Noul meu tricou. Cine vrea la fel, poate comanda la mine

Pentru convingerea populației să se vacsineze antic0vid, guvernul aduce argumente științifice imbatabile, precum un agent de vînzări de elită. În București, Piața Obor, s-au împărțit mici gratis (linc). Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 din București (ales din partea USR-PLUS), își exprima dorința ca evenimentul „mici gratis pentru cei care se vacsinează” să fie repetat în fiecare săptămînă, au anunțat Știrile ProTV (linc).

Inspirat de această întîmplare, mi-am comandat la o firmă din Timișoara care face tricouri personalizate un tricou precum cel pe care-l vedeți. E vorba aici de a continua dezbaterea științifică la un nivel accesibil norodului. Deja de cîteva zile mă plimb cu tricoul prin oraș. E comod, din bumbac, numai bun de purtat în vara asta.

Probabil în fiecare oraș mai mare există firme care fac la comandă tricouri personalizate. Recomand cititorilor care vor să impulsioneze dezbaterea științifică despre vacsinuri în societate să-și comande și ei tricouri asemănătoare. Dacă nu găsiți la voi în oraș firmă care să facă asemenea tricou, puteți comanda la mine, la mioc.marius@gmail.com, precizînd mărimea pe care o vreți (S, M, L, XL, XXL). Eu pot să-l comand pentru dv. și să vi-l trimit colet poștal cu plata ramburs la prețul de 70 lei (socotit ca să acopere și costurile poștale) – preț valabil pentru trimitere prin Poșta Română pe teritoriul României. Dacă în același colet doriți și cartea „Covid, minciuna veacului (linc), costul e 115 lei. Colet cu carte dar fără tricou costă 64,90 lei.

4 gânduri despre „Noul meu tricou. Cine vrea la fel, poate comanda la mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.