Revoluţia din Lugoj


Linc scurt: http://wp.me/PjejF-2Gv

Articole

Pavel Dumitru, criminalul din Lugoj (video)

Lugoj, un loc unde s-a aflat cine a tras: “Nu mai puteam suporta conţinutul lozincilor strigate de mulţime împotriva lui Ceauşescu”

Nicolae Trifon Toma: Revoluţia din Lugoj. 20 decembrie 1989

Nicolae Trifon Toma: Revoluţia din Lugoj. 21 decembrie 1989

Nicolae Trifon Toma: Revoluţia din Lugoj. 22 decembrie 1989

Nicolae Toma: Am fost primul lugojean care a vorbit la radio Timișoara despre revoluția din Lugoj… Ne oprește o patrulă, n-aveam acte, și o voce: „terorist!” (video)

Vasile Covaci despre revoluția din 1989 din Lugoj (video)

16 gânduri despre „Revoluţia din Lugoj

 1. Toma a scris aceste articole partinitor,i-mi pare rau ptr. el dar ori e dezinformat ori de rea CREDINTA.A mai scris si carti ,tot in stilul acesta.Incurca desfasurarea evenimentelor ,omite cetateni care au fost in mijlocul evenimentelor,numind altii care-si atribuie aceste evenimente si altele.De ce crede ca numai el are dreptul sa scrie despre Revolutia din Lugoj? I-mi pare rau ca am descoperit tirziu articolul,dar cin d voi ajunge in tara i-i voi cere sa rescrie evenimentele asa cum s-au petrecut.Nu cred ca eu am de spus ,povesti ‘-ptr.adormit nepotii, asta ma determinat sa scriu acest comentariu . Cu respect .Standolariu valentin radu (revolutionar, autentic)

  1. Nu cred că domnul Toma a spus vreodată că numai el are dreptul să scrie despre revoluţia din Lugoj. Oricine a avut drept să scrie despre revoluţia din Lugoj. Că numai puţini au făcut-o e altă problemă.

  2. STAMUREANU VICTOR inainte de 89 a fost la scoala fostului PCR ,a fost exmatriculat pentru furt ,dupa 90 a fost prins furind motorina de la CFR unde lucra,puteti cerceta sa vedeti ce parere au fostii lui colegi despre el

 2. Citez; Orcine i-si aroga dreptul de a fi printre primii organizatori ai revolutiei sint tardive si neavenite si ii rugam sa-si tina povestile pentru ei si minciunile gogonate pentru nepoti.”Eu am inteles din aceasta fraza,ca oricine altcineva,participant la revolutie in Lugoj,are interzis de a scrie si sint mincinosi.Asta am inteles eu.Imi rezerv placerea de a discuta cu Tomita la revenirea mea in tara si sper ca vom ajunge la un consens,spre binele tuturor.Cu aceasta inchei ,dorindu-va multa sanatate si un PASTE FERICIT.Cu respect Standolariu valentin radu.

 3. Toti revolutionarii sa nu zic toti dar cei de la asciatia 16-21 decembrie 1989 sunt impostori niste oameni care vor bani de pomana .Nu stiu unde au fost la revolutie bisnitarii,ca Indru care se sperie si de umbra lui ,unul ca cel care este patron la Cofetaria Nicile dar nu mai e cofetarie e un birt infect si plin de parasute ,si foarte murdar,unde a fost acel om din Micro 4 care era croitor pt ca eu nu am vazut pe nici unul la fel nici pe multi altii de la aceasta asociatie fantoma a lui BD nu i-am vazut si daca va fi sa se i-a declaratii pot spune ca nu au fost ,unde a fost Bisa care spune ca era sa fie impuscat si el si fiul sau niste mincinosi care ar trebui sa infunde penitenciarele,niste nesimtiti.Cine vede sa se sesizeze sa iesim toti pt ca ni sau taiat pensiile si noi nu mai facem scandal dar astia care vor saa se numeasca revolutionari vocifereaza ,mai spunea unul pe net ca or sa-si dea foc in direct pai oare ce mai asteapta sa se inceapa distractia si asa nu fac nimic nu sint buni de nimic niste mincinosi

  1. Aţi avut posibilitatea legală de a depune contestaţie împotriva celor pe care îi consideraţi impostori. De ce nu aţi folosit-o dar preferaţi bîrfele pe internet, la adăpostul anonimatului? Spre deosebire de deţinuţi politici sau deportaţi în Bărăgan, de pildă, în cazul revoluţionarilor a fost prevăzut în lege dreptul oricărui cetăţean de a depune contestaţie.

  2. TOTI CEI CARE AU AJUNS MARI BIRFITORI AZI IN DECEMBRIE 89 ERAU MARI LASI .ASAI LA NOI AU APARUT CA PLOAIA DUPA FUGA LUI CEAUSESCU. CEI CARE BIRFESC .SI-AU DAT SEAMA CA AU PIERDUT INCA UN TREN INTRADEVAR AU AVUT POSIBILITATEA LEGALA S-O FACA ,DE CE NU AU FACUT-O ??

 4. Dl. Laurian,are dreptate in cea ce priveste asociatia 16-21Dec.,de contestat nu cred ca a avut posibilitatea sa o faca,nefiind revolutionar,dar au facut-o chiar cei din asociatie,facind rau altor cetateni,care aveau dosarele ptr.preschimbare la legea341.De altfel,cei din conducerea asaociatiei,sustin ca ei au fost marii revolutionari ai Lugojului,dar eu nu i-am vazut decit dupa 22dec. Cu permisiunea dv.am sa mai fac dezvaluiri,despre rev.Lugoj/

  1. FOARTE CORECT AI VORBIT ,POATE O SA NE INTILNIM SA SPUNEM CE STIM .IN COTU MIC LA COFE O SA AM UN ZIAR IN MINA DUMINICA PT CA NU AM TIMP ALTFEL,LA 10,30

 5. D-lui Laurian, i-mi pare rau ca nu am putut onora invitatia d_vstra,va dau nr. meu de tf.0256351190,daca dorityi sa ma contactati ptr. alta intilnire.Cu stima ,valentin radu.

 6. Din pacate pentru cei care il critica pe TOMA tin sai anunt ca toate marturiile in ce priveste REVOLUTIA LUGOJEANA au fost luate IN 1990 pe banda magnetica si sunt o marturie vie a evenimentelor de atunci.Iar voi cei care tot o dati ca nu ati vazut pe x sau y ,ce sa inteleg .?ati fost trimisi sa vedeti tot ce misca ?si asa nu aveati cum sa vedeti .Mai bine citeste cartile scrise de renumitul istoric lugojean PROFESOR EMERIT DAN POPESCU CETACEAN DE ONOARE AL ORASULU ,,STRAMOSII”care este materie de studiu la UNIVERSITATEA DRAGAN

 7. intrebati pe d-nii asa zisi justitiari …MONTOIU ,BUDULAN etc de cand au certifict de rev .O sa aflati cu surprindere ….din 2001 ADUSE PE FILIERA MAIOR -OTESCU si mai sunt multi altii….adeverinte ,duplicate IATA CINE STRIGA HOTUL ??

  1. BOANCA A FACUT ARMATA LA FOSTA SECURITATE ASTA AR EXPLICA MULTE ,,,,,,,PLUS PROBLEMELE PE CARE LE ARE MEDICALE CU BIBILICA …INTREBATI-L DE CE -A FOST DAT AFARA DE PE LA TOATE REDACTIILE UNDE A LUCRAT -SFARSIND LA VERZALIT CA SIMPLU PALMAS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.