Destituirea ministrului de finanțe Alexandru Nazare (video)

10 iulie 2021, centrul Timișorii. Discuție între mine (Marius Mioc) și Robert Hajos (care filmează) despre destituirea ministrului de finanțe și campania de vacsinare anticovid.
Conform celor declarate de Nazare, destituirea sa s-a produs după ce, în discuțiile de la guvern, își exprimase rezerve față de nevoia cumpărării de către România a 120 milioane doze de vacsin anticovid (linc).

Transcriere înregistrare:

0:00 Robert Hajos: Marius Mioc, scriitorul care a scris cartea „C0vid, minciuna veacului”, îl găsiți pe facebook, are și blog
0:10 Marius Mioc: Da. Ce vreau să zic. Acuma recent a fost schimbat ministrul de finanțe. Și motivul pentru care l-a schimbat: Pentru că a observat și el că se cheltuie aiurea bani pe vacsinuri și a pus o întrebare în guvern – dar de ce cumpărăm atîtea vacsinuri care pînă la urmă se aruncă că expiră?
0:30 Robert Hajos: L-a scăpat gura cu adevărul.
0:31 Marius Mioc: Și din cauza asta l-au schimbat.
0:33 Robert Hajos: A spus adevărul, omul.
0:34 Marius Mioc: Deci, aceste vacsinuri sînt, cum am zis. Pe 27 decembrie a început campania de vacsinare, am avut aici miting în centrul Timișorii, și am zis și atuncea că este o schemă de jefuire a banului public.
0:46 Robert Hajos: Exact! O schemă de jefuire, ce frumos spus!
0:50 Marius Mioc: Și iată, dacă e un ministru de finanțe care observă, el n-a spus că întreaga vacsinare e o schemă de jefuire a banilor, dar a zis că cumpărăm prea multe vacsinuri și nu-i justificat.
1:02 Robert Hajos: Prima dată trebuia să facă un sondaj de opinie, cine vrea, cîți vor, și după aia.
1:07 Marius Mioc: Și iată, l-au dat afară. Fiindcă în toată vacsinarea ăsta e scopul principal. Vedeți că nici măcar nu e scopul să prevină infectările ori să… Că ei, acuma, spun: Avem o țintă să vacsinăm nu știu cîte milioane de români. Nu-i interesează să avem o țintă să fie locuri la spital destule, că există locuri la spital, că nu sînt aglomerate spitalele. Nu-i interesează cîți morți sînt, cîți bolnavi în spital, îi interesează cîți vacsinați. Asta-i preocuparea lor principală, să facă planul de vacsinare. Inclusiv reclamele la vacsinuri care se fac, și care sînt ilegale, de altfel, pentru că este o lege care spune că la produsele farmaceutice să nu se facă reclame.
1:50 Robert Hajos: Mai ales din banii publici.
1:52 Marius Mioc: E mai rău că se fac din banii publici. Nici măcar nu se fac din banii firmelor de vacsinare. Ele au mituit politicienii și politicienii aranjează din bani publici să facă reclame. Ce reclame fac? „Mă vacsinez ca să fiu liber, să pot călători unde vreau”. Păi stai puțin, nu te vacsinezi ca să nu iei boala, că ăsta este scopul unui vacsin, nu? Să te ferească de boală. Nu. Se vacsinează lumea, deci chiar în reclame nu mai pomenesc că vacsinul te ferește de boală, fiindcă nu te ferește. Sînt o mulțime care s-au îmbolnăvit de covid, deși s-au vacsinat anticovid.
2:21 Robert Hajos: Păi 33% au recidivat la testele PCR!
2:25 Marius Mioc: Bun. Deci de boală nu te ferește dar cică să obții libertate, să poți călători unde vrei. Și acum am citit, Israelul a reintrodus testele obligatorii inclusiv pentru cei vacsinați. În Israel, care e cea mai vacsinată țară din lume, a apărut un nou val de infecții cu covid. Deci, dovadă că nu sînt eficiente vacsinurile. Și era de așteptat. Și vreau să spun că în mitingurile astea care le-am făcut noi aicea în Timișoara, de mult. De fapt, cum am spus, chiar în 27 decembrie cînd am făcut mitingul ăla, cînd a început vacsinarea, am spus că cum a început vacsinarea au apărut noi tulpini. Și acuma, exact cum am spus atunci se adeverește. Apar noi tulpini, delta, lambda…
3:07 Robert Hajos: Teta.
3:09 Marius Mioc: Numărul de tulpini poate să fie infinit, care poate să apară. Deci de cîte ori din nou se îmbolnăvește lumea cu covid, care s-au vacsinat deja, le dă această explicație, că a apărut o tulpină nouă și din cauza asta se îmbolnăvește lumea. Deci aceste vacsinuri, ca eficiență sînt foarte scăzute, ca preț, sînt foarte scumpe și ca principiu, să forțezi lumea să se vacsineze e un principiu complet greșit.
3:37 Robert Hajos: Mulți oameni de știință au spus că împotriva tulpinilor virale de tip ARN nu se pot face vacsinuri eficiente. Cea mai eficientă este reacția organismului prin fabricare de anticorpi sau prin imunitate celulară, care este suprema imunitate. Cînd ARN-ul viral nici nu poate pătrunde în ADN, pentru că nu are cheia ca să deschidă codul, cifrul prin care să intre în ADN ca să… Că virusul trebuie să intre ca să corupă softul ADN-ului și să oblige celula, adică mitocondriile care sînt plasate la periferia celulei, să oblige mitocondriile să fabrice propria rețetă. Deci să corupă softul ADN-ului și să fabrice propria rețetă. De aia e o nebunie să susții că un asimptomatic transmite viruși. El n-are cum să transmită. Sau unul cu imunitate celulară. N-are cum să transmită virus. Păi în el moare virusul. Pentru că dacă virusul nu se poate multiplica în organism el n-are altă șansă decît să moară. Se stinge în cîteva ore. La 37 de grade, cîte are organismul, 36 jumate, mă rog, virusul se stinge în cîteva ore. Dacă el nu se poate multiplica. Deci să se înțeleagă foarte bine. Este o mare mîrșăvie ce se spune, că oamenii cu imunitate celulară sau care au imunitate bună, pot transmite virusul. Sau asimptomaticii. Păi dacă-i asimptomatic înseamnă că sistemul lui imunitar deja cunoaște metoda cum să anihileze acea tulpină virală. Și atunci cum se mai poate multiplica acea tulpină virală? Pentru că nu-i suficient să iei zece viruși, sau 1000. Ai nevoie, ca să te îmbolnăvești, de o doză de miliarde. Nu-i suficient să iei o doză de cîteva mii de virusuri, pentru că dacă iei o doză de numai cîteva mii, aia-i exact, echivalează cu un vacsin. Deci virusul nu poate să-ți facă rău, nu se poate multiplica suficient, dar între timp sistemul tău imunitar învață să lupte contra acelei tulpini virale.

Mai citește:
– Miting pentru libertate, Timișoara, 27 decembrie 2020. Abia a apărut vacsinul și s-a anunțat o nouă tulpină de c0vid. Au pretext să spună că vacsinul e ineficient fiindcă e noua tulpină de c0vid, nu aia veche. Cazul Tiffany Dover, asistenta leșinată după vacsin, despre care se speculează că a murit (4 video)
– București, 1 februarie 2021. „Cum au făcut acum cu virusul c0vid-19, peste cîțiva ani o să auziți cu virusul c0vid-25. Au anunțat… că au apărut noi tulpini… Nu e problema că iei un vacsin și scapi, ci… o să ai poate 10 vacsinuri în fiecare an de luat” (video)
– alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

4 gânduri despre „Destituirea ministrului de finanțe Alexandru Nazare (video)

  1. Francezii au iesit in strada astazi 14 iulie 2021 pentru a protesta impotriva obligativitatii vaccinale si ‘pasaportului vaccinal’! O alta maniestatie se anunta pentru simbata, 17 iulie 2021!

    Montpellier

    Paris

    Paris

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.