Emisiune la TV Europa Nova cu Beniamin Muj, organizator al protestelor împotriva restricțiilor covid de la Timișoara (video)

Pe Beniamin Muj îl cunosc de la protestele împotriva restricțiilor impuse pe motiv covid din Timișoara. În unele cazuri, inclusiv la ultimul protest care a avut loc în Piața Unirii în 26 septembrie, și-a asumat și rolul juridic de organizator, depunînd cererea oficială la primărie. După ultimul protest a fost invitat la TV Europa Nova să explice ce vor protestatarii, împreună cu Florin Măneanu, un alt participant la proteste, și cu avocatul Alexandru Mușătoiu. Realizatoarea emisiunii a fost Nadia Iucu. Cred că a fost o emisiune interesantă care e vrednică de prezentat și celor care urmăresc acest blog.

 

2 gânduri despre „Emisiune la TV Europa Nova cu Beniamin Muj, organizator al protestelor împotriva restricțiilor covid de la Timișoara (video)

 1. Nu exista nicio molima! Este o operatiune de razboi psihologic conjugata cu asasinate in spitale prin aplicarea unor ‘protocoale’ criminale si injectarea populatiei cu asa-zisul ‘vaccin’!

  O prezentare si evaluare a datelor VAERS facuta de imunologul si biologul Dr. Jessica Rose in care se refera la mortalitatea si efectele adverse asociate ‘vaccinurilor’ COVID-19.

  Acesta este un extras:

  https://bit.ly/2Y32rdn

  Aceasta este prezentarea completa:

  K.G.B.-ul a vindut U.R.S.S. si Europa de Est GLOBALISTILOR cel putin de pe vremea lui Andropov! Evenimentele din 1989 au fost inscenate pentru acapararea coloniala a acestor spatii de catre GLOBALISTI! Romania este o tara subjugata careia i-a fost distrusa si instrainata economia si care traieste de atunci pe datorie cu mina intinsa la GLOBALISTI!

  Nu exista o agenda ‘globalist-neomarxista’, ci capitalismul globalizat, CAPITALISM 2.0! Marx a avertizat omenirea despre directia in care duc legile nelegiuite ale CAPITALISMULUI!

  https://bit.ly/3gIHZoa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.