Dr. Alexandru Paul, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. „Avem de a face cu malpraxis de sistem” (video)

De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja:
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)
Dr. Geanina Hagimă, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Acțiunea covid: Premeditare, fraudă și trădare (video)
– Dr. Dragoș Dinulescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Fapta președintelui Iohannis se încadrează la înaltă trădare (video)
Marius Mioc, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)
Dr. Damian Baciu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: „Organizația Mondială a Sănătății trebuie interzisă în România… Ceea ce s-a întîmplat în țară și în întreaga lume, este un dezastru, care nu mai poate fi mușamalizat” (video)

Continui prezentarea conferinței medicilor de la Palatul Parlamentului cu prezentarea unei intervenții a doctorului Alexandru Paul, care a publicat și o carte despre problema covid – „Vaccinarea anticovid. Verdict: crimă”. Filmarea a fost făcută de Aurelian Popa. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat subtitluri.

Transcriere înregistrare:

Aurelian Popa: O să vă rog să ne spuneți cîteva cuvinte despre pandemie și viziunea dumneavoastră despre pandemie. Vorbiți liber, vă rog.

[Avem de a face cu un malpraxis de sistem]

Alexandru Paul: Sînt profesorul doctor Paul Alexandru, prezent la conferință despre medicina politizată, care a avut prezență puternică în perioada pandemiei 2020-2022. Încă și astăzi s-ar părea că e valabilă această chestiune. Deși pandemia a trecut, practic în domeniul medical continuă prin aceea că sînt împotmolite cercetările și încercările de a afla diferitele situații patologice postvaccinale, pe de o parte și soluționarea diferitelor cazuri de malpraxis practicate în perioada de pandemie, cînd orice bolnav de boli banale, internat în perioada 2020-2021, erau catalogate drept cu covid. De fapt persoane internate pentru boli banale, dar au plecat de acolo ori bolnavi de covid ori morți de covid. Aspectele astea reprezintă la ora actuală cauze care fac obiectul multor dosare penale. Aicea nu avem de a face de malpraxis a unui medic, avem de a face de un malpraxis de sistem. Întreg sistemul este de vină, gestionat de guvernul României la vremea respectivă, cum e și astăzi. Și la vremea respectivă și guvernul este de vină pentru că efectiv n-a mai urmărit interesul național și al cetățeanului, a urmărit interesele unor structuri suprastatale, cum prea bine au fost subliniate aceste aspecte în această conferință ce are loc în Parlamentul României sub egida… Îs nevoit să spun și să-i felicit totodată pentru inițiativă și pentru organizare și curajul de a se aduna la masă și de a se arăta ce anume au fost greșeli în perioada pandemiei, ce trebuiește corectat și ce trebuie făcut pe viitor să nu mai admitem ca omul și masa populară să devină obiect de experiment peste voia individului, peste voia maselor, peste voia familiei. Acuma, eu-s nevoit să întrerup… Da? Ca să nu se interpună cu… Nu? Bun, foarte bine.

[Prima lucrare din lume care abordează exhaustiv covidul]

E bine venită invitația de a vă prezenta prima lucrare în domeniu. Prima, prima din lume. Exhaustiv. Abordare exhaustivă despre virusul covid, despre boala covid-19 și despre vaccinări. Mai ales despre efectele postvaccinale. Toate aspectele care au fost interzise în perioada interbelică, pardon, în perioada intrapandemică, și care au fost interzise, am spus, sînt arătate aici cu lux de amănunte. Mă refer doar la aspectul științific al virusului SARS-CoV-2, la covid. Tratamente, simptomatologii, interdicții de necropsie sau autopsie, cum se numește, protocoale semnate care primau înaintea independenței profesionale a medicului și mai ales despre vaccin și efectele nefaste postvaccinale.

[După 10-15 ani vom afla efectele nefaste la copiii concepuți în perioada de 3 săptămîni după vaccinarea părinților]

Care sînt cumplite și care, ele, efectele nefaste, se văd acum. Și se vor mai vedea în continuare mai ales la copiii care au fost concepuți, de către el și ea, soț-soție, cînd soții s-au vaccinat și în perioada de 3 săptămîni de la vaccinare au procreat. Această generație de copii va trebui să aștepte 10-12-15 ani să putem constata dacă într-adevăr proteina spike impregnată în spermatozoid, pe de o parte, și în ovul, pe de cealaltă parte, și împreună au format oul-zigot și produsul de concepție care crește odată cu proteina spike. Să vedem ce se întîmplă cu astfel de copii care, atenție, au fost concepuți de către mamă și tată cînd aceștia erau vaccinați și pînă să se instituie sistemul imunitar, care ia 3 săptămîni. Apectele astea sînt foarte importante și în limbajul de specialitate ia denumirea de euristică patogenică. Deci euristica patogenică postvaccinală provocată de proteina spike. Asta este partea criminală, partea îngrozitoare. Și nu putem afla despre așa ceva decît după un timp.

Însă cei care s-au vaccinat rămîn cu sechele. Nu toți. Cei care au predestinație spre a fi sensibili la astfel de vaccinuri lipsite de logică. Predestinare determinată genetic. Unii sînt rezistenți, alții nu. Unii fac gripă, alții nu fac gripă. Unii fac tuberculoză, alții nu fac tuberculoză. Asta este.

[Verdictul „crimă” l-a dat epidemiologul Sucharit Bhakdi]

Deci, Paul Alexandru – Vaccinarea anticovid – verdict: crimă! Verdict pe care nu eu îl dau ci epidemiologul și imunologul Sucharit Bhakdi. Încă de mai mult timp, încă din perioada intrapandemică. În format A5, după cum se vede, 700 de pagini, 900 de grame, 200 lei, condiții de tehnoredactare foarte bune, color absolut totul. Într-un limbaj accesibil, și, repet, într-o abordare strict științifico-medicală și nicidecum prozelită sau…

Bărbat: Pot să iau și eu una? Se vinde?

Alexandru Paul: Da. Asistentul se ocupă cu… Asistentul meu. Mulțumesc. Sînt în pauza unei conferințe și dacă am avut mici scurtcircuitări în exprimarea verbală e firesc să-mi cer scuze și e de înțeles, de altfel. Nu e gaură în cer. Doamne ajută! Mulțumesc.

Mai citește:
Conferință a medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Amenințări ale Colegiului Medicilor (video)
Vox populi. Reacțiile de pe facebook la cererea Colegiului Medicilor de a pedepsi medicii care au participat la conferința de la Palatul Parlamentului
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
Cartea „Coronavirusul, alarmă falsă?” de Sucharit Bhakdi și Karina Reiss, pe lista celor mai bine vîndute cărți din Germania
Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea” (video)
Anthony Fauci și Sucharit Bhakdi au o îngrijorare comună: tuberculoza
Sucharit Bhakdi: „Mă tem că acum vine marea înșelătorie” (video)
Maltratați (rău tratați) – documentar francez despre mafia medicală în contextul covid (subtitrare românească)
Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură
Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video)
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

4 gânduri despre „Dr. Alexandru Paul, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. „Avem de a face cu malpraxis de sistem” (video)

  1. repet:
    „malpraxis”.ul e o forma DE APARARE,casta ….dumnealor a impus legea si numele asta dichisit
    „numai cine nu munceste nu greseste”, cica „e cu risc” manopera medicala, in general….

    malpraxisul exclude intentia 100% si o f. mare parte din neglijenta
    (ramane de batut in lemn),

    pe intelesul tuturor:
    -e ca deosebirea dintre „omor” si „ucidere(din culpa)”

    -cand „respecti protocolul” FARA DISCERNAMINT
    esti vinovat ca un individ oarecare, fara diploma si drept de libera practica,
    care practica…..tortura,relele tratamente,etc!
    (experimente pe oameni-asta ar mai fi la etc)

  2. „Avem de a face cu malpraxis de sistem” la „activenews”
    (se scrie asa, se citeste altfel),

    https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Apelul-lui-Liiceanu-Sora-si-Patapievici-pentru-violenta-contra-violenta-in-Iugoslavia-si-sustinerea-lui-Andrei-Plesu-si-Zoe-Petre-pentru-bombardarea-poporului-sarb-de-Sfintele-Pasti-1999-un-act-de-civilizatie-.-ISTORIA-NU-SE-PRESCRIE-180916

    -si-au permis sa selecteze
    (pentru noi)
    doar ANUMITE NUME dintr-o lista comuna,
    probabil liber consimtita,

    Gabriel Liiceanu, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Lucian Pintilie, Victor Rebengiuc, H.R. Patapievici, Horia Bernea, Mihai Șora, Dan Setlacec, Ioan Bruckner, Ioana Bruckner, Ion Vereanu, St. Aug. Doinas, Dan Grigore, Gabriel Andreescu, Stere Gulea, Stelian Tănase, Daniel Daianu, Dan Pavel, Radu Filipescu, Andrei Oișteanu, Mariana Celac, Augustin Buzura, Gabriela Adameșteanu, Rodica Palade, Mircea Fonta, Gelu Ionescu, Alexandru Lăzărescu, Tudor Marian, Mihnea Berindei, Nicolae Prelipceanu, Doina Cornea, Eugen Uricaru, N.C. Munteanu, Denisa Comanescu, Florin Gabrea, Miahi Maniutiu, Ion Vianu, Mircea Martin, Sorin Marculescu, Sorin Antohi, Vladimir Tismăneanu, Paul Cornea, Dorana Cosoveanu, Victor Bârsan, Thomas Kleininger, Iustin Marchiș, Dan Oprescu, Crina Cosoveanu, Stefan Iordanescu, Ioan Muselea, Alexandru Vlad, Radu Mares, Nicolae Boeriu, Ioan Macavei, Catalin Stefanescu, Cornel Taranu, Octavian Hoandra, Marius Alexandru, Stefan Borbely, Zoe Popa, Adrian Marino, Maria-Ruxandra Lupu, Ioan Grigore Nicoara, Peter Baranyai, Csep Alexandru, Vasile Gogea, Ruxandra Cesereanu, Cezar Pop, Lidia Bote-Marino, Ovidiu Pecican, Iosif Viehman, Aurel Olteanu, Liana Rusu Marta, Mircea Oliv, Al. Cistelecan, Cornel Moraru, Virgil Podoaba, Emil Galaicu-Paun, Carmen Cristian, Monica Ghet, Daniela Taranu, Liliana Bocu, Mircea Barsan, Adriana Muresian, Radu Cristian, Ioan Virgil Ispas, Narcis Neaga, Radu Nechit, Sanda Negrutiu, Daniela Proinov, Mircea Mihăieș, Daniel Vighi, Calin Anastasiu.

    -nu,
    nu merge asa!

  3. „Nicolae Prelipceanu”
    nu este evidentiat,
    cum asa?

    „Octavian Hoandra”
    – o fi pe lista gaozarilor….

    scuze:
    maxtor nu poate scuza PE NICI MACAR UNUL DINTRE AIA!

  4. -opaaaaaaaaaaa:

    Eugene Lazowski născut Eugeniusz Sławomir Łazowski a fost un medic polonez
    care a salvat mii de oameni în timpul celui de-al Doilea Război Mondial,
    creând o epidemie falsă care a jucat pe fobiile germane legate de igienă. Wikipedia (Engleză)

    „care a jucat pe fobiile germane”…….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.