Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)

Continui prezentarea conferinței medicilor din 10 februarie 2023 de la Palatul Parlamentului cu prelegerea doctorului Damian Baciu. Remarc printre cele spuse de domnia sa ideea interzicerii în România a activității Organizației Mondiale a Sănătății. Eu chiar de la începutul isteriei covid, în aprilie 2020, am lansat petiția pentru retragerea României din această organizație (linc), despre a cărei activitate m-am referit deseori pe acest blog:
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS
Cenzura youtube și Organizația Mondială a Sănătății (video)
Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid
Organizația Mondială a Sănătății recomandă renunțarea la remdesivir ca leac pentru covid
Organizația Mondială a Sănătății schimbă procedura după care se numără cazurile de c0vid
Timișoara 14 februarie 2021. OMS a schimbat procedura de declarare a infecțiilor cu covid (video)
Susține AUR ieșirea României din OMS? Claudiu Târziu: „N-am luat în dezbatere. Ar trebui să cunoaștem argumentele… Să nu se arunce copilul odată cu apa murdară” (video)
Marius Mioc, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)

Totuși, datorită concepțiilor mele politice ultramoderate, nu am fost atît de radical ca domnul Baciu. Nu am cerut ca OMS să fie interzisă în România, ci doar ca România să se retragă din organizație. Chiar și după retragerea din organizație, după părerea mea, oricine din România se poate uita mai departe pe saitul OMS ca să vadă ce recomandări mai fac ăia. Problema e să nu se considere recomandările OMS ca obligatorii și să nu fie OMS luată prea în serios.

De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja:
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Geanina Hagimă, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
– Dr. Dragoș Dinulescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)

Filmarea a fost făcută de Aurelian Popa. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat subtitluri.

Transcriere înregistrare:

[Cariera domnului Baciu]

Damian Baciu: Bună ziua. Vreau să menționez de la început că medicii care-i veți audia sînt medici practicanți ai medicinei – știința și nu se vor angaja niciodată în tractarea unui partid politic sau a altuia. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sînt medic pediatru de 45 de ani, din care 10 au fost de activitate medicală și studii de ciclul trei în trei centre spitalicești universitare din Paris arondate la două universități. În 2003 obțin o diplomă interuniversitară de vaccinologie la Universitatea medicală Paris (neînțelegibil). La întoarcerea în țară, în 2005, Colegiul Medicilor Brașov îmi interzice dreptul de practică medicală motivînd că în ultimii 5 ani nu am activat în țară. Am menționat acest amănunt, minor în comparație cu multe alte aspecte, spre a exemplifica atitudinea oficialităților sanitare din România. Adevărul ne va elibera.

[Atitudinea autorităților: unirea incompetenței cu aroganța]

Aș fi dorit să nu am niciodată motiv să mă adresez forurilor conducătoare ale țării, nici Președintelui, nici Parlamentului și nici Guvernului României; pentru că aceste foruri au fost investite de către alegători cu puterea de a-i reprezenta, pentru a-i susține, pentru a le apăra interesele economice, juridice, de educație, de sănătate, de securitate și entitate națională.

Astăzi credibilitatea autorităților în rîndul populației a scăzut la cote care ar trebui să îngrijoreze în mod deosebit, dacă acest lucru i-ar interesa!

Responsabilitatea profesională m-a îndemnat, în repetate rînduri, să semnalez, la toate oficialitățile enumerate, erorile, ilegalitățile și atentatele la sănătatea și viața oamenilor, pe care le comit în formă continuată de 3 ani de zile. Ilegalitatea, nerespectarea regulamentelor, dezinformarea, ascunderea datelor reale, lipsa uluitoare de onestitate/minciuna, au devenit modus operandi oficial și la toate nivelurile.

Am suportat consecințele uniunii incompetenței cu aroganța. Ați blocat orice opinie de rezistență la tăvălugul politico-medical și mediatic pe care l-ați rostogolit peste țară. Emblema statului român este EȘECUL, eșecul total la care Parlamentul a avut o parte importantă de contribuție.

[Ministerul Sănătății nu a declarat epidemie sau pandemie. Prin instituirea stării de urgență președintele și-a depășit atribuțiile]

Și acum voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întîmplat.

Prin Decretul de instituire a stării de urgență, președintele și-a depășit atribuțiile constituționale și a dat dispoziții prin care a îngrădit drepturi și libertăți fundamentale, competență care revenea exclusiv Parlamentului, pe care acesta și-o putea exercita doar prin lege.

Stimați parlamentari de ce nu ați sancționat Decretul Președintelui?

Starea de Urgență pe motiv epidemiologic, la nivel național, NU a fost instituită printr-un act juridic care să producă efecte juridice, ea nefiind niciodată publicată în Monitorul Oficial. Și dacă nu a fost publicată în Monitorul Oficial înseamnă că NU EXISTĂ! Ați suspendat, fără succes, de 2 ori un președinte și ați ratat, în repetare rînduri, o altă suspendare cu mari șanse de destituire!

Care a fost rațiunea, motivația prelungirii stării de urgență? Care a fost rațiunea, motivația pentru succesiunea stărilor de alertă, toate cu repercusiuni nefaste asupra vieții de zi cu zi a populației? Ați procedat la prelungirea Stării de Urgență și apoi, în lipsa oricăror date justificative, în lipsa oricăror consultanțe competente, la încuviințarea repetatelor stări de alertă.

[Elemente medicale cu interese dubioase sau în simbria unor concerne farmaceutice. Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în țară]

V-ați folosit de elemente medicale cu interese dubioase sau în simbria unor concerne farmaceutice ori organisme sau organizații medicale, unele fiind sucursale private ale unor fundații cu scopuri paramedicale. Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în țară. Ați evitat sistematic punctele de vedere și semnalele de alarmă ale unor medici care au sesizat marea înșelătorie și escrocherie legată de Covid-19. Ați luat în considerare doar opiniile experților de peste noapte. Experții aceștia au fost marea problemă.

[Nu s-a înființat nici o comisie de bilanț a repetatelor stări de alertă. Nu s-a cercetat achiziția de izolete, nimeni n-a prezentat vreun studiu despre utilitatea folosirii măștii. Nu s-au analizat protocoalele medicale toxice, frecvent criminale]

Nu ați inițiat nicio comisie de abuzuri, nicio comisie de bilanț al repetatelor stări de alertă. De ce ați procedat în acest mod? Fără informații independente de interese, afaceri și scopuri străine de Medicina Știință, cum se poate adopta o poziție justă privind sănătatea oamenilor?

Nimeni nu a dat explicații privind achiziția de izolete cu prețuri exorbitante; nimeni nu a prezentat nicio dovadă, niciun studiu referitor la utilitatea folosirii măștii, pentru că așa ceva NU există, dar sînt sute de comunicări care arată inutilitatea purtării de mască în virozele respiratorii și mai ales efectele negative asupra sănătății. Nimeni nu a dat explicații în privința abuzului la închiderea spitalelor, cu aruncarea bolnavilor în stradă și internarea forțată a oamenilor fără niciun semn de boală. Nimeni nu a dat explicații privind bolnavii cu urgențe chirurgicale sau de altă natură, decedați prin lipsa asistenței medicale în timp util, adesea blocată de protocoale aberante de internare. Nimeni nu a sesizat sau analizat protocoalele toxice, frecvent criminale, impuse în secțiile de Terapie Intensivă. Nimeni nu a dat explicații referitoare la achiziția numărului nemăsurat de mare al produselor ARNm, pe care înșelător le-ați numit vaccinuri, completat recent cu un nou lot total nejustificat.

Profesor LUC MONTAGNIER afirma: „Sîntem într-o dictatură sanitară. Aceste vaccinuri NU sînt adevărate vaccinuri, ci o asamblare complicată de biomolecule cu caracteristici de otravă. Este o oroare de a forța oamenii, acum și copiii, să se injecteze cu acest preparat molecular. Reînnoiesc apelul meu către medici ca ei să prescrie tratamente care sînt eficiente. Complotiști, NOI? NU, ei sînt cei care complotează. Certificatul verde? Este o afacere de marketing.”

Și șirul erorilor este încă lung, pentru că NU a existat eroare, elucubrație medicală, care să nu fi fost făcută în acești 3 ani. Parlamentul avea datoria și modalitățile necesare de cunoaștere a situației sanitare reale din țară, spre a adopta o conduită legală adecvată. Medicina este profesia celor care o practică pentru ocrotirea sănătății și vieții oamenilor, este profesia medicilor. Medicina NU este dictată de politicieni, nu este dictată de concernele farmaceutice și nu este dictată de doctorii corupți, aflați permanent în conflict major de interese, conflict transformat în modul lor obișnuit de activitate medicală. Medicii responsabili profesional și care au militat permanent pentru informarea realistă a populației privind această viroză folosită de oficialități spre a teroriza lumea, au fost ostracizați. Medicii de bună credință și nu sînt cazuri izolate, militează pentru schimbarea radicală a stării medico-sanitare denaturată în care ne aflăm și resping o altă Mărie cu aceeași pălărie. Medicina dogmă pe care o impuneți este medicina genocidului.

A audiat Parlamentul UN SINGUR MEDIC de altă opinie decît cea impusă prezidențial, guvernamental și de doctori străini de jurământul lui Hipocrate? A audiat Parlamentul un singur medic, privind efectele negative ale injectării?

Nu este surprinzător faptul că eșecul acestui Stat și al acestui Parlament este eșecul tuturor parlamentelor și statelor care au adoptat aceeași conduită șablon, impusă.

Un sfert dintre parlamentari sînt doctori, doctori în Științe Juridice, Administrație, Economie, Strategie Națională, Științe ale Securității. O întrebare retorică se impune: securitatea cui o apărați?, căci de cea a celor care v-au dat votul lor ca să-i protejați în toate formele posibile, nici nu poate fi vorba.

[Ce s-a întîmplat în țară și în lume e un dezastru care nu mai poate fi mușamalizat]

Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un DEZASTRU, care nu mai poate fi mușamalizat și se reflectă și în starea de sănătate și viața oamenilor: natalitatea a scăzut vertiginos, numărul deceselor excedentare din ultimii 2 ani este alarmant de mare și va continua să crească pentru că intrăm în faza de efecte grave pe termen mediu ale experimentului cu produse genetice. Acest experiment care a fost efectuat direct pe oamenii deveniți cobai! Acestea sînt consecințe și NU coincidențe! Nu am temeri că ziua clarificărilor nu va veni!

Onorabili parlamentari, ați avut în repetate rînduri posibilitatea de a decide, prin acțiune, protecția sanitar-medicală a românilor, pentru că, în privința aceasta, Statul Român, membru UE, este suveran, politica medicală fiind apanajul Ministerului Sănătății și al Parlamentului. Ați eșuat și ați participat, conștient sau nu, la un act de crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru?

Pompiliu Diplan: Continuăm cu doamna doctor Anca Nițulescu. Mulțumim, domnul doctor Baciu (aplauze). Într-adevăr, crimă împotriva poporului român. Întrebarea este poate fi oprită și mai ales dacă poate a nu fi repetată niciodată.

Mai citește:
Conferință a medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Amenințări ale Colegiului Medicilor (video)
Vox populi. Reacțiile de pe facebook la cererea Colegiului Medicilor de a pedepsi medicii care au participat la conferința de la Palatul Parlamentului
Maltratați (rău tratați) – documentar francez despre mafia medicală în contextul covid (subtitrare românească)
Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură
Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video)
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Un gând despre „Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)

 1. despre posibilitatea contaminarii cu bacterii,
  cu intentie:
  -nu negam asta!

  reamintim ca primariile-„pizdariile”
  „diz-infectau aerul”, pulverizau CEVA,
  -se poate si cultura de bacterii vii sau numai toxinele respective,
  vezi „toxina botulinica”, mai cunoscuta;
  cea mai pretabila pentru a cauza afectiuni pulmonare – Legionella,
  ” Are o arie de răspândire largă cuprinzând 48 specii și 70 serogrupuri. ”

  https://www.bitchute.com/video/lYU2oYq93bpL/

  https://www.bitchute.com/video/u026lEWbtOhq/

  https://www.bitchute.com/video/LdcPSUZar6Vg/

  https://www.bitchute.com/video/ifEMdiFrEnb6/

  https://www.bitchute.com/video/qqGxJuk4ovrl/

  apropos,apropos,
  oarecum offtopic-niet:
  -pixzdarita Clotilde bate blocurile din proximitatea primariei S1 penitenciar Bucuresti
  si intreaba locatarii varstnici(!)
  daca au pe careva sa se ocupe de…….toate cele in caz de deces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  (lis,ciorbea,basescu,oprescu,videanu,
  firea,vranceanu,pandele-
  nu
  maxtor nu are respect!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.