Dacă v-ați plictisit de c0vid, pregătiți-vă pentru Nipah

„Un alt virus, provenit tot de la lilieci din Asia, ar putea declanșa o nouă pandemie mortală. Nipah „erupe” periodic în Bangladesh”, este titlul unui articol recent de Adrian Dumitru de pe saitul digi24 (linc).

Informațiile sînt exact cum le dorește industria farmaceutică de la care digi24 își cîștigă o parte din bani: înfiorătoare. „Dacă ar apărea o variantă Delta a virusului Nipah, ne-am confrunta dintr-o dată cu un virus extrem de transmisibil și cu o rată a mortalității de 50%”, a spus cercetătoarea Sarah Gilbert.

N-am nici o îndoială că această cercetătoare chiar există, căci nu e greu pentru industria farmaceutică să găsească cercetători care să transmită mesajele pentru care sînt plătiți și presă care să preia aceste mesaje. Pînă acum au fost 105 oameni care ar fi murit în 8 luni de la acest virus (ținînd seama de cum se pot manipula cauzele morții în funcție de interese, n-aș fi sigur nici pe acest număr), dar desigur, omenirea trebuie să fie extrem de îngrijorată. Personal sînt îngrijorat, dar nu de virus, ci de faptul că acesta ar fi un pretext pentru noi acțiuni de limitare a libertăților cetățenești.

Cei care vă grăbiți la vacsinarea antic0vid (cu a 3-a, a 4-a, a 10-a doză), pregătiți-vă și pentru vaccinare anti-Nipah. Nu există încă vacsin, dar se va face. Nici la c0vid n-a existat de la început vacsin și s-au făcut vreo 10, toate ineficiente (vedem că avem în 2021, după milioane de vacsinări, mai multe infectări decît în 2020, fără vacsinare, și asta se repetă în orice țară care a făcut campanie de vacsinare), dar declarate eficiente din pix și prin intimidarea și cenzurarea oamenilor de știință care le contestă eficiența. Cred că se cercetează piața, brandul „c0vid” e încă destul de bun și nu se va renunța la el imediat, dar dacă acest brand va începe să-și piardă din atracție oricînd se poate găsi un virus nou care să-l înlocuiască. Reamintesc ce spuneam cu luni în urmă: București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul c0vid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul c0vid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vacsin și scapi, ci… o să ai poate 10 vacsinuri în fiecare an de luat” (video – linc).

Nu există limită la setea de bani a firmelor farmaceutice decît rezistența populației, care cu cît se manifestă mai repede și mai hotărît, cu atît mai bine. Virusuri ei pot găsi în fiecare an, nici nu e nevoie să le creeze special în laborator cum spun unele teorii conspiraționiste, deși pînă la urmă ar fi în stare să facă și așa ceva dacă se continuă să li se pună sume mari de bani la dispoziție.

Mai citește alte articole despre c0r0navirus la pagina c0vid-19.

 

2 gânduri despre „Dacă v-ați plictisit de c0vid, pregătiți-vă pentru Nipah

 1. ne repetam:
  „BIOTERORISMUL SI ARMELE BIOLOGICE,
  Dinamica agenților etiologici ai bolilor infecțioase – Ludovic Paun”:
  „Clonare, ADN, arme biologice. Există vreo legătură? Se pot oare crea pe cale genetică agenți infecțioși noi, atât de specifici, încât să ucidă la comandă doar populațiile cu anumite atribute anatomice sau fiziologice? Sau, poate, au fost creați deja.
  Este agentul etiologic al SRSA (pneumonia atipică) un virus apărut spontan? Sau a scăpat din te-miri-ce laborator de cercetări?”-scria de S.A.R.S,
  ca in sars-cov-1,virusul bau-bau numit dupa Sindromul Acut Respirator SEVER,primul.
  -avem un raspuns pentru babele cu ghiocu:
  pentru un „virus” nou-nout „iesit din laborator” TREBUIE TESTARE EXTENSIVA,
  „gain of function” nu merge chiar asa direct prin alipirea ciopîrtzelelor;
  in privinta „vaccinului”:
  -hiv/sida nu se vaccineaza de 40 de ani
  -hepatita C nu se vaccineaza de 30 de ani(se mai inshira si e,f,g,h,…)
  -mai ales „pesta porcina” nu se vaccineaza
  Revenim:
  in anii „Epocii de aur” si ai sloganului racnetul diplomatziei „ne-amestecului in treburile interne”,
  indivizi de teapa lui l.paun NE DADEAU PE MANA ORGANIZATIILOR TRANS-NATIONALE,a O.M.S.ul in speta,
  insusi „Tovarasul” era cel mai mare semnatar de tratate internationale zbanghii,ravnea la „recunoasterea internationala”,
  cartarascu ante portas,a crapat cantind „Internationala”,nu a mai asteptat Plandemia.
  actualul „vaccin” poate insemna ORICE,
  este facut cu reaua intentie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.