„Pacienții din linia întîi” – al treilea episod din documentarul TVR despre spitalele românești în vremea covidului (video)

TVR a difuzat și al treilea episod din serialul documentar despre spitalele românești în vremea covidului, și cred că îi va interesa și pe cititorii acestui blog. Realizatorul întregii serii este Răzvan Butaru. Fiindcă s-a băgat restricție legată de vîrstă la acest film, nu puteți vedea filmarea direct de pe blog ci doar de pe youtube, unde trebuie să vă logați ca să vă confirmați vîrsta. Sînt interesante și comentariile care apar pe youtube la acest film.

Nu în toate spitalele românești situația pacienților covid a fost atît de sumbră cum se arată în acest documentar. Au existat și spitale unde pacienții au fost bine tratați, cum am mai arătat pe acest blog:

Însă, tocmai în asemenea cazuri s-au declanșat anchete ale procuraturii, fiindcă „combaterea propagandei autorităților în problema covid se lasă cu dosare penale” (linc). Din recentul documentar a lui Răzvan Butaru aflu că s-a făcut dosar penal nu doar în cazuri în care propaganda autorităților în materie de covid a fost afectată, ci și în cazul ATI Sibiu, unde e vorba de probleme mărunte precum moartea unor pacienți.

Mai citește:
Documentar TVR: Spitalele românești în vremea c0vidului (video)
„Sechestrat printre morții vii” – nou documentar al TVR despre spitalele românești în vremea covidului (video)
Fost ministru al sănătății francez despre mafia industriei farmaceutice în contextul covid: „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari” (video)
– Maltratați (rău tratați) – documentar francez despre mafia medicală în contextul c0vid (subtitrare românească)
– Plandemia (Îndoctrinarea) – documentar cu subtitrare în românește
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
– Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria C0VID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Medic american vorbind indignat despre problema c0r0navirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

2 gânduri despre „„Pacienții din linia întîi” – al treilea episod din documentarul TVR despre spitalele românești în vremea covidului (video)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.