Suceava, 14 noiembrie 2021. Doctoriță venită din SUA vorbește despre înșelăciunea covid (SUA)

Transcriere înregistrare:

0:00 Bărbat: La fel cu voi a venit în piață o doamnă doctor care vrea să ia cuvîntul! N-o cunosc, dar astăzi am făcut cunoștiință cu dumneaei, Dumneaei a lucrat în America și vrea să vă spună cîteva cuvinte. Încurajați-o! (aplauze)
0:30 Elena Nicoară: Bună ziua tuturor. Mă numesc Elena Nicoară. M-am repatriat după 15 ani din America. Am stat în Los Angeles. Am lucrat în spitalul Springhalle Spring Valley, în Las Vegas. Deci vreau să vă împărtășesc din propria mea experiență. Deci, cînd am plecat în America… Am 2 băieți, unul de 16 ani și unul de 11 ani. Cel mare, cînd am plecat în America avea 2 ani. Îi făcusem toate vaccinurile că așa învățasem în școala de medicină. Cînd am ajuns în America cei de la emigrări mi-au cerut să mai fac încă 27 de vaccinuri ca să poată să fie, să primească carte verde. Ei, atunci am început să citesc ce înseamnă vaccinurile. Am citit foarte multe cărți scrise de doctori și de multe… Microbiologi, una dintre ele, microbiolog Judy Mikovits, dacă ați auzit, care a luat premiul Nobel, are doctorat în SIDA și ea a descoperit acum 30 de ani retrovirușii în vaccinuri, care cauzează toate bolile astea cronice care au apărut acum nou. Adică boli autoimune, autism, inclusiv SIDA, sînt toate puse în vaccinuri. Dar bineînțeles că a fost băgată în pușcărie. Toți doctorii care au spus adevărul au fost cenzurați și dispăruți, omorîți. În America n-aș fi avut curajul să vin în fața dumneavoastră să vorbesc, pentru că știu sigur că doctorii… pur și simplu, vai, s-a sinucis, vai nu știu cum. Le închid clinici. Deci nu mai găsiți nimic adevăruri despre vaccinuri pe internet. Deci am hotărît, copiii n-am mai făcut nici un vaccin pentru nici un copil. Cel de 11 ani n-are nici un vaccin. Ce vreau să vă spun? Cărțile de medicină în America sînt scrise doar de Farma. Farma conduce America, spitalele… Eu lucram la un spital care aparținea de 117 spitale și bineînțeles toți managerii n-au nici o pregătire în domeniul medical dar ei hotărăsc ce să dăm noi ca doctori. Adică, un doctor în America vede 5 minute un bolnav, are de văzut între 60 și 100 de bolnavi pe zi. 5 minute un bolnav și trebuie să dea 20 de medicamente. Ce vreau să vă mai spun? Apropo, nu este nici o pandemie. Purtăm măști și ne vaccinăm degeaba. Mortalitatea la virusul ăsta e 0,5%. Am lucrat un an de zile în pandemie. Clinica mea era exact lîngă urgență și mergeam deseori acolo. Nu venea nimeni. Spitalul a fost gol. Pe cuvîntul meu în fața lui Dumnezeu. Gol. Nu mi-e frică să spun, pentru că deocamdată nu lucrez în România. Dar dacă spui ceva, primeam tot timpul… Deci, doctorii sînt spălați pe creier. În America un doctor primește șpagă de la Farma între 100000 și 1 milion de dolari. Sînt sigură că și aici primesc tot la fel de mulți bani. Bine, mai puțini, că… (huiduieli).
3:54 Scandări „Trădătorii!”
4:06 Elena Nicoară: Deci Farma conduce America. Acel domn, Fauci, el a fost sub 6 președinți. Președinții se schimbă, dar el rămîne. El a fost cel care, bineînțeles, a finanțat acești viruși, el a prelucrat și au făcut viruși și în laborator. Asta este un genocid. Bine, probabil că voiau să-l facă mult mai puternic dar n-au reușit. Pentru că Dumnezeu ne-a ajutat și de data aceasta. Și acuma scopul la această… toată manevra asta este doar pentru ca noi să ne vaccinăm. Eu, ce vreau să vă spun: pentru nimic în lume nu mă vaccinez.
4:51 Scandări „Nu cedăm! Nu ne vaccinăm!”, „Libertate!”, „Vrem tratamente, nu experimente!”
5:46 Elena Nicoară: Da. Apropo de tratament, asta este într-adevăr altă problemă, foarte mare. Tratamentele care există pentru acest virus sînt dispărute și sînt interzise, atît în America – deci, hidroxiclorochină, care Trump a încercat să le aducă în America au fost blocate și interzise de peste tot, de democrați. Deci hidroxiclorochina, ivermectina sînt tratamente pentru coronavirus dar sînt interzise absolut peste tot și tratamentele care sînt date… Bine, doctorii n-au nici o vină, pentru că dacă tu, ca doctor, deci tu faci medicină, nu ai dreptul să dai ceea ce consideri tu, tu trebuie să respecți ce-ți spune ție OMS, care Trump a făcut foarte bine că și-a retras din OMS, dar din păcate este cineva mai puternic decît Trump și decît mulți alții, probabil și decît cei care conduc țara asta. Sînt niște alte… multinaționale care conduc absolut tot. Dar ceea ce este, deci vreau să vă spun în America, înainte de pandemie mureau 250000 de oameni pe lună. Acum, în pandemie, 1 an de zile, au murit 600 și ceva de mii. Toți au fost puși de coronavirus, asta este sigur. Pentru fiecare pacient de corona… Toți oamenii mureau de coronavirus. Cu toate că nu aveau voie să meargă la spital, toate operațiile au fost interzise, dar că era omul, că avea accident de mașină, el era trecut ca coronavirus. Și altceva ce vreau să mai spun? A 4-a cauză de mortalitate în America este iatrogenică, adică cauzate de medicamente, de greșeli medicale. A fost pedepsită vreo firmă de medicamente, a fost închisă vreo firmă de medicamente pentru atîtea medicamente, pentru fraude de miliarde care s-au făcut? Pfizer are fraude de miliarde de dolari. Doar plătesc șpagă, că bani au, dar nimeni nu a fost băgat la pușcărie. Și noi tot acceptăm și acceptăm. Sînt foarte multe de spus. Ce să vă spun? Doctorii n-au curajul, și asta este păcat. Au fost lăsați, în loc să se unească, dar toți sînt băgați, plini de datorii și le e frică să spună adevărul.
8:27 Scandări „Jos Big Farma!”
8:42 Elena Nicoară: Un singur lucru mai vreau să vă spun: În primul rînd acesta nici măcar nu este vaccin. Ei l-au pus vaccin pentru că oamenii deja s-au obișnuit cu vaccinuri. Deci, în America se fac 38 de vaccinuri la copii. În America sînt 25% din copii cu autism de la vaccinuri, dar nimeni nu poate să demonstreze nimic. Au fost sute de mii de procese. Nu se poate face nimic.
9:07 Scandări „Criminalii!”
9:26 Elena Nicoară: Și am hotărît să mă repatriez în România. Și acum vreau să vă spun cum este situația în America acum. Deci acum, 21 de state, statele republicane, cele cu Trump, au interzis vaccinul. Deci nu au voie companiile să ceară vaccinul. Și nu poartă nimeni mască. Apropo de mască, purtăm mască absolut degeaba. Virușii intră prin găurile de la mască fără nici o problemă, că sînt mult mai mici. Deci purtăm măștile doar ca să ne supunem, ca să arătăm că sîntem supuși. Atît.
10:03 Scandări „Jos masca!”
10:23 Bărbat: Dacă veți lăsa un ATI-ist să facă ordine în țară, va spune că toată lumea trebuie intubată. Înțelegeți?
10:32 Elena Nicoară: Nu vă intubați pentru nimic în lume!
10:37 Bărbat: Este un malpraxis la nivel global! Asistăm la un malpraxis! Așteptăm un Nurenberg-2 pentru a fi trași la răspundere toți cei care au stabilit protocoalele care au ucis oameni!
10:53 Scandări „Criminalii!”
10:55 Elena Nicoară: În statele în care s-a interzis vaccinul de cîteva luni și masca, unde toată lumea… Deci soțul meu încă este în Las Vegas. îmi trimite mereu poze. Cum, să vă uitați, că sînt pe internet. Rolling Stones, toate cazinourile deschise, plin de oameni, foarte puțini cu mască, comncerte, dicoteci, toată lumea n-are nici o problemă. Doar în statele democratice, cum este New York și California, care fac parte din gașca globaliștilor, acolo este vaccin. Și să vă spun: În New York s-au dat afară 83000 de personal medical, după ce, un an și ceva au fost ținuți, considerați eroi, și n-au pățit nimic un an jumate lucrînd acolo, dar acuma au fost toți dați afară. 83000 de oameni, personal medical, care au refuzat să se vaccineze. Adică, cum explică cineva, o pandemie unde nu se găsesc locuri în spital, cînd ei dau pe doctori afară și asistenții medicali? Adică nici nu trebe să fii medica ca să înțelegi despre ce e vorba. Deci nu este vorba… lucrurile sînt despre altceva, nu despre pandemie. Dictatură. Acesta e cuvîntul.
12:20 Bărbat: Mulțumim doamnei doctor pentru cuvînt și pentru curaj! Nu plecați, nu plecați, vreau să vă iau datele! Vreau să vă iau datele.
12:32 Elena Nicoară: Mai vreau să vă spun ceva apropo de școala din America. Deci, eu cu mulți ani în urmă îmi spuneau pacienți de-ai mei din Europa de Est: „dacă vrei să-ți salvezi copiii pleacăm înapoi în România, pentru că sînt spălați pe creier în școli”. Nu înțelegeam despre ce e vorba pînă am văzut copilul meu în clasa a 9-a ce învață la școală. Bine, multe lucruri se fac fără cărți, ca părinții să nu vadă ce învață ei la școală. Deci ceea ce vedeți acuma că se încearcă, este adevărat. Copiii sînt spălați pe creier în școli. Adică efectiv, să nu mai facă istorie. Deci ei făceau… Atîta a făcut copilul meu la școală istoria lumii, dintre care un an de zile din istoria lumii a făcut doar despre holocaust. Alt lucru: se învață, se îndrumăm copiii să facă, se învață religie ascunsă, unde învață toate sectele dar nu învață nimic despre creștinătate. Alt lucru, testele le pune la școală despre CNN și toate minciunile lor globaliste. Se învață la școală despre sinucidere, se învață despre homosexualitate. Încearcă să (huiduieli). Deci asta vă spun. Copilul meu făcea o materie acolo – geografie umană. Eu mereu eram foarte revoltată, „măi, ce învățați la școală? Fizică nu, chimie nu, geografie nu, istorie – numai istoria Americii, și-am zis: „măi, ce învățați la școală? Avea o materie, se chema „Human Geography” – geografie umană. La această materie era exact despre ce vă spun eu, propaganda globalistă, carte care este făcută din 2012. De 20 de ani sînt spălați pe creier copiii noștri la școală.
14:54 Scandări „jos globalismul!”

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

6 gânduri despre „Suceava, 14 noiembrie 2021. Doctoriță venită din SUA vorbește despre înșelăciunea covid (SUA)

 1. fauci?
  -in lucrarea pomenita semnata de dr. emilian imbri in 1988(!):
  „Anthony Fauci adauga la actiunea directa a virusului alte patru mecanisme:”
  vezi revista Science, 1988, 239,617.
  (acum marele scamator fauci are pe mana buget anual de 40 miliarde $).
  -ca la vaccin: si in scop de arma biologica trebuie testare,testare,testare!
  gargara cu wuhan e o diversiune ordinara ce vine sa sprijine in ochii fraierilor cum ca chipurile ar exista virusul;
  la fel si cu tratamentele minune gen arbidol,ivermectina(gigi becali e doar un prost,idiot util;am aratat ca
  diversiunea cu ivermectina a fost lansata chiar de fauci prin mana dreapta dr. Patricia Ann Conrad,
  persoana ascunsa in mod oficial.
  alta diversiune pro-pandemie
  (singura care exista,nu negam nimic:pandemia e boala politica,e boala la cap,e boala sociala, e boala sufleteasca INDUSA,dobandita)
  este cea cu „testarea”-propagata printre altii de radu moraru nashutv-alt idiot util daca nu si mai sinistru.

  dealtfel miciuna a inceput de mult
  de la edward jenner 1794, de la pasteur
  -cei doi au aratat doar ca se poate produce o afectiune PRIN INJECTARE si nimic mai mult,
  toata „paradima” ( puntea magarilor ) in privinta virusilor ca agenti patogeni ESTE GRESITA!
  in experimentele privind contaminarea intentionata exista INTENTIA,evident,
  aici este pacatul fatal al metodei „experimentale”-daca vrei sa faci rau chiar vei reushi,candva!
  dealtfel abordarea asta filosofica e cunoscuta demult-vezi practicile de magie:
  „datul mercurului”-victimei in cale(in poarta casei….) i se turna mercur OSTENTATIV,”argintul viu”;
  patologia post vrajitorie nu era produsa de vaporii de mercur,in niciun caz:
  -victima vede bobitzele de argint viu,picaturile stralucitoare
  SI ESTE FASCINATA,INCANTATA,MESMERIZATA, devine prada relei intentii,prin deschiderea fara voia ei a unui pasaj,a unei cai
  catre matricea emotionala,catre suflet,catre „matricea morala” cum o denumeste tudorel butoi ala cu detectoru de minciuni…..
  ASA LUCREAZA SI INJECTAREA ASTA,”VACCINAREA”!
  azi se foloseste pe scara generalizata practica „argintului viu”-vezi ecranele tembelizatoarelor si bleasteama-le!
  (iarasi:intentia conteaza!).

 2. femeile,saracele,
  ce mai primesc ele tinichele stralucitoare,cu diverse ocazii…..
  invers:isi mai atarna de urechi tinichele stralucitoare,aviz amatorilor
  (sau un dinte de aur,inele ,lantzuri,tatuaje,mashti;
  in cazuri disperate isi inglobeaza silicon…)
  (ne-am amintit de oana lis).

 3. in concluzie:
  e de asteptat,chiar mass-media necinstita,netrebnica va da drumul „cazurilor”(!) de patologie post-injectare,va deschide portile iadului.
  nu avem nici o singura indoiala:imbri dictatorul,
  razvan chereches,octavian jurma si-au dat arama pe fatza:AIA SINT SATANE!(gheorghita colonelu e un dobitoc ecerveleat,o vita in uniforma).
  „10:37 Bărbat: Este un malpraxis la nivel global! „-am explicat ca „malpraxis” e doar o vorba rea pusa in gura nestiutorilor chiar de catre cei care profeseaza reaua intentie-sint pur si simplu rele tratamente,tratamente inumane si degradante,tortura.

 4. despre povestea cu masca inutila… virusul e mic si poate intra prin orificiile mastii, adevarat, doar ca virusul e purtat de stropii de saliva, care sunt retinuti in masca cand stranuti si ai masca pe fata (tu fiind infectat), dar sunt si retinuti cand tu inspirii aerul expirat (sau stranutul si tusea) de cineva infectat de langa tine care nu ar avea masca

 5. nu,nu
  -ministrul Tataru a dat 2 variante contradictorii in privinta utilitatii mascarii,
  ministrii functioneaza sub juramint:
  1.s-a SPERJURAT, e o infractiune!
  2.Statul Romana al carui reprezentant era ministrul S-A COMPROMIS!
  in rest discutiile unde si pe ce sta virusul,”viremia aerului” sunt incepute doar prin PARERI PERSONALE si nimic mai mult;evident,fiecare are dreptul la exprimarea opiniei,uite ca persoana juridica numita „statul roman” are pareri auto-contradictorii,e de neluat in seama.
  -doar idiotii idiotilor cred ca au obligatii legale pe motiv de „pandemie”.
  (reamintim: in 2009 la „gripa aviara” doar sectorul penitenciar 4 bucuresti a fost „carantinat”-nimeni nu stie de starea aia,au fost putine implicatii….).
  [Politia Romana a aflat de acum 1 an ca daca nu-l lasa in pace pe autor
  (maxtor e doar un personaj fictiv) vor fi acuzati de constituire de grupare de crima organizata-a inteles;
  cu alte prilejuri au fost formulate exceptii de neconstitutionalitate-soldate cu auto-bagare in cacat a unor judecatori,cica „nu e in legatura cu cauza” spun ei banditii care judecata mascati,nepublic si nesolemn;cine naiba sa-i mai bage in seama?]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.