările astea și vor fi oameni care să raporteze în felul acesta.

9:12 Pompiliu Diplan: Mulțumim, Marius Mioc. Hai că-i mai înalt ca mine, mult.

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

Un gând despre „București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult. Vaccinurile experimentale ar trebui verificate atent de autorități. Guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vaccinare, nu poate decît să spună că vaccinurile sînt bune. Nu mai este obiectiv (video)

  1. Pingback: București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult (video) – Stiri Verticale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.