Covid 19 – Opinii proprii (Marius Mioc)


Listă de articole despre problema covid în care am exprimat opinii ale mele (Marius Mioc), nu doar am reprodus opiniile altora. Sînt incluse aici și articolele care prezentau cuvîntările pe care le-am ținut la diferite manifestații de protest legate de plandemie, chiar dacă acele articole se regăsesc și la subpagina „Covid 19 – Acțiuni civice”. Nu sînt incluse părerile pe care le-am exprimat cu prilejul diferitelor procese legate de amenzile primite sub pretextul covidului, fiindcă voi face o subpagină separată despre acțiunile și problemele juridice legate de covid-19.

– Gripa aviară şi problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
– Klaus Iohannis încearcă să obțină consensul lumii medicale cu privire la grozăvia coronavirusului cerînd bonus salarial pentru medicii care se ocupă de această problemă
– Ticăloșia autorităților italiene. Camioanele cu morți de COVID-19 și coșciugele așteptînd să fie încărcate (video)
– Petiție on-line: Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!
– Principalele 4 manipulări pe tema COVID-19. Interviu al meu în „Ziua de Vest”
– Efectul placebo și efectul nocebo. Caracterul criminal al creatorilor de panică
– 17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)
– Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
– Obîrșia isteriei covid – protestele din Wuhan, 2019 (video)
– O necesitate pentru stoparea molimei covid: Eliminarea tuturor stimulentelor financiare pentru această boală
România primește 25000 de doze de remdesivir – leac anticovid. Veste bună sau proastă?
Guvernul liberal extinde șpaga covid pentru medici
Este atacată ordinea constituțională a statului român (video)
Sorin Grindeanu, cenzorul-șef al dictaturii pandemisto-liberale, devine vicepreședinte al PSD
Adevărații medici-eroi sînt cei care și-au dat demisia la începutul pandemiei (video)
O nouă ticăloșie menită să întrețină isteria pandemică: Supliment salarial covid în învățămînt. Ne pîndește inflația
Coronavirusul, cacealmaua Partidului Comunist Chinez. În fiecare an, vă garantez, virusologii vor descoperi viruși noi (video)
Noua mea carte: Covid, minciuna veacului
Timișoara, 8 noiembrie 2020. Protest împotriva isteriei covid. Marius Mioc: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții… Economia nimic, dar la covid, care e problema lor, ce rezultate au după 8 luni?… Ei spun că e dezastru” (video)
„Chinejii rîd în hohote de proștii care au luat în serios teatrul din Wuhan”
Cu puțin înainte de alegeri, guvernul mai mărește o dată șpaga covid pentru medici
Vaccinarea anti-covid. Să fim precauți sau proști? Efectele adverse anunțate de producătorul Pfizer
Minciuna, principala unealtă a propagandei covidiste
Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vaccinul și s-a anunțat o nouă tulpină de covid. Au pretext să spună că vaccinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de covid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vaccin, despre care se speculează că a murit (4 video)
Nicolae Ceaușescu și Iulian Bulai (deputat USR-PLUS), mari spirite care gîndesc la fel
53 de arestări politice în Hong Kong. C0vidul și-a făcut datoria (video)
Problema C0vid, explicată pentru toți (video)
București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul covid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul covid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vaccin și scapi, ci… o să ai poate 10 vaccinuri în fiecare an de luat” (video)
București, 1 februarie 2021. „Manipularea cu covidul nu e nouă” (video)
Timișoara 14 februarie 2021. OMS a schimbat procedura de declarare a infecțiilor cu covid (video)
București, 1 februarie 2021. Înșelătoria testelor PCR (video)
Noi variante de covid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vaccinarea
How and why the c0vid scam started and developed (video)
Deputatul Silviu Vexler denunță la Parchet „umilirea victimelor holocaustului la mitingul împotrivă vaccinării forțate. Mă autodenunț: primul care a comparat vacinarea forțată cu politicile hiteriste am fost eu
Protestul din București, 20 martie. Șoșoacă: Venim și eliberăm Timișoara! Mioc: Au băgat carantina cînd rata de infectare era 7 virgulă ceva. După carantină rata de infectare e 8 și ceva. Iohannis ar trebui să zică, ca și Postelnicu în 1989: „Am fost un dobitoc. Am greșit” (2 video)
Manifestația de lîngă locuința primarului Timișorii Dominic Fritz își arată de îndată efectele: Rata de infectare scade în Timișoara (video)
Timișoara, 22 martie 2021. Protest împotriva analfabetismului funcțional. La toate infecțiile respiratorii cînd se încălzește vremea scade numărul de infecții. O să spună că datorită carantinei sau vaccinării. Dar o să fie o minciună (video)
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
Caracterul criminal al îndemnului „stați acasă ca să salvați vieți”
Date oficiale: Efectele vaccinurilor antic0vid în România
Explozie de cazuri de c0vid în India scurt timp după renunțarea la ivermectină și începerea campaniei de vaxinare antic0vid
Israelienii, fraierii Orientului Mijlociu în problema c0vid
O idee excelentă a lui Ludovic Orban: Cei care vor să se vacsineze antic0vid să-și plătească singuri vacsinul
Facebook renunță să mai cenzureze mesajele despre posibilă obîrșie artificială a virusului c0vid. De ce cred că aceasta este totuși o teorie falsă
Timișoara, 29 martie 2021. Soluții propuse pentru rezolvarea problemei c0vid. „Sistemul medical nu trebuie să se obișnuiască cu ideea că prin crearea unei isterii false în jurul unei boli poate obține creștere de buget” (video)
Articol al meu pe „Libertarian Europe”: Did Covid-19 pandemic start as a smokescreen for the CCP?
București, 8 iunie 2021: Dacă cedăm, dictatura are tendința să ceară tot mai mult. Vaccinurile experimentale ar trebui verificate atent de autorități. Guvernul care a făcut atîta propagandă pentru vaccinare, nu poate decît să spună că vaccinurile sînt bune. Nu mai este obiectiv (video)
Covidul și-a făcut datoria. Cel mai mare ziar pro-democrație din Hong Kong se închide
China: Covid did its job. Articolul meu „Covidul și-a făcut datoria. Cel mai mare ziar pro-democrație din Hong Kong se închide”, apărut în limba engleză, pe „Libertarian Europe”
Destituirea ministrului de finanțe Alexandru Nazare (video)
Corupția din sistemul medical și vacsinarea (video)
Nu discriminării nevacsinaților! Timișoara, 1 august 2021. „Cei care s-au vacsinat nu sînt deloc feriți de restricțiile care se pun la cale. Odată introdus certificatul de vacsinare (…) oricînd pe certificatul ăla pot să pună noi condiții. Că nu-i destul 2 doze, trebuie să faci a treia, a patra doză, că nu-i destul vacsin antic0vid, fă-ți și vacsin antitetanus sau nu știu ce” (video)
Cum se va crea, din pix, un val de infectări al nevaccinaților
Cerșitul de bani de la stat de către sectorul medical. Studiu de caz – Marea Britanie
Dacă v-ați plictisit de c0vid, pregătiți-vă pentru Nipah
Timișoara, 19 septembrie 2021. „Țineți minte cei care v-ați vacsinat, aceste cuvinte: testul D-Dimer… țineți minte acest diagnostic: hipertensiune arterială pulmonară” (video)
Timișoara, 24 octombrie 2021. Cu cît incompetența guvernanților e mai vădită, cu atît sînt mai agresivi (video)
Rezolvarea problemei covid – program de acțiune, articol al meu care a cîștigat premiul special la concursul „Era Covid și Marea Resetare”
O nouă direcție a propagandei covid: „oamenii care poartă mască facială sînt mai atrăgători”
Doi ani de la lansarea petiției mele „Opriți isteria c0vid-19! Anulați de îndată starea de urgență!”
C0vidul și-a făcut din nou datoria: Gașca din Șanhai care contesta autoritatea lui Xi Jinping pusă cu botul pe labe (video)
Mituirea medicilor pentru a susține isteria c0vid continuă: Sporuri de pînă la 85% pentru personalul medical din spitale c0vid
Al Jazeera despre protestul de la București din 21 decembrie 2021
112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
Vaccidentele, elemente obișnuite în Noul Normal
Bogdan Oprea, omul prin care propaganda covidistă încearcă să recîștige credibilitate
O nouă minciună a propagandei covidiste: dezastrul covid din China
Gripa aviară revine. Apare și septicemia hemoragică virală la pești
Marius Mioc, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)
Înșelătoria gripei aviare, din nou în pregătire
Discuția mea despre covid cu Lucian Vâlsan, preluată de Penny Butler și canalul rumble „Censored Important Video” (video)
OMS dă alarma: Numărul cazurilor de cancer va crește cu 77%. A început propaganda de obișnuire a oamenilor cu creșterea numărului de îmbolnăviri în Noua Normalitate