Vacsinarea, stimulent al pandemiei? (video)

Emisiune KLA TV distribuită în 2 decembrie 2021 prin pagina facebook „Timișoara fără mască” (linc). O consider interesantă și pentru cititorii acestui blog.

Transcriere înregistrare:

Crainică: Nu trece o zi fără să auzim că cei nevacsinați sînt vinovați pentru pandemia încă în curs. „Pandemia celor nevacsinați” este cuvîntul-cheie. Dar corespunde acest lucru realității? Să aruncăm o privire la numerele oficiale. Potrivit acestora, în 2020, cînd populația era încă nevacsinată, în Germania au fost numărate oficial 1377 de morți corona în lunile august-octombrie. În aceeași perioadă din 2021, 3718 persoane au murit oficial din cauza corona. Aproximativ de 3 ori mai multe persoane. Cu toate acestea, potrivit ministerului federal al sănătății din Germania, 75% din populație cu vîrsta de peste 12 ani a fost vacsinată pînă la 30 octombrie 2021. Dacă ar fi fost într-adevăr o pandemie a celor nevacsinați, ca doar aceștia să fie afectați, cei nevacsinați în proporție de 25% ar fi trebuit să se îmbolnăvească sau să moară de corona de peste 10 ori mai mult în decurs de un an. Dar, evident, nu este cazul. Germania nu e un caz izolat din acest punct de vedere. Aproape nici una dintre țările la care mai mult de jumătte din populație a fost vacsinată nu a raportat mai puține decese corona în aceeași perioadă decît în 2020. Cele mai multe țări au avut chiar mai multe decese sau rate de infecție mai mari decît înaintea vacsinării. Mai jos sînt cîteva exemple:

Lituania și Malaiezia au o rată de vacsinate similară cu cea din Germania. În ultimele 3 luni, în Lituania au murit de aproape 16 ori mai multe persoane din cauza coronei, iar în Malaiezia de 160 de ori decît în cele 3 luni ale anului precedent. Comitatul Waterford din Irlanda are cele mai ridicate cifre de infectare, deși 99,7% din populația de 18 ani și peste este vacsinată. Kenya nu mai are practi nici un caz de corona, cu o rată de vacsinare de doar 2-6%. Israelul a avut cele mai multe cazuri de corona în iulie 2021 cu o rată de vacsinare de 60%, în ciuda faptului că a fost prima țară care a atind o rată atît de ridicată. Un stidiu israelian care a documentat 23 de pacienți infectați cu corona într-un focar recent din spital arată că din cei 21 de pacienți complet vacsinați 5 au murit și 10 au avut o evoluție moderată pînă la critică a bolii. În schimb, cei 2 pacienți nevacsinați au acvut doar o evoluție ușoară a bolii. În SUA, o analiză a 2947 dintre cele 3144 de comitate arată că cele 3 comitate cu cel mai mari rate de vacsinare de peste 90%, au toate rate ridicate de infectare. În schimb, din cele 57 de comitate cu rate scăzute de infecție, 15 au rate de vacsinare de sub 20%. La o comparație globală a 68 de țări același studiu arată că țările cu o rată scăzută de vasinare au  ai puține cazuri de corona decît cele cu rate mari.
Cum putem explica faptul că ratele ridicate de vacsinare au ca rezultat rate mai mari de mortalitate și infecții corona? Unul dintre motive pare a fi eficacitatea slabă a vacsinurilor. Ministerul Sănătății israelian a stabilit că eficacitatea a 2 doze de vacsin de la Pfizer/Biontech este mai mică de 96%, cum s-a menționat în studiul de aprobare. În cazul vacsinurilor administrate cu 3-6 luni mai devreme, protecția medie împotriva infecției cu simptoame a fost de numai 39%. Pentru cei care au fost vacsinați cu mult timp în urmă, protecția a fost de 16%. Pe de altă parte, mulți oameni de știință și medici importanți au avertizat din timp că vacsinurile nu sînt sigure și că ar putea cauza probleme grave de sănătate. unul dintre ei este profesor doctor Sucharit Bhakdi, specialist în microbiologia și epidemiologia bolilor infecțioase. El a spus că stimulatorii imunitari din vacsin ar putea crește inflamația cauzată de SARS CoV 2.

Sucharit Bhakdi: Ceea ce spun acum este ipoteza mea, pe care aș vrea să o discutăm. Stimulatorii imunitari cresc emisia de mesageri imuni care sporesc inflamația. Deci, dacă faci o infecție virală și ai o inflamație, iar stimulatorii imuni sînt implicați undeva pentru că au fost injectați în prealabil, atunci acea inflamație este amplificată de SARS CoV 2.

De asemenea, și doctor Carrie Madej, specialist în medicină internă și osteopatie, se așteaptă la mai multe decese și la o incidență crescută a bolilor ca urmare a vacsinării.

Carrie Madej: Vrem să spunem că ne dau acest vacsin. La început, toată lumea arată bine, nu? Și apoi ce se întîmplă cînd acești oameni sînt expuși la o răceală normală, la gripă, sau la c0vid-20, sau la ceva similar? Atunci mă aștept, ca și colegii mei, să fie mai multe decese, mai multă morbiditate, mai multe probleme. Bănuiesc că nu vor da vina pe vacsin, căci producătorii de vacsinuri nu pot fi trași la răspundere în acest moment, ci vor spune doar că asta e natura acestui nou virus care bîntuie. Ei ar da vina pe virus. Așa că trebuie să fim foarte atenți, fiindcă acest vacsin, judecînd după datele pe care le avem pînă acum, nu este sigur.

Prin urmare, este un vacsin care nu numai că nu e foarte eficient în combaterea pandemiei, dar după cum sugerează evaluarea țărilor, poate avea chiar un efect de întărire. Dar, în loc de o dezbatere în care să se vorbească deschis de aceste evoluții, politicienii și mass-media ignoră aceste fapte și păstrează tăcerea despre ele, prezentîndu-i pe cei nevacsinați ca fiind un pericol pentru publicul larg, contrar studiilor științifice. Aceasta arată că nu e vorba în nici un caz de protejarea sănătății. mai degrabă, obiectivul proclamat de Bill Gates în aprilie 2020, de a administra un vacsin întregii omeniri, are prioritate față de orice altceva. Dar, cu ce urmări? Stimați telespectatori, vă rog să contribuiți activ la răspîndirea acestor informații importante, astfel încît o dezbatere publică mult așteptată, atît în politică cît și în mass-media, să devină inevitabilă.

Donald Trump: Acum, în 2021, avem mai mulți oameni care au murit de c0vid. Cu toate vacsinurile și terapiile, în 2021 au murit mai mulți oameni decît în tot anul 2020. Dar presa tace. presa nu vorbește despre acest lucru. Urăște să vorbească despre aceasta. Citat din Donald Trump.

Mai citește:
Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vacsinul și s-a anunțat o nouă tulpină de c0vid. Au pretext să spună că vacsinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de c0vid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vacsin, despre care se speculează că a murit (4 video)
Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vacsinului împotriva C0VID-19 (video)
Record de morți de c0vid în Marea Britanie, după începerea campaniei de vaccinare în masă antic0vid. La fel și în SUA
București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul c0vid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul c0vid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vacsin și scapi, ci… o să ai poate 10 vacsinuri în fiecare an de luat” (video)
Asistente medicale, concediate pentru că au refuzat să participe la campania de vacsinare
Noi variante de c0vid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vacsinarea
Casa Albă va colabora cu giganții rețelelor de socializare pentru a-i combate pe cei care se împotrivesc vacsinurilor
3 miliarde euro pentru apă sărată în loc de vacsin c0vid, pretinde „Adevărul”, citînd agenția Reuters
5 feluri în care vor să te păcălească să iei vacsinul antic0vid
Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vacsinării. Dar o să fie o minciună (video)
Bill Gates despre nevoia reducerii populației (2010). Una din metodele discutate – vacsinurile (video)
Vacsinarea – bază pentru identificarea globală digitală (video)
Șeful de la Pfizer explică că va fi nevoie de vacsinare anuală anticovid
Date oficiale: Efectele vacsinurilor antic0vid în România
Guvernul american bagă 1,5 miliarde dolari în propaganda pentru vacsinuri antic0vid
Explozie de cazuri de c0vid în India scurt timp după renunțarea la ivermectină și începerea campaniei de vacsinare antic0vid
Israelienii, fraierii Orientului Mijlociu în problema c0vid
Date oficiale: Județele cu cel mai mare procentaj de vacsinați antic0vid au printre cele mai mari rate de infectare cu c0vid
Bilanț al morților raportate după vacsinurile antic0vid: 4178 în SUA și 8430 în Uniunea Europeană
Unde se pot raporta efectele adverse la vacsinurile antic0vid
Doctorul american Steve Hotze despre vacsinarea antic0vid (video)
Centrul de Control al Bolilor din SUA schimbă metoda de raportare a infecțiilor c0vid pentru vacsinații antic0vid. Va ține seama doar de cazurile de morți și spitalizări
București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult. Vacsinurile experimentale ar trebui verificate atent de autorități. Guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vacsinare, nu poate decît să spună că vacsinurile sînt bune. Nu mai este obiectiv (video)
Cum se va crea, din pix, un val de infectări al nevacsinaților
Doctorii Joseph Mercola, Stephanie Seneff și Judy Mikovits explică de ce a murit Ion Caramitru. Posibile alte efecte adverse ale vacsinurilor antic0vid. English complete text with Romanian partial translation
Doctor Joseph Mercola despre minciuna cu „pandemia nevacsinaților”
Falsificarea statisticilor pentru a pretinde eficacitatea vacsinurilor antic0vid (video)
Robert Malone, inventatorul vacsinurilor ARN mesager: Asistăm la cel mai cumplit coșmar al vacsinologilor: Amplificarea dependenței de anticorpi (video)
Andreas Noack dezvăluie primejdia hidroxidului de grafen din vacsinuri. A fost omorît
Iubita lui Andreas Noack povestește despre moartea acestuia (video)
Varujan Vosganian: Rezultatele vacsinării în Europa sînt dezastruoase. Situația epidemiologică este nu mai proastă, ci mult mai proastă decît la începutul campaniei de vaccinare
Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vacsinarea antic0vid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vacsinarea” (video)
Președintele Parlamentului European, David Sassoli, triplu vacsinat și promotor al vacsinării obligatorii, a murit. Ca urmare, sînt suspendat 29 de zile de pe facebook
Simona Gherghe, „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vacsinul antic0r0navirus”, în stare gravă. La fel și Mădălina Ghenea. Senatorul USR Cosmin Cristian Viașu, susținător al vacsinurilor c0vid, mort la 45 de ani
Record de morți de c0vid în Israelul cel fruntaș la vacsinare
Wolfgang Wodarg despre vacsinurile c0vid: Unele loturi de vacsin au avut o toxicitate de 3000 de ori mai mare decît altele (video)
Efectele vacsinurilor antic0vid – grafice din diferite țări (video)
Necruțătorul Darwin și vacsinurile antic0vid (video)
Corupția din sistemul medical și vacsinarea (video)
Nu discriminării nevacsinaților! Timișoara, 1 august 2021. „Cei care s-au vacsinat nu sînt deloc feriți de restricțiile care se pun la cale. Odată introdus certificatul de vacsinare (…) oricînd pe certificatul ăla pot să pună noi condiții. Că nu-i destul 2 doze, trebuie să faci a treia, a patra doză, că nu-i destul vacsin antic0vid, fă-ți și vacsin antitetanus sau nu știu ce” (video)
Reeducarea medicilor, soluție propusă de „experți” pentru promovarea vacsinării antic0vid
Documentar german despre efectele vacsinării antic0vid în căminele de bătrîni din Germania
Donald Trump, părintele vacsinurilor antic0vid (video)
Peter Doshi, senior editor al British Medical Journal, se întreabă dacă datele legate de vacsinurile c0vid justifică aprobarea acordată de FDA
În atenția fanilor vacsinării antic0vid: A apărut varianta miu, rezistentă la vacsinuri
Morți după vacsinul antic0vid în România (video)
Ce se afla în sîngele celor vacsinați antic0vid. Dr. Charles Hoffe explică apariția cheagurilor de sînge care produc leziuni (unele microscopice, dar în număr mare și debilitante) la inimă, plămîni, creier (video)
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

3 gânduri despre „Vacsinarea, stimulent al pandemiei? (video)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.