Covid-19 – Analize științifice


– Dr. Wolfgang Wodarg despre isteria coronavirusului: „Regele e gol” (video)
Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– Dr. John Lee (Marea Britanie): Este o mare diferență între COVID-19 pricinuind moartea și COVID-19 fiind găsit în cineva care a murit din alte motive
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– Vasile Astărăstoae – Pandemia COVID-19, pericol real sau manipulare? „Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic”
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
– International Journal of Antimicrobian Agents: „În țările din Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, mortalitatea pricinuită de SARS-CoV-2 nu este semnificativ diferită de cea a celorlalți coronaviruși
– Studiu în Germania: 15% din populație deja infectată cu COVID-19
Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19 (video)
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – comparație între țări cu restricții și țări fără restricții în contextul isteriei COVID-19
– Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video)
– Minciuna covid demascată din interior – dr. Răzvan Constantinescu – Spitalul Sf. Spiridon Iași
– Studii medicale: Infectații asimptomatici cu covid-19 nu transmit boala. Nici simptomaticii nu transmit după mai mult de 8 zile de la primele simptoame. Foarte slabă transmitere a infecției covid la tineret
– Președintele Colegiului Medicilor trage alarma: Români cu boli tratabile și-au pierdut viața din cauza faptului că s-au temut că se vor infecta cu Covid-19
Dr. Răzvan Constantinescu, prezent în emisiunea „Sinteza Zilei” la Antena 3 (video)
Doctorița nemțoaică Katrin Korb despre manipularea covid (video)
Studiu de pe saitul Centrului de Control al Bolilor din SUA: „Nu există nici o reducere semnificativă în transmiterea gripei prin folosirea măștilor faciale”
James Todaro (doctor în medicină): 21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid
Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video)
James Todaro polemizează cu Anthony Fauci
Wall Street Journal: Experimentul eșuat al opririi de activități pentru a opri covidul
Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului
Organizația Mondială a Sănătății recomandă renunțarea la remdesivir ca leac pentru covid
Doctorul american Steve Hotze despre vaccinarea antic0vid (video)
Slăbirea sistemului imunitar prin restricțiile covid (video)
British Medical Journal: Agenția SUA de Alimente și Medicamente se pregătește să dea aprobare deplină vaccinului Pfizer fără o discuție publică a datelor
Peter Doshi, senior editor al British Medical Journal, se întreabă dacă datele legate de vacsinurile c0vid justifică aprobarea acordată de FDA
Doctorii Joseph Mercola, Stephanie Seneff și Judy Mikovits explică de ce a murit Ion Caramitru. Posibile alte efecte adverse ale vaccinurilor anticovid. English complete text with Romanian partial translation
Ce se afla în sîngele celor vacsinați antic0vid. Dr. Charles Hoffe explică apariția cheagurilor de sînge care produc leziuni (unele microscopice, dar în număr mare și debilitante) la inimă, plămîni, creier (video)
Doctor Joseph Mercola despre minciuna cu „pandemia nevaccinaților”
Robert Malone, inventatorul vacinurilor ARN mesager: Asistăm la cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor: Amplificarea dependenței de anticorpi (video)
Andreas Noack dezvăluie primejdia hidroxidului de grafen din vaccinuri. A fost omorît
Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea” (video)
Doctori americani: E un război împotriva sănătății noastre care durează de zeci de ani. Industria farmaceutică întotdeauna a pus profiturile înaintea pacienților (video)
Wolfgang Wodarg despre vacsinurile c0vid: Unele loturi de vacsin au avut o toxicitate de 3000 de ori mai mare decît altele (video)
Robert Malone despre vacsinarea copiilor (video)
Sucharit Bhakdi: „Mă tem că acum vine marea înșelătorie” (video)
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
Conferință a medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Amenințări ale Colegiului Medicilor (video)
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Carmen Oțelea, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)
Dr. Geanina Hagimă, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
Dr. Dragoș Dinulescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)
Dr. Sorin Muncaciu (deputat AUR), Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Pentru a se aproba vaccinul s-a desființat comitetul pentru siguranță al Agenției pentru Alimente și Medicamente din SUA. În viitor vaccinurile cu ARN mesager vor fi aprobate fără studii de toxicitate și eficiență (video)
Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)
Dr. Alexandru Paul, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. „Avem de a face cu malpraxis de sistem” (video)
2022: Scădere a mortalității din România după încetarea stării de alertă și reducerea numărului de vaccinări anticovid la cantități neglijabile. Totodată, scădere record a natalității
Michael Yeadon prezintă declarația Alianței Internaționale a Medicilor și a Oamenilor de Știință din Domeniul Medical despre vaccinurile covid: Producătorii vaccinurilor covid au omis intenționat informații (video)
Sucharit Bhakdi despre primejdia noilor generații de vaccinuri (video)
Doctorul Pavel Chirilă despre sare iodată și fier în pîine (video)