Revoluţia din Cluj


Linc scurt http://wp.me/PjejF-2EO

Filmări făcute chiar în perioada revoluţiei

– Filmare Csilla Konczei 22 Decembrie 1989 la Cluj
1. A plecat avionul din Cluj spre Bucureşti. O s-o vedeţi pe doamna Cornea la televizor
2. Oamenii regimului vor fi judecaţi. Dar nu prin linşaj!
3. Va veni doamna Cornea la momentul potrivit
4. Aruncă-ţi carnetul roşu jos!

Articole

Fostul general Topliceanu, care a comandat reprimarea revoluţiei la Cluj: 10 ani condamnare, eliberat după 2 ani şi 3 luni. Lipsa de dibăcie a M.Ap.N. la recuperarea prejudiciului

Generalul Florian Caba scapă prin prescripţie

Generalul Florian Caba şi căpitanul Dando Carp scapă şi la CEDO pentru crimele din 1989 de la Cluj

Victor Eugen Mihai Lungu despre revoluţie

Cazul securistului Gheorghe Herţa din Cluj. “În loc să acţioneze cu bună credinţă, relevînd cu exactitate ceea ce au declarat persoanele interogate, inculpatul le-a violentat în încercarea de a le determina să declare că au purtat discuţii defavorabile regimului politic existent atunci, cu Doina Cornea”

3 gânduri despre „Revoluţia din Cluj

  1. Nu este atit de greu sa-l recunoasteti preotul Matei Popovici din filmulet ce rosteste la balcon Tatal Nostru.

    De ce nu identificati persoanele ce au luat cuvintul in pietele Clujului sunt arhi cunoscute in Cluj .Jurnalistii ,ce media de doi bani nu fac investigatii cu adevaratii revolutionari fara in fiecare an cu ocazia aniversari zilei de 21 dec. 89 . baga migrofoanele in fata presedintiilor Asociatilor de Revolutionari parca numai acestia au si condus toata revolutia de la Cluj .
    .Mai doriti vre-un argument uite o sa-l dau chiar domnul Lungu ,,jurnalist de investigatii,,asa zis de dumneavoastra ce a scris o carte cu procurorul Domsa , o carte linga halba de bere .

    Procurorul Domsa avea toate motivele sa scrie o carte ca sa-si justifice indepartarea lui cind i s-a luat dosarul Revolutiei din 89 .cit si sa-si justifice atitudinea lui din seara de 21 dec.89 cind cordona oprimarea . Dar nimeni si nici marele jurnalist argumenteaza justificarile si nu probele probele -de ce i s-a luat dosarul si probabil ca asa zisul jurnalist investigator a fost dus de nas sa -si scrie cartea nu stiea poate ca procurorul Domsa dupa declaratiile martorilor oculari umbla in seara zilei de 21 dec 89 dupa macelul din piata cu automatulmascat sub manta .
    Desigur ca procurorului Domsa cu experata dinsului era destul de abil sa manipuleze pe asa zisul jurnalist cit si pe presedintele asociatiei Adevarul Revolutiei ce pina la urma devenind chiar consilier in aceasta asociatie .Deci ,,LUPUL ,, s-a intors,, sa controleze oile ranite ,,cum s-ar spune .

    Nu pot sa inteleg naivitatea unora ce si azi bat cimpii in avara adevarului despre ce s-a intimplat in dec 89 .Mult mai argumentata a fost investigatia facuta de guvern la procuratura Cluj in urma cu 3 ani cu declaratii de martori oculari probe bine argumentate cu evenimentele din dec 89 la Cluj
    .Nu vrea sa laud meritele acestei echipe sunt echidistant de acest aspect dar trebuie sa abordam aceste tragice evenimente dupa gravitatea lor si nu dupa fabulatiile unui procuror . Securitatea a fost in strada in acea dupa masa dar fara un punct de vedere despre ordinea de zi a acestor securisi nu vom afla niciodata adevarul la Cluj chiar dupa o suta de ani .
    Cu respect, un revolutionar decis sa afle adevarul despre evenimentele din dec. 89 din CLUJ!

    1. an perioada aceea eram an patrula cu nr13 la cosiliul cluj venisem de la o unitate de la someseni ami aduc aminte f putine lucruri dar cel mai hazliu cand au venit o echipa de asa zis caratisti si an ziua de 22 cand sa tras afara ei erau bagati pe sub mese .. O antrebare soldati din aceea perioada sant vazuti ca revolutionari sua ca nimic

  2. revolutionari falsi Cornea ioan si Moldovan Olimpia Gabriela nu au nici un drept sa spuna ca sunt revolutionari dar totusi sunt,as vrea si eu sa vad ca vine cineva cu dovezi [inafara de cei care au participat la prelucrarea dosarelor]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.