Protest împotriva discriminării nevacsinaților plănuit pentru 1 august

Pentru 1 august ora 17 în Piața Operei din Timișoara e plănuit un protest împotriva discriminării nevacsinaților. Protestul are autorizarea primăriei Timișoara.

Pe plan mondial se fac eforturi de impunere a vacsinării antic0vid. Președintele american Biden vrea să silească pe toți angajații guvernului federal să se vacsineze ori să facă teste regulate de c0vid, anunță New York Times (linc). O abordare asemănătoare o vedem și în România. Ministra sănătății, Ioana Mihăilă, propune restricții pentru nevacsinați și bonusuri pentru cei care se vacsinează, anunță Știrile ProTV din 27 iulie 2021 (linc). Treaba cu bonusurile nu e ceva nou, deja s-a practicat la București unde s-au dat celor care se vacsinau cîte o porție de mici cu muștar și apă plată. Acum ar fi vorba de tombole și loterii (linc). E exact cum arătam acum aproape o lună, la articolul despre noul meu tricou: Guvernul se poartă ca un agent de vînzări a firmelor producătoare de vacsinuri (linc). Discriminarea nevacsinaților nu mai este la stadiul de teorie conspiraționistă ci la cel în care se fac planuri guvernamentale foarte reale cu acest scop. Interesant că această discriminare e pusă la cale de forțe politice care multă vreme au tot luptat cu discriminarea.

Subiectul vacsinării l-am mai discutat. Redau mai jos cîteva filmări pe acest subiect de pe canalul meu bitchute.

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

 

6 gânduri despre „Protest împotriva discriminării nevacsinaților plănuit pentru 1 august

 1. Pingback: Protest împotriva discriminării nevacsinaților plănuit pentru 1 august – Stiri Verticale

 2. In curand Constitutia Romaniei va fi abolita, in locul ei tara va fi guvernata prin decrete-legi, asa cum s-a intamplat in istorie in statele totalitare de tip fascist, nazist si comunist.

 3. @involutia1989 ,
  „simulari pe calculatoru”
  -nimeni nu l-a intrebat nimic:
  Nicolae Steiner studies Disaster Management, Shared decision making, and Disaster risk management. Name: STEINER NICOLAE Membership of professional Managementul medical al dezastrelor : curs by Nicolae Steiner( Book ) 2 editions published in 2001 in Romanian and held by 3 WorldCat member libraries …
  MANUALUL PIROTEHNICIANULUI DIN PROTECTIA CIVILA – carte electronică scrisă de Dr. Nicolae Steiner Lt.col. Grosu Nicolae Ing. Andriciuc Radu Lt.col.
  30 oct. 2020 · Dr. Nicolae Steiner – expert internațional NATO pentru Medicina de dezastru, pe baza programului de calculator SMCR1 brevetat de către ORDA …
  Scenariul exercițiului simulat pe calculator a fost realizat de către Prof. Dr. Nicolae Steiner – expert internațional NATO pentru Medicina de dezastru, pe baza programului de calculator SMCR1 brevetat de către ORDA ăn anul 2014.
  9 oct. 2018 · Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a … doamnei Salmanovici Pavlina, domnului Steiner Nicolae, …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.