Președinția americană nu mai pretinde testare covid pentru cei care intră în contact cu președintele Biden

„Casa Albă nu mai pretinde testare covid pentru cei care intră în contact cu președintele Biden” este titlul unui articol din 4 martie 2024 publicat de Washington Times (linc).

Aflăm din articol că Președinția americană (Casa Albă, numele clădirii unde locuiește președintele SUA) a renunțat la ultima părticică din protocolul de prevenire a infecției cu covid care mai rămăsese în vigoare. Cei care intră în contact cu președintele Biden, soția acestuia, vicepreședinta Kamala Harris ori soțul acesteia nu mai trebuie să facă înainte test covid.

Salut această măsură, care e întîrziată cu aproximativ 4 ani. Încă din martie 2020, cînd isteria covid era la început, am publicat pe acest blog părerile doctorului neamț Claus Kohnlein conform căreia covidul e mai degrabă o epidemie de teste de laborator, nu o epidemie adevărată: Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video – linc). Referindu-se la mortalitatea anunțată în Wuhan la începutul „pandemiei”, doctorul Kohnlein spunea: „A fost o rată de mortalitate normală. Nimeni n-a murit prematur. Sînt boli normale. Doar presa arată că numerele continuă să urce. Numărul morților a continuat să crească. Numerele nu pot fi decît în creștere, cîtă vreme nu ne vom opri din testări”.

Această idee – că testarea în masă e principalul motiv datorită căreia s-a creat în opinia publică falsa impresie a unei pandemii – a fost susținută și de fostul vicepreședinte Pfizer Michael Yeadon: Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului (linc). La un moment dat pînă și fostul președinte american Donald Trump sesizase asta: Donald Trump: Încetiniți ritmul testărilor pentru covid! (linc).

Pancarda pe care am făcut-o și am folosit-o la mai multe mitinguri de protest din perioada așa-zisei pandemii

Pentru a sublinia ideea că așa-zisa pandemie este doar o epidemie de teste de laborator, la diferite mitinguri de protest împotriva restricțiilor covid am venit cu pancarda din imaginea alăturată. Respectiva pancardă o mai am, pot s-o folosesc iar dacă reîncepe isteria.

Se pare că la Casa Albă au apărut unele semne de gîndire rațională. Atît președintele Joe Biden, cît și nevasta dînsului, s-au vaccinat anticovid, dar cu toate acestea după vaccinare s-au infectat cu respectivul virus (linc). Mă întreb dacă semnele de gîndire rațională apărute la Casa Albă vor continua și cu niște concluzii despre eficacitatea vaccinurilor.

Mai citește:
– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
–  Pandemia COVID în SUA. „Spitalele iau bani de la stat și nu testează pe nimeni… Cheltuie bani în disperare” (video)
Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv (video)
Ordin al ministrului sănătății: Se pot declara morți de covid și după 2 teste covid cu rezultat negativ
Donald Trump: Încetiniți ritmul testărilor pentru covid!
Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului
București, 1 februarie 2021. Înșelătoria testelor PCR (video)

Un gând despre „Președinția americană nu mai pretinde testare covid pentru cei care intră în contact cu președintele Biden

  1. Senatorul australian Malcolm Roberts a declarat, într-o audiere, că pandemia de Covid-19 a fost „planificată și coordonată la nivel global” cu zeci de ani înainte.

    -prototipul de vrajeala terorista a fost hiv/sida, 45 de ani deja.

    mai mult:
    -dupa dogma lor
    faci gripa, te vindeci,virusul DISPARE,

    de la un timp au aparut virusi* INTEGRANTI,afectiuni viorale pa viatza si asimptomatice asa cum pretind ei:
    hiv,hepC,zona zoster,hpv
    ne intrebam daca nu sint de fapt produsi artificiali,aparuti in urma manoperelor bezmetice de vaccinare in masa incepind cu rabia…
    (vor dezgropa ramasite
    cat sa justifice ca virusii aia existau de sute de ani?)

    *virushi nu ultra-pretziosul si pt. peltitzi „virusuri”

    ni se pare ca comentariile au avut niste disfunctionalitati
    din octombrie 2023 nu au mai mers simultan aici, pe veghepatriei,
    nascutpelistaneagra,
    vrabiute.blog,marius davidesco,ceva ceva s-a intamplat….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.