Covid-19 – Acțiuni civice


– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
Comentarii ale semnatarilor petiției „Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!”. „Am trecut în această perioadă prin decesul tatălui, bolnav de cancer și de inimă, care nu a mai putut solicita ajutor medical de specialitate din cauza situației ‘de urgență’”
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
Stop minciunilor în problema covid! – Azi 17 mai ora 17, Piața Operei Timișoara
– Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)
– 17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)
600 de doctori americani semnează o scrisoare către președintele Trump în care atrag atenția că oprirea de activități pe motiv de coronavirus aduce degradarea sănătății publice cu urmări în creștere exponențială
„Arde TV sîrbă, satana care sprijină covidiștii și minciunile lor” (2 video)
Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video)
Este atacată ordinea constituțională a statului român (video)
Robert Kennedy Jr. la marea manifestație de la Berlin împotriva măsurilor legate de covid: „Vrem demnitari în sistemul de sănătate care să nu aibe stimulente financiare de la industria farmaceutică” (video)
Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei (video)
Nouă petiție „Opriți isteria covid-19!”
Coronavirusul, cacealmaua Partidului Comunist Chinez. În fiecare an, vă garantez, virusologii vor descoperi viruși noi (video)
Confruntări cu jandarmii la Sfînta Paraschiva, Iași 14.10.2020 (video)
Protest împotriva restricțiilor covid. Timișoara 16 octombrie 2020 (video)
Timișoara, 8 noiembrie 2020. Protest împotriva isteriei covid. Marius Mioc: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții… Economia nimic, dar la covid, care e problema lor, ce rezultate au după 8 luni?… Ei spun că e dezastru” (video)
Nou miting programat la Timișoara: duminică 15 noiembrie ora 16. Filmări de la mitingul din 8 noiembrie (4 video)
Medicul ieșean Răzvan Constantinescu – intervenție la mitingul pentru libertate, Timișoara 20 decembrie 2020 (video)
Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
Doctorul Horst Muller la Timișoara, 27 decembrie 2020, despre c0vid (video)
București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
București, 1 februarie 2021. „Manipularea cu covidul nu e nouă” (video)
Timișoara 14 februarie 2021. OMS a schimbat procedura de declarare a infecțiilor cu covid (video)
București, 1 februarie 2021. Înșelătoria testelor PCR (video)
7 martie ora 15, Parcul Izvor, București: Miting împotriva vaccinării forțate
București, 7 martie 2021. Protest împotriva legii vaccinării forțate. Deasemeni, protest la Timișoara împotriva intrării orașului în carantină (2 video)
Protest la Arcul de Triumf, 10 martie 2021 (video)
Protestul din București, 20 martie. Șoșoacă: Venim și eliberăm Timișoara! Mioc: Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. După carantină rata de infectare e 8 și ceva. Iohannis ar trebui să zică, ca și Postelnicu în 1989: „Am fost un dobitoc. Am greșit” (2 video)
Manifestația de lîngă locuința primarului Timișorii Dominic Fritz își arată de îndată efectele: Rata de infectare scade în Timișoara (video)
Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vaccinării. Dar o să fie o minciună (video)
Timișoara, 29 martie 2021. Soluții propuse pentru rezolvarea problemei c0vid. „Sistemul medical nu trebuie să se obișnuiască cu ideea că prin crearea unei isterii false în jurul unei boli poate obține creștere de buget” (video)
București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult. Vaccinurile experimentale ar trebui verificate atent de autorități. Guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vaccinare, nu poate decît să spună că vaccinurile sînt bune. Nu mai este obiectiv (video)
Destituirea ministrului de finanțe Alexandru Nazare (video)
Corupția din sistemul medical și vacsinarea (video)
Protest împotriva discriminării nevacsinaților plănuit pentru 1 august
Nu discriminării nevacsinaților! Timișoara, 1 august 2021. „Cei care s-au vacsinat nu sînt deloc feriți de restricțiile care se pun la cale. Odată introdus certificatul de vacsinare (…) oricînd pe certificatul ăla pot să pună noi condiții. Că nu-i destul 2 doze, trebuie să faci a treia, a patra doză, că nu-i destul vacsin antic0vid, fă-ți și vacsin antitetanus sau nu știu ce” (video)
Emisiune la TV Europa Nova cu Beniamin Muj, organizator al protestelor împotriva restricțiilor covid de la Timișoara (video)
Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video)
Falsificarea statisticilor pentru a pretinde eficacitatea vaccinurilor anticovid (video)
Timișoara, 19 septembrie 2021. „Țineți minte cei care v-ați vacsinat, aceste cuvinte: testul D-Dimer… țineți minte acest diagnostic: hipertensiune arterială pulmonară” (video)
Timișoara, 24 octombrie 2021. Cu cît incompetența guvernanților e mai vădită, cu atît sînt mai agresivi (video)
Proteste în toată lumea împotriva restricțiilor covid și discriminărilor în temeiul vaccinării (7 filmări)
De ziua națională am fost reținut, încătușat și amendat de jandarmerie
Europarlamentarul român Cristian Terheș, în fruntea luptei pentru transparență în UE (video)
Al Jazeera despre protestul de la București din 21 decembrie 2021