Noul Normal: La înmormîntarea reginei Angliei, un ostaș din garda de onoare se prăbușește brusc în fața sicriului (video)

S-au prezentat și la televiziuni filmări de la înmormîntarea reginei Angliei. Stăteau englejii la coadă să aducă ultimul omagiu în fața sicriului mai mult decît stăteau românii la pelerinaj la Sfînta Paraschiva. Se pare că a dispărut frica de c0vid în Anglia, iar îngrămădeala de la sicriul reginei nu e tot atît de primejdioasă pentru sănătatea publică precum îngrămădeala românilor de la Sfînta Paraschiva pe care jandarmii încercau s-o împiedice prin 2020.

Cu prilejul înmormîntării Elisabetei s-a petrecut un fenomen asemănător cu cele văzute în Wuhan, în 2019, cînd s-a declanșat problema c0vid în lume: Un ostaș din garda de onoare a reginei, care stătea de gardă lîngă sicriu, s-a prăbușit brusc.

Cu privire la oamenii care se prăbușeau brusc în Wuhan în 2019, am mai scris pe acest blog:
– Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei c0vid începută în China care a molipsit planeta
– Obîrșia isteriei c0vid – protestele din Wuhan, 2019 (video)

E ciudat că, atunci cînd începuse c0vidul, numai la Wuhan s-au prăbușit oameni brusc pe stradă, iar în restul lumii, deși au fost raportate multe îmbolnăviri de c0vid, asemenea fenomen nu s-a repetat. Am comentat asta la Problema C0vid, explicată pentru toți (video – linc). Dar mai nou (întîmplător, după campania de waccinare antic0vid) prăbușirile bruște ale unor oameni sînt parte din Noul Normal. Să fiu bine înțeles: Prăbușirea ostașului de lîngă sicriul reginei Angliei nu are nici o legătură cu waccinarea antic0vid! În garda de onoare a reginei sînt aleși mulți bolnăvicioși!

Încă o dată le spun tuturor conspiraționiștilor care citesc acest blog, ceea ce le spuneam din ianuarie 2021: Să vă intre bine în cap: E doar o coincidență! (linc).

Pentru a reaminti cît de firești sînt asemenea întîmplări, reiau o filmare care am mai prezentat-o și de Crăciun:

Mai citește:
Vaccidentele, elemente obișnuite în Noul Normal
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

2 gânduri despre „Noul Normal: La înmormîntarea reginei Angliei, un ostaș din garda de onoare se prăbușește brusc în fața sicriului (video)

  1. „The c0vid blog” comentează acceași întîmplare cu următoarea observație:
    „Mainstream media are blaming the six-hour shifts of guards standing completely still. They also tried normalizing these situations, saying it happens all the time. Five members of the British Armed Forces collapsed during the 70th anniversary of Elizabeth II’s ascension to the throne in June. Mainstream media are correct. People collapsing on live television is normal…since 2021.”
    Adică:
    „Mijloacele principale de informare în masă dau vina pe schimburile de cîte 6 ore ale celor din garda de onoare, care trebuie să stea nemișcați. Deasemenea încearcă să normalizeze situații de felul acesta arătînd că ele se întîmplă mereu. Cinci membri ai forțelor armate britanice s-au prăbușit în iunie, la ceremonia aniversării celei de-a 70 aniversări de la urcarea pe tron a Elisabetei a 2-a. Mijloacele principale de informare în masă spun adevărul. Oameni prăbușindu-se în timpul unei transmisii în direct la televiziune sînt un lucru firesc … începînd cu 2021”.
    https://thecovidblog.com/2022/09/16/friday-afternoon-news-the-joe-biden-transhumanism-executive-order-14081-gruesome-astrazeneca-skin-reaction-in-vietnam-and-four-more-sudden-deaths/
    Articol despre cum s-au prăbușit ostași de gardă în iunie 2022, la aniversarea de 70 de ani de domnie a Elisabetei: https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-03/five-members-of-military-faint-while-on-duty-at-national-thanksgiving-service?leadSource=uverify%20wall

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.