Explozie de infectări cu covid în Australia odată cu apariția lui Djokovici în această țară

Numărul zilnic al cazurilor noi de covid în Australia. Sursă: worldometers

Record de infectări covid în Australia, pe fondul restricțiilor dure și al campaniei de vaccinare în masă (și la ei e vară!), ne spune worldometers (linc). Cine e de vină? Bineînțeles, Djokovici. În 7 ianuarie 2022 s-a ajuns la 78273 infectări depistate, conform datelor oficiale. Djokovici, tu provoci acolo un adevărat genocid (linc)!

Tenismanul sîrb Djokovici, deținătorul titlului la turneul Australian Open, deși primise viză de la guvernul australian, ajuns în această țară a fost oprit la aeroport și băgat într-un fel de detenție, în așteptarea expulzării, pe motiv că nu e vacsinat. Djokovici n-a ascuns nici o clipă faptul că e nevacsinat, statul australian știa acest lucru cînd i-a dat viză. Dar, după ce Djokovici a primit viza și a ajuns cu avionul în Australia, brusc autoritățile s-au răzgîndit și îi refuză intrarea. Asta deși Djokovici avea test negativ de c0vid.

Ăsta e Noul Normal. Libertatea de circulație nu e un drept, ci un privilegiu pe care Statul ți-l poate retrage în orice clipă, fără să apară vreun motiv nou și chiar dacă ai hîrtie de la Stat că ți s-a acordat acest drept. Statul a dat, Statul a luat, fie numele Statului binecuvîntat!

Australia, laboratorul unde se testează cît de mult poate suporta populația dictatura c0vid (video – linc) este un articol publicat în 12 noiembrie pe acest blog.

Arătam acolo că valul de infectări c0vid din octombrie 2021 e de 4-5 ori mai mare decît valurile de infectări din 2020, cînd nu era nimeni vacsinat, și, ca un om rău ce sînt, puneam la îndoială eficacitatea vacsinurilor. Dar valul de infectări din octombrie 2021 este mărunt față de ce se întîmplă în Australia acum, în ianuarie 2022, cu numărul de infectări de c0vid.

Cu cît incompetența guvernanților e mai vădită, cu atît sînt mai agresivi (video – linc), spuneam la mitingul din 24 octombrie 2021 din Timișoara, dar această observație e valabilă peste tot în lume. Problema c0vid e de natură politică, psihologică și sociologică, nu medicală, iar logica politică funcționează la fel peste tot: Guvernanții în ruptul capului nu vor recunoaște că au greșit și vor căuta să dea vina pe alții. Țapul ispășitor la modă acum sînt nevacsinații. Cum se explică că, în cam toate țările cu vacsinare în masă (nu doar în Australia), sînt acum mai multe infecții cu c0vid decît în 2020, cînd încă nu începuse vacsinarea, e o întrebare la care adepții sectei religioase c0vid (linc) nu și-o pun.

Că doar n-o fi de vină vacsinarea, despre care conspiraționiștii spun că scade imunitatea organismului făcîndu-l mai predispus la infecții de toate felurile, inclusiv la infecție cu c0vid.

Pentru guvernul australian e excelent că lumea vorbește de problema vizei tenismanului (mulți aplaudă Australia pentru fermitate și principialitate) și nu analizează noile recorduri de infectări și de morți de c0vid, după toate măsurile luate.

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

Un gând despre „Explozie de infectări cu covid în Australia odată cu apariția lui Djokovici în această țară

 1. prima explozie de „infectzii” a fost produsa de Tom Hanks,
  binecunoscut din rolul anilor ’90, un sidos pe moarte
  (murea de la A.Z.T,”tri-terapie”)….

  apropos:
  in 19 martie se fac 2 ani de la „masacrele din Christchurch”,
  Noua Zeeleanda(apropos de Australia….):
  -pot comenta ca filmuletzul facut de „atentator” NU ESTE CREDIBIL!
  (CAM ATAT CU NUMARATOAREA MORTZILOR; RANITZII DACA SINT NU AU DECAT SA-SI STRIGE DUREREA).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.