Cum se va crea, din pix, un val de infectări al nevaccinaților

Cei nevaccinați anticovid ar trebui să se testeze regulat pentru a dovedi că nu sînt infectați, este o idee care circulă prin mintea guvernanților. Se pregătesc acte normative în acest fel. De pildă, vaccinare obligatorie a profesorilor (linc). Se discută dacă această testare obligatorie să se facă pe banii proprii ai ticăloșilor de nevaccinați ori pe banii statului, dar ideea generală e limpede: Nevaccinații trebuie siliți la teste, ei sînt vinovații dacă apare număr mare de infectări. Doamne ferește să creadă cineva că vinovați sînt guvernanții care au conducerea sistemului de sănătate și care de un an jumate au rezultate proaste la combaterea covidului dar rezultate bune la a da vina pe alții, cum am atras atenția încă de anul trecut: Timișoara, 8 noiembrie 2020. Protest împotriva isteriei covid. Marius Mioc: „Există două tipuri de oameni: care rezolvă problemele și care găsesc scuze și dau vina pe alții… Economia nimic, dar la covid, care e problema lor, ce rezultate au după 8 luni?… Ei spun că e dezastru” (video – linc).

Se mizează pe faptul că în urma acestor presiuni, mulți se vor vaccina. Dacă statul nu va deconta costul testărilor, presiunea spre vaccinare va fi și mai mare, dar și dacă statul va plăti costurile destui vor dori să scape de hărțuiala continuă cu testele.

Cît de nerelevante sînt aceste teste am mai discutat pe acest blog: Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului (linc).

În urma testării în masă a nevaccinaților, care nu se aplică și la vaccinați, vor apărea niște rezultate prin care propaganda va pretinde că se dovedește eficiența vaccinurilor. Să presupunem că vaccinurile sînt exact cum am zis de multă vreme: apă de ploaie, zero eficacitate. Dar, dacă se testează de 10 ori mai mulți nevaccinați decît vaccinați (caz foarte plauzibil după reglementările prevăzute), procentajul de infectări în cele 2 tagme fiind același, prin simplul joc al probabilității se vor descoperi de zece ori mai mulți infectați nevaccinați decît vaccinați. Iar propaganda va avea material să trîmbițeze pe toate mijloacele de informare în masă: sînt de zece ori mai mulți infectați nevaccinați decît vaccinați, deci iată că vaccinul scade cu 90% șansa de infectare! Va fi doar minciună, eficacitatea vaccinurilor tot zero va fi. Adică va fi doar o nouă aplicare în practică a zicalei atribuită lui Mark Twain: „Există minciuni, minciuni sfruntate și statistici”.

Din păcate, testele pozitive vor fi folosite pentru a sili la carantină oamenii, care sînt în majoritate sănătoși, mulți dintre ei fiind declarați pozitivi din marja de eroare a testelor. Iar majoritatea victimelor carantinării vor fi nevaccinați (anume fiindcă ei vor fi cei des testați), ceea ce e o altă modalitate de forțare a vaccinării. Oamenii se vor vaccina nu ca să se apere de virus, fiindcă eficiența zero a vaccinurilor nu îngăduie așa ceva, ci ca să se apere de carantină (scăpînd de testări se vor putea infecta liniștiți și nedepistați).

Mai citește alte articole despre coronavirus la pagina covid-19.

Un gând despre „Cum se va crea, din pix, un val de infectări al nevaccinaților

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.