Bill Gates, teme-te de Timişoara!

Poliţia timişoreană a descins la locuinţa unor membri ai grupării „Naţionaliştii autonomi”, anunţă presa (linc). Pe blogul, între timp şters – linc, al respectivei organizaţii apăruse un anunţ prin care se ofereau 300 de lei „fiecărei femei ţigănci, din zona Banatului, ce poate prezenta un act medical care să dovedească că s-a supus voluntar unei operaţii de sterilizare în anul 2013. Dacă nu-şi pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societăţii româneşti, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operaţia de sterilizare voluntară efectuată în anul 2013”.

Postarea respectivă de pe blog a fost considerată de procurori ca faptă de „promovare a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvîrşită în public”, incriminată de art. 5 din OUG nr. 31/2002.

Nu fac parte dintre cei care consideră că ţiganii ar fi o problemă importantă a României. Mai ales, nu cred că nenorocirile României vin de la amărîţii pentru care 300 de lei ar reprezenta o valoare considerabilă care ar fi determinantă în luarea unei hotărîri de felul sterilizării. Marii jefuitori ai României, cei care au creat şi crează marile probleme ale ţării, sînt cei care au milioane de euro, nu cei care se uită la 300 de lei. Bănuiesc chiar propaganda antiţigănească de diversiune menită să abată atenţia de la problemele reale ale ţării. Mă deranjează însă faptul că pentru o postare pe blog te poţi trezi cu poliţia în casă. Chiar n-a mai rămas nimic din libertatea de exprimare cucerită la revoluţie?

Observ totodată că în relatările din presă, se pomeneşte de pecheziţionarea locuinţelor şi ducerea la parchet pentru a da declaraţii a unor membri ai grupării „naţionaliştii autonomi”, dar n-am văzut niciunde pomenit numele vreunuia dintre cei investigaţi. E vorba de cenzură, s-a dat consemn să nu se pomenească nici un nume?

Nu văd nimic infracţional în mesajul „naţionaliştilor autonomi”. Nu s-a cerut sterilizarea forţată a ţigăncilor, ci doar s-a oferit ajutor financiar celor care acceptă sterilizarea benevolă. Dacă a oferi ajutor financiar femeilor dintr-o anumită populaţie cu scopul de a reduce numărul naşterilor, respectîndu-se caracterul benevol al participării femeilor la acel program, este o faptă infracţională, semnalez procurorilor români un alt infractor: Bill Gates, fondatorul Microsoft şi, împreună cu soţia sa, a Fundaţiei Bill şi Melinda Gates.

Respectiva Fundaţie finanţează cu sute de milioane de dolari programe prin care femei din ţări sărace – mai ales din Africa subsahariană şi Asia de Sud – să aibă acces la mijloace contraceptive, inclusiv la sterilizare. Sînt finanţate cercetări care ar face posibilă şi ieftină sterilizarea nechirurgicală a femeilor, prin simple injecţii, se arată într-un raport postat pe saitul Fundaţiei (linc).

Care-i diferenţa dintre ce au vrut să facă „naţionaliştii autonomi” din Timişoara şi ce face Fundaţia Bill şi Melinda Gates? Cred că de anvergură – „naţionaliştii autonomi” ofereau cîte 300 lei în timp ce Bill Gates cheltuie sute de milioane de dolari. Aşadar, poliţişti timişoreni, dacă-l vedeţi pe Bill Gates la Timişoara, duceţi-l la Parchet pentru cercetări!

Nădăjduiesc că după acest articol al meu, saitul fundaţiei Bill şi Melinda Gates să nu dispară de pe internet, cum s-a întîmplat cu saitul organizaţiei „Naţionaliştii autonomi”.

7 gânduri despre „Bill Gates, teme-te de Timişoara!

  1. Salut . Baiatau ala Igor Mocanu recidiveaza .. Baiat „bun” scolit cu bursa la noi .. Ar mai fi si altii. Recomd TEMA: Republica Moldova: complexul de superioritate al României de pe criticatac. Hm ..Si asa ca sa te distrezi iti dau niste llinkuri : http://prosistemhaha.wordpress.com/2011/08/31/teoria-ascendentei-evreiesti-asupra-romanilor-in-teritoriile-dacilor-liberi/
    si
    http://asymetria-anticariat.blogspot.ro/2011/08/arhiva-romanilor-de-la-principii-la.html
    Dragut nu ?!
    Insa asa poir la bonne bouche – te-ai astepta c aunu c amine sa fie cam cenzurat t pe critic atac?! Te asigir ca nu numai pe sibiecte nationaliste …

  2. Art. 5 din O.U.G. nr. 31/2002, referitor la “promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvîrşită în public”, atestă că cei care au redactat şi, apoi, votat O.U.G. nr. 31/2002 sunt idioţi şi ignoranţi cel puţin pentru faptul că au enumerat şi cuvîntul „xenofob”. Care cuvînt, în dicţionarele româneşti şi franceze, înseamnă „ură faţă de străini” – ceea ce este absolut fals, greşit; etimologic, „xenofobie” înseamnă „frică de străini”, adică un sentiment, o stare de spirit exact opusă! Pentru detalii de argumentare, vedeţi aici: http://ro.altermedia.info/mass-mediacenzura/cuvantul-xenofobie-trebuie-scos-din-uz_9022.html#more-9022.
    Din acest motiv, din altele şi, în esenţă, pentru că sunt antiromâneşti O.U.G. nr. 31/2002 şi legea aferentă trebuie abrogate. Pentru detalii vezi aici. http://ro.altermedia.info/politica/supraordonanta-si-subordonatul-1_11088.html.
    Cît despre agresiunea procurorilor asupra „naţionaliştilor autonomi”, care au postat acel mesaj u manitar – în esenţă – ar trebui să fie ei băgaţi la pîrnaie. Pentru că nu au comis nici o propagandă rasistă, ci au încercat să vină în ajutorul ţigăncilor care fac puradei ca şoarecii. Aceeaşi idee cu sterilizarea au publicat-o niştelideri ţigani ai organizaţiei „O del Amentza”, chiar din Hunedoaa, acum vreo 12 ani, idee semnalată în revista Ultima oră, nr. 608, 15 martie 2001, pag. 6. Vedeţi aici: http://ro.altermedia.info/minoritati/innegresc-tiganii-imaginea-romaniei_7929.html.
    Umflatul „rege” al ţiganilor s-a erecţionat degeaba la televizor, apropo de propunerea binevenită a „naţionaliştilor autohtoni”. Situaţia actuală, reflectată de ţiganca care fătase 6 (şase!) puradei, dintre care doi erau bolnavi de sifilis, despre care a relatat Antena 3, imediat după bălmăjelile lui Florin Cioabă, este de acceptat?! Ambuscatul ăsta s-a referit la intenţia cehilor de a le steriliza pe ţigănci, dar a debitat minciuni. În Cehoslovacia această propunere s-a făcut prin deceniul ‘6 şi despre ea vorbeşte Angus Fraser, în cartea sa ŢIGANII (Ed. Humanitas, Bucureşti, 2008, pag. 298).
    De aceea, procurorii să se ocupe de ţiganii care şi-au făcut palate din furt – precum Bercea Mondialu’, prietenul lui Traian şi Mircea Băsescu, al lui Theodor Stolojan, al ex-judecătoarei escroace Maria Huza ş.a. -, să le confişte averile şi să le ajute pe ţigănci să se sterilizeze, aşa cum militează şi acţionează umanistul Bill Gates şi consoarta lui.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.