În atenția fanilor vacsinării antic0vid: A apărut varianta miu, rezistentă la vacsinuri

În 27 decembrie 2020, ziua cînd a început vacsinarea antic0vid în România și în toată Uniunea Europeană, la mitingul de protest din Timișoara atrăgeam atenția că vacsinarea este o „schemă de jefuire a banilor contribuabililor” și prevedeam ineficiența vacsinurilor dar și faptul că se va justifica propagandistic această ineficiență dîndu-se vina pe noi tulpini de c0vid care ar fi apărut. Filmarea de la acel miting am prezentat-o și pe blog: Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vacsinul și s-a anunțat o nouă tulpină de c0vid. Au pretext să spună că vacsinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de c0vid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vacsin, despre care se speculează că a murit (4 video – linc)

Timpul care a trecut de atunci a confirmat proorocirile mele. În luna februarie, deja remarcam: Noi variante de c0vid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vacsinarea (linc). Iar ineficiența vacsinurilor se poate vedea de pildă în Israel, cea mai vacsinată țară din lume, unde s-a ajuns la un număr record de infectați (linc). La fel în Marea Britanie, altă țară funtașă la procentaj de populație vacsinată, care are acum un număr record de morți (linc). S-a dat și explicația, exact cea pe care o prevedeam în 27 decembrie: că s-a răspîndit o nouă variantă a virusului, „delta”, față de care vacsinul are eficacitate scăzută. Răspunsul autorităților politice și medicale la lipsa de eficiență a vacsinului este cel previzibil: în nici un caz nu recunosc că vacsinarea a fost o greșeală. Dacă ceva nu funcționează, trebuie continuate cu mai multă forță măsurile care s-au dovedit că nu funcționează! Prin urmare, e nevoie de o a treia doză de vacsin! Amintesc o altă proorocire a mea, de la alt miting împotriva restricțiilor pandemice: București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul c0vid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul c0vid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vacsin și scapi, ci… o să ai poate 10 vacsinuri în fiecare an de luat” (video – linc).

România TV ne anunță în 1 septembrie: Alertă mondială de gradul zero. A apărut varianta „Mu” a c0r0navirusului, rezistentă la vaccinuri (linc). Varianta „mu” e de fapt „miu”, după literele alfabetului grecesc, dar în curînd alfabetul grecesc nu va mai avea destule litere pentru cîte variante de c0vid vor mai fi găsite.

Prin urmare, dragi fani ai vacsinurilor c0vid, care vă grăbiți să luați și a treia doză de vacsin, pe care „experții” o recomandă și în România (linc), de pe acum vă atrag atenția că vă vacsinați degeaba (mă rog, nu chiar degeaba, că s-a aprobat ordonanța de urgență prin care se dă celor care se vacsinează bonuri de masă de 100 lei și bilete la loterie – linc). Se va răspîndi varianta „miu” care, cum explică OMS, e rezistentă la vacsin. Să nu deznădăjduiți, totuși. Sînt convins că industria farmaceutică va face un nou vacsin și pentru varianta „miu”, mîntuind astfel omenirea pentru încă 2-3 luni, pînă apare o nouă variantă. Cîtă vreme guvernele au bani să plătească vacsinuri, nu va fi lipsă nici de noi vacsinuri, nici de noi variante de c0vid care să le facă necesare. Și cînd lumea se va plictisi de c0vid, se va găsi un alt virus sau bacterie care să-i ia locul.

Părerea mea despre cum se poate rezolva pandemia am expus-o de multă vreme și a rămas neschimbată: Nu vom scăpa de c0vid pînă nu se elimină toate stimulentelor financiare pentru această boală (linc). Campania de vacsinare, cu care se cheltuie miliarde de dolari, este un stimulent financiar pentru continuarea isteriei c0vid, prin urmare nu rezolvă problema ci e parte din problemă.

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

3 gânduri despre „În atenția fanilor vacsinării antic0vid: A apărut varianta miu, rezistentă la vacsinuri

  1. Pingback: În atenția fanilor vacsinării antic0vid: A apărut varianta miu, rezistentă la vacsinuri – Stiri Verticale

  2. -prin februarie aparuse varianta „franceza”
    INDETECTABILA
    mui-ha-ha!
    (banciu comentator de futbol pomenea de „florin mitu”:
    maxtor apreciaza vendeta personala).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.