Mugur Mihăiescu despre ce conține vacsinul (video)

Cu un an în urmă primministrul României, pe atunci Florin Cîțu, lansa provocarea de a se face filmulețe în care diferite personalități să spună ce conține vacsinul (antic0vid). Mugur Mihăescu a răspuns la provocare. Mai jos, răspunsul său.

Transcriere:
Mugur Mihăescu: Salut. Sînt Mugur Mihăescu și răspund provocării premierului, lansate astăzi, „ce conține vacsinul pentru mine?”. Vacsinul, pentru mine, conține 200000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară. Vacsinul, pentru mine, conține 1 milion de oameni aruncați în sărăcie. Vacsinul, pentru mine, conține cenzura celor care au îndrăznit să critice celebrele ordonanțe de urgență. Vacsinul, pentru mine, conține oamenii arși în spitale și pentru care n-a răspuns nimeni. Vacsinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanțele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Vacsinul, pentru mine, conține o generație întreagă de elevi care au fost puțin alienați în mediul on-line într-o școală care numai școală nu este. Vacsinul, pentru mine, conține orice, în afară de uitare. Vacsinul, pentru mine, mai conține încă 70% de oameni care n-au mai ieșit la vot pentru că nu au cu cine să voteze, pentru că de 30 de ani indivizii care ne conduc sînt la fel de buni și de meritocrați. Vacsinul, pentru mine, conține toate astea. Și vă lansez și vouă provocarea: cei 70% din mediul on-line care nu ați votat, să spuneți ce conține vacsinul pentru voi? A, și mai conține și vreo cîteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat. Pentru tine, ce conține vacsinul? Te provoc! Și acuma, pe ceilalți, care mă înjură, îi provoc să mă înjure.

Îndemn cititorii blogului să adauge la comentariile acestui articol ce conține vacsinul pentru ei.

Mai citește:

Nicolae Ceaușescu și Iulian Bulai (deputat USR-PLUS), mari spirite care gîndesc la fel

4 gânduri despre „Mugur Mihăiescu despre ce conține vacsinul (video)

  1. Vaccsul a fost/este sita care cerne/separa inocentii ,de rationali… adica adormitii ,de treji… adica prostii,de inteligenti… adica…
    Se intege ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.