Donații pentru elicopterul meu personal


Am început acest sait în 2008, pînă acum nu am cîștigat nici un ban din el. Între timp am mai lansat 2 saituri pe internet:

8 ani am alocat destul timp pentru scrisul pe blog, motiv pentru care uneori am neglijat alte lucruri pe care le-aș fi avut de făcut, cu zero lei cîștig. Asta nu i-a împiedicat pe unii să scrie pe facebook că eu cîștig o mulțime de bani cu saitul ăsta. M-am gîndit așadar că dacă tot circulă bîrfele astea despre mine, măcar să cîștig și eu ceva. Dacă apreciați munca mea pe internet, pe acest sait și pe celelalte 2 saituri pe care le administrez, puteți susține financiar această muncă prin donații în:

  • Lei: cont RO18CECETM0102RON0020002 deschis la CEC Bank Timișoara pe numele Mioc Marius Remus.
  • Euro: cont RO47CECEB000B2EUR1480461 deschis la CEC Bank Timișoara pe numele Mioc Marius Remus.

Puteţi plăti cu ordin de plată ori vă puteţi prezenta la o agenţie CEC unde să depuneţi bani în contul indicat. La explicaţia plăţii treceţi „susţinere activitate publicistică”.

Ce obţineţi în schimbul eventualelor donaţii? Absolut nimic. Articolele de pe saiturile mele pot fi citite şi de cei care nu au făcut donaţii. Donațiile pe care le accept sînt exclusiv necondiționate. Faptul că ați donat niște bani nu vă dă dreptul să pretindeți de la mine să susțin anumite puncte de vedere ori să scriu anumite articole.

O formă alternativă prin care puteți să-mi susțineți activitatea este să cumpărați cărți scrise de mine. Majoritatea cărților sînt epuizate, dar mai găsiți cărți disponibile. Verificați la pagina Cărți de vînzare (linc) care cărți sînt disponibile la vînzare. La pagina Cărțile mele (linc) găsiți comentarii scrise de terți despre cărțile mele.

Banii primiți vor fi folosiți doar în scopuri nobile, cum ar fi întreținerea viciilor mele și alimentarea fondului pentru cumpărarea elicopterului meu personal.