Familia revoluționarului timișorean Claudiu Iordache acuză: „Claudiu Iordache a fost una din victimele protocolului lui Arafat”

Revoluționarul timișorean Claudiu Iordache, membru în comitetul revoluționar „Frontul Democratic Român” înființat în timpul revoluției la Timișoara, fost într-o vreme director al Institutului Revoluției, a murit în noiembrie 2021 (linc).
Dînsul avea un sait propriu, iar parola de la acest sait a fost cunoscută de membrii familiei. La un an de la moartea lui Claudiu Iordache, pe saitul acestuia a apărut articolul „Un an fără Claudiu Iordache. Despre viața lui, despre plecarea lui…” (linc), semnat de membrii familiei: Cristina Maria, Claudiu Cristian, Claudiu Alexandru Iordache. Citez din articol:

Claudiu Iordache a fost una dintre victimele „protocolului lui arafat”, una dintre victimele dictaturii sanitare care a dus la distrugere România începând cu primăvara lui 2020! Celui care s-a ridicat împotriva dictaturii regimului ceaușescu în Decembrie 1989 în Timișoara i-a fost scurtată viața de către dictatura lui arafat și a tuturor celor care au condus România în ultimii doi ani și jumătate: președinte, prim-miniștri, miniștri, autorități centrale, autorități locale, sustinuți în acțiunile lor de media mainstream, de medici, de „influenceri”, de directori de instituții și firme, de oamenii obișnuiți care s-au isterizat că vor dictatură pentru a se simți în siguranță, de toți cei care, sub pretextul acțiunii pentru „salvarea de vieți” și pentru „binele public”, au contribuit la toată această distrugere, la toată această suferință, la uciderea atât de multor oameni!

Dacă protejarea și salvarea de vieți omenești ar fi fost într-adevăr misiunea autorităților care au condus și conduc România, un accident vascular cerebral ar fi trebuit diagnosticat și tratat imediat, într-un spital în care medicii tratează și salvează vieți fără a condiționa accesul la asistența medicală de un test inutil, armă a dictaturii sanitare în acești ani de teroare (test despre care însuși inventatorul a declarat că nu a fost destinat diagnosticării, ci doar cercetării), și fără a interzice însoțirea pacientului de către un membru al familiei sale! Lui Claudiu Iordache i-a fost condiționat accesul la asistența medicală de irelevantul test pcr și i-a fost interzisă însoțirea la spital de către soția lui, așa cum solicitase el ca o condiție pentru a-și da acordul să fie transportat la spital în vederea tratării accidentului vascular cerebral pe care îl suferise! Un AVC care ar fi putut fi tratat și acasă prin instituirea imediată a unui tratament perfuzabil – dar nici unul dintre medicii care au fost chemați prin serviciul de ambulanță nu a făcut acest lucru, cu excepția ultimului, care însă a ajuns prea târziu. (…)
În vara anului 2021 cățelușa unei prietene a suferit un accident vascular cerebral. Prietena, medic veterinar, a dus-o de urgență la un cabinet unde tratamentul administrat i-a salvat viața. În România căzută sub dictatura sanitară, omul Claudiu Iordache nu a avut această șansă!

Articolul complet îl găsiți la lincul indicat.

De menționat că Raed Arafat, cel sub conducerea căruia s-au creat protocoalele care l-au ucis pe Claudiu Iordache, după părerea familiei acestuia, a primit recent decorația „Steaua României” din partea președintelui Iohannis (linc).

Mai citește:
A murit Claudiu Iordache, revoluționar timișorean și fost director al Institutului Revoluției Române. Puțin înainte de moarte, se întreba: „Pe cînd ziua eliberării totale de Regimul c0vid?”
Tatulici & Tatomir – Povestea Timişorii (14). Claudiu Iordache despre 18 decembrie 1989 (video)
Claudiu Iordache, înlocuit cu Gelu Voican Voiculescu la conducerea Institutului Revoluției
Comentarii pe pagina de facebook a lui Raed Arafat

2 gânduri despre „Familia revoluționarului timișorean Claudiu Iordache acuză: „Claudiu Iordache a fost una din victimele protocolului lui Arafat”

 1. -e o idee de a apela la medicul veterinar!
  (maxtor e circumspect cu ORICE MEDIC,
  au prea multa putere si prea putina raspundere,
  in general casta se bucura nemeritat de buna reputatie
  cladita mai mult pe „traindo sperando murindo cacando”;
  slava Domnului-i-am vazut pe „eroi” la fata,
  nu erau deloc eroi,nici nu trebuia)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.