Doctori americani: E un război împotriva sănătății noastre care durează de zeci de ani. Industria farmaceutică întotdeauna a pus profiturile înaintea pacienților (video)

Mai mulți doctori americani, adunați la Washington, vorbesc mulțimii despre manipulările și minciunile din problema covid și despre presiunile care sînt făcute asupra doctorilor.

Tălmăcire înregistrare:
0:00 Dr. Pierre Kory: Vă văd. Vă înțeleg. Vă simt și vă mulțumesc! Avem nevoie de tine. Ducem un război. Este un război împotriva sănătății noastre. Este un război care durează de zeci de ani și este purtat de industria farmaceutică. Întotdeauna au pus profiturile înaintea pacienților. Acest tribut a fost greu de plătit de-a lungul deceniilor. Acum este o crimă împotriva umanității. Acel război pe care eu, colegii mei și organizația „Alianța celor care oferă îngrijiri pentru covid-19 în linia întîi”. Ne-am luptat în acest război. Luptăm pentru noi înșine, pacienții noștri și pentru noi toți. Ne luptăm împotriva marilor firme farmaceutice. Ei au controlat și capturat agențiile noastre de sănătate. Fiecare poliță emisă de aceste agenții pe întreaga perioadă de pandemie a fost scrisă de industria farmaceutică. Și acesta este un război împotriva medicamentelor alternative. Știm de doi ani că există medicamente ieftine, sigure, foarte eficiente și disponibile pe scară largă care pot trata această boală (covid). Această informație a fost suprimată. Ne aflăm într-un război al informației. De aceea avem nevoie de tine. Trebuie să scoatem aceste informații critice pentru a salva oameni. Oamenii mor. Ei ne ucid cu cenzura și propaganda. Ei manipulează mințile a milioane de oameni. Cea mai mare parte a sistemului de sănătate, mulți dintre colegii mei medici sînt complet spălați pe creier să creadă că nu există tratament. Ei ne spun să ne vaccinăm la nesfîrșit cu rapeluri. Chiar dacă această strategie a dat greș, dă greș și va continua să dea greș. Trebuie să înceteze! De fiecare dată cînd încerc să vorbesc sau cînd încercăm să publicăm o lucrare, revistele medicale o resping. Sîntem lipsiți de informații esențiale. Mijloacele de informare în masă ne ignoră. Ei au capturat televiziunile, posturile de radio și ziarele. Ei nu vor îngădui să ajungă la populație nici o informație despre medicamentele ieftine care nu aduc profit. Iar oamenii mor. Ei mor ca urmare a acestor acțiuni. Trebuie să oprim moartea. Avem tratamente care funcționează. Am știut că funcționează. Și nu este vorba de ivermectină sau hidroxiclorochină ori fluvoxamină. Este vorba de războiul împotriva medicamentelor alternative. Și încercăm să cîștigăm acest război. Cîștigăm acest război și vom cîștiga acest război. Și așa vă văd pe toți. Sînt atît de recunoscător că America se arată. Cu asta ne ocupăm. Sîntem americani și ne opunem tiraniei. Destul cu tirania medicală! Vom cîștiga! Expresia „Trăiește liber sau mori!” niciodată n-a însemnat mai mult pentru mine decît acum. Trebuie să trăim liberi sau vom muri!
3:33 Dr. Mary Talley Bowden: Bună ziua, tuturor. Sînt un doctor care a dat în judecată spitalul din Houston, Texas (aplauze). Spitalul Metodist din Houston, Texas. O aduc aici pe Jennifer Bridges, care deasemeni a dat în judecată spitalul metodist din Houston, Texas, pentru concediere abuzivă, pentru că nu voia ca ei să-i spună ce să bage în trupul său. Am tratat în ultimii șase ani peste 2000 de pacienți cu covid. I-am ajutat. Le-am dat anticorpi monoclonali. Acel cuvînt „murdar” pe care îl știm toți. Care este acest cuvînt? „Ivermectină”. Le-am dat tratamente pentru respirație și am ținut oamenii departe de spital. Și pentru asta spitalul metodist din Houston m-a suspendat. Au făcut-o pe twitter. Libertatea medicală a fost deturnată de spitale, companii de asigurări, guvern și de marile firme farmaceutice. Doctori, acum e momentul să ne ridicăm și să ne salvăm meseria. Pacienți, întrebați-vă: vreți medici care să vă respecte dreptul la consimțămînt informat? Vreți doctori care să vă respecte dreptul vostru de a hotărî ce este injectat în trupul vostru? Sau vreți doctori care să urmeze dictatul unor terțe părți, precum guvernul, companiile de asigurări ori spitalele? În nici un caz! Cenzura în mijloacele de informare în masă agresează medici ca mine care au pus la îndoială narațiunea. Lipsa de voință a spitalelor și a Centrului de Control al Bolilor de a ne da informații foarte importante despre covid a generat o neîncredere extremă în rîndul publicului. Și acum este momentul să ne ridicăm. Oameni buni, ridicați-vă! Ridicați-vă pentru voi înșivă, nu vă lăsați intimidați de acești oameni! Nu lăsați pe alții să hotărască ce băgați în trupul vostru și, cu siguranță, nu lăsați pe alții să hotărască ce să fie băgat în trupul copiilor voștri. Vă mulțumesc tuturor că ați venit aici să ne susțineți. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase pe care le-ați revărsat asupra noastră, a celor de aici. Apreciem foarte mult acest lucru. Și-mi voi urma calea de a doborî spitalul metodist. (aplauze)
6:50 Dr. Paul Marik (arată o pancardă cu „lăsați doctorii să fie doctori”): Salut, America. Sînt azi aici pentru a vorbi despre libertate medicală, pentru ca doctorii să fie lăsați să fie doctori. Îngrijirea pacienților nu ar trebui să fie dictată de către guvern, agențiile statului ori spitale. Ei se amestecă în relația sfîntă între pacient și medic. Numele meu este Paul Marik. Pînă curînd am fost profesor titular de medicină, de patru ori certificat. Din luna martie a anului trecut, împreună cu colegii mei am tratat pacienți în secția de terapie intensivă. Am dezvoltat protocoale pentru tratarea covid-19. Am tratat cu succes covid-19. Am folosit leacuri alternative și sigure, eficiente din punct de vedere al costurilor. Și apoi, în noiembrie, sistemul de sănătate mi-a interzis să folosesc aceste leacuri. Mi s-a spus că nu mai pot folosi aceste leacuri sigure și eficiente pentru a trata covid-19. Am fost forțat, sau au încercat să mă forțeze să folosesc remdesivir. Remdesivirul este un medicament toxic care omoară oameni. Mi-au interzis să tratez pacienții în felul în care am vrut să-i tratez. Lăsați doctorii să fie doctori! Administratorii de spitale și demnitarii guvernamentali nu ar trebui să spună doctorilor cum  să-și trateze proprii pacienți. Ei se amestecă în relația de bază între medic și pacient. Lăsați pacientul și medicul să hotărască. Așa că am rămas neputincios privindu-mi pacienții murind, pentru că nu aveam voie să-i tratez. În calitate de clinician cu experiență de 35 de ani, vă închipuiți cît de greu mi-a fost? A fost îngrozitor. Trebuie să oprim această tiranie medicală și să lăsăm doctorii să fie doctori și să-și facă meseria de doctori. Vă mulțumesc.

Mai citește:
James Todaro (doctor în medicină): 21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid
Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video)
Fost ministru al sănătății francez despre mafia industriei farmaceutice în contextul covid: „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari” (video)
România primește 25000 de doze de remdesivir – leac anticovid. Veste bună sau proastă?
Organizația Mondială a Sănătății recomandă renunțarea la remdesivir ca leac pentru covid
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

2 gânduri despre „Doctori americani: E un război împotriva sănătății noastre care durează de zeci de ani. Industria farmaceutică întotdeauna a pus profiturile înaintea pacienților (video)

 1. scriam de efortul lui iulian mincus
  ministrul bolshevic al sanatatii ala cu „alimentatia(foametea) ratzionala”
  pentru medicamentarea obligata cu iod in sarea de bucatarie
  obligatie introdusa de a.nastase premier cu consilier bolshevic acum 20 de ani,
  „zeci de ani” e putzin spus:

  -Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.