Crăciun fericit!

Doresc un Crăciun fericit tuturor cititorilor acestui blog! Pentru cei care înțeleg engleza, o filmare despre crăciunul în epoca „noii normalități” covidiste.

3 gânduri despre „Crăciun fericit!

  1. La vremea existentei blocului comunist ‘virusul’ era COMUNISMUL! A urmat ca ‘virus’ terorismul islamic, iar acum avem ‘coronavirusul’ si COVIDIADA! Dumneavoastra Marius Mioc ati dobindit acum imunitate la ‘coronavirus’, dar ati ramas marcat de comunism si partial erati si de terorismul islamic! Peste 30 de ani vor fi persoane care-si vor aminti de PLANDEMIE cum va amintiti dumneavoastra de asa-zisa ‘revolutie romana’, raminind deci cu convingerea ca a fost o adevarata pandemie si deci un eveniment autentic!

    Nu va fie teama, COVIDIADA nu are nimic de-a face cu COMUNISMUL, ci este o perdea de fum pentru CAPITALISMUL 2.0! O perdea de fum ca si pretinsa preocupare a GLOBALISTILOR pentru sanatatea si binele omenirii! CAPITALISMUL a alienat si indobitocit societatea umana, iar actiunile si planurile GLOBALISTILOR nu au intimpinat nicio rezistenta notabila din partea societatii!

    The Great Reset Plan Revealed: How COVID Ushers In The New World Order

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.