Blog restabilit. Cîteva cuvinte despre Ovidiu Bran / Ovidiu Jur / Anton Berbecea / Maldini

Am informat cititorii într-un articol precedent, că blogul meu a fost suspendat de WordPress. Acum problema s-a rezolvat şi blogul a fost restabilit.

Persoana care a cerut închiderea blogului meu pare un profesionist al internetului şi un maestru al camuflajului pe internet, folosind mai multe nume precum: Ovidiu Bran, Ovidiu Jur, Anton Berbecea, Maldini. Am identificat cel puţin 14 15 saituri la care este webmaster.

5 dintre saiturile ţinute de acest Ovidiu sînt consacrate lui Nicolae Ceauşescu, anume pe blog.ca, blogspot.com, wordpress, blogs.ro, sampa.com. Probabil de aici ura faţă de mine, el fiind un admirator al lui Nicolae Ceauşescu, iar eu un participant la revoluţia care l-a răsturnat pe Nicolae Ceauşescu. Mai este deţinătorul saitului Victor Stănculescu, prin care face propagandă pentru reabilitarea generalului (iarăşi contrar unor articole de pe blogul meu) şi a saiturilor Ştirea, Prostituţia de catifea PDL, pe teme politice. Îi place să se bage în seamă pe lîngă oameni importanţi, comentînd des pe blogurile unor politicieni precum Ion Iliescu, Adrian Năstase, Corina Creţu, Elena Udrea, sau unor ziarişti precum Roxana Iordache.

Pe lîngă politică, este pasionat de poze cu femei goale, ţinînd saiturile Oana Bercaru, Maxim Ovidiu, askovidiu, Vedete online, Ovidiu preşedinte, Ovidiu webnode. Mai ţine de asemenea Forum Ovidiu.

E posibil să mai aibe şi alte saituri, sub diferite nume.

Din cele comunicate de WordPress, cel puţin la a 2-a suspendare motivul a fost pretinsa încălcare a drepturilor de autor pentru fotografia aceasta. Respectiva fotografie este avatarul folosit de acest Ovidiu cînd comentează pe alte bloguri sub numele de Ovidiu Jur, şi a lăsat impresia că este propria sa fotografie. Aşa am crezut de altfel şi eu, iar Ovidiu a întărit bănuiala plîngîndu-se că i-am încălcat intimitatea publicîndu-i fotografia. O acuzaţie de altfel absurdă, fiindcă el însuşi publicase fotografia pe blogul meu, cînd făcuse comentarii acolo. Oricum afirmaţia e o minciună sfruntată, fiindcă fotografia nu-i aparţine, ci îl reprezintă pe actorul italian Rosario Fiorello (vedeţi aici exact aceeaşi fotografie).

Respectivul avatar îl foloseşte şi sub numele de Maldini, pe forumul realitatea, unde s-a lăudat că mi-a suspendat blogul (repet: este foarte mîndru de izbînda sa, s-a lăudat cu ea nu numai pe blogul propriu, ci şi pe blogurile mai multor personalităţi, cum aminteam deja în articolul precedent).

Sub numele de Ovidiu Bran foloseşte ca avatar fotografia fotbalistului Maldini. Ovidiu Bran scrie că blogul lui Ovidiu Jur îi aparţine. Definitoriu pentru făţărnicia individului este că sub numele Ovidiu Jur se arată respectuos pe blogul Elenei Udrea, unde comentează, iar sub numele Ovidiu Bran acuză corupţia familiei Elenei Udrea. Probabil face parte din tagma celor cu convingeri politice în funcţie de sursa banilor.

Legat de publicarea adresei sale de e-mail (aberbecea@yahoo.com), aceasta nu a fost niciodată considerată o infracţiune de către WordPress. Mai are şi o altă adresă de e-mail, securitate7@gmail.com pe care o afişează la contact pe unul din saiturile sale. Să fie această adresă legată de faptul mărturisit printr-unul din comentariile de pe blogul meu, că în 1989 era tînăr ofiţer de securitate? (2 aprilie ora 11:29)

Am remarcat solidaritatea pe care a exprimat-o cu mine Mihnea Georgescu, persoană de a cărei păreri politice sînt foarte îndepărtat, dar şi comentariile de acolo ale lui Ion de la Chiuleşti, care scria „Marius a primit o pedeapsă destul de blîndă în raport cu fapta pe care a făcut-o. Nu trebuie plîns!”, deasemenea a lui krudus, comentator activ şi pe blogul meu: „Dl Mioc, de luni de zile pune la îndoială activitatea Preşedintelui Iliescu, iar aceasta este o mîrşăvie fără limite”.

Cît am fost suspendat, am căutat solidaritatea altor blogări, mai ales a celor care mă aveau în blogroll, mulţumesc tuturor celor care şi-au manifestat-o. Am scris şi pe blogul lui I.T. Morar de la Caţavencu + Cotidianul despre această problemă, indicînd lincul altermedia unde explicaţiile le-am dat amănunţit. Interesantă reacţia lui Biju: „marius mioc, voi şterge linkul dat de Dvs., pentru că el duce la un site legionaroid şi antisemit”.

Tuturor, prieteni şi duşmani, le amintesc vorba românească: „Nu mor caii cînd vor cîinii”.

25 de gânduri despre „Blog restabilit. Cîteva cuvinte despre Ovidiu Bran / Ovidiu Jur / Anton Berbecea / Maldini

    1. @Ion de la Chiuleşti, părerea ta n-o bagă nimeni în seamă. WordPress are nişte „Terms of services” foarte clare. Văd că nu eşti pe wordpress, ci pe blogspot, nu ştiu ce reguli sînt acolo. Am adăugat şi la pagina „Despre mine şi acest blog” faptul că îmi rezerv dreptul să folosesc după cum cred de cuviinţă orice informaţie care mi se furnizează voluntar de către comentatorii de pe acest blog. Deci şi adresa ta de e-mail sau IP-ul la nevoie le pot dezvălui, dar n-o voi face decît în cazuri extreme, dacă încerci să faci ceva cam cum a făcut Ovidiu, să-mi ştergi blogul (numai cînd a venit cu ameninţări din astea am scris eu adresa sa de e-mail).

  1. Chiar ca nu trebuia sa faci publice informatzii (IP, adresa e-mail, etc.) ce tzin in mod logic de viatza privata a cuiva. Daca aceste informatzii ar fi publicabile, ele ar apare la vedere insotzind orice postare de pe WordPress. Dar sa invatzam cu totzii o lectzie din toate astea si sa mergem mai departe! – ‘Cele rele sa se spele! Cele bune sa se’adune!’

    Noi comunistii care militam pentru revenirea tzarii la comunism si normalitate si indreptarea raului istoric creat de conspiratia si lovitura de stat din decembrie 1989, apreciem valoarea documentelor publicate pe blogul Marius Mioc.

  2. Marius – esti om in toata firea; ce ti-a trebuit sa te iei in gura cu toti paranoicii si toate scursurile internetului?!

    Si, la cine ai cautat sprijin? La Ioan T. Morar? Ti-ai gasit instanta morala careia sa te adresezi!

    Solutia, prietene: fa backup-uri regulat si mai ales pune-ti blogul pe un domeniu propriu. Ti-l putem gazdui noi, daca doresti. Nu mai sta la mana altora.

  3. @Altermedia, mulţumesc pentru susţinere. Îmi fac backup-uri şi mă gîndesc la un domeniu propriu. WordPressul are totuşi şi nişte avantaje – după 8 luni aici deja articolele mele sînt lincate într-o mulţime de alte saituri, dacă-mi schimb adresa lincurile astea cad. În plus, un blog WordPress primeşte vizitatori şi din cadrul WordPress, prin tagurile la articole, ceea ce nu ştiu dacă se mai întîmplă dacă-mi schimb domeniul.

  4. N-am eu treaba cu blogul tau, si poate si acel Ovidiu a bravat fara nici o legatura cu stergerea. Ma refeream strict la principii. Si publicarea IP si mail adress nu e corecta. Luptam pentru ca fiecare cetatean sa aiba dreptul la o viata privata, contra controlului de tip „Big Brother” si tocmai bloggerii sa faca asa o chestie nu cred ca e ok. Asta a fost, uita personajul.

    1. Controlul de tip „Big Brother” îl exercită Statul. Eu sînt o persoană particulară. Atunci cînd cineva acţionează pentru ştergerea blogului altuia, asta nu face parte din viaţa sa privată. Eu public sub identitatea mea reală, cine mă atacă măcar să-şi asume răspunderea pentru asta. Văd că problema libertăţii de exprimare nu te preocupă. Tu cum te-ai simţi dacă un anonim de pe internet ţi-ar face o reclamaţie mincinoasă pe baza căreia să ţi se şteagă blogul?
      Dacă WordPressul voia ca IP-urile şi adresele de e-mail să rămînă tainice, nu dădea posibilitatea proprietarilor de bloguri să le vadă.

  5. Nu e corect, intr-adevar, sa publici ip-urile si e-mailurile celor care iti vin pe blog, indiferent pe ce platforma functionezi, wordpress, blogspot, domeniu propriu; asta tine de eticheta generala a internetului, care protejeaza prin definitie anonimatul in orice conditii. Exact asta scrie si acum in formularul meu de comentariu: „email (nu va fi facut public)”, adica nu va fi facut public chiar daca proprietarul blogului, cum e si firesc, vede adresa pe care am trecut-o acolo.
    De departe mult mai grava mi se pare insa acum razbunarea individului, care iti afiseaza pe blog telefonul si adresa fizica, cu speranta declarata ca o sa ai de suferit de pe urma asta.

  6. Marius, multumesc pentru informatia despre descreieratul asta, nostalgic dupa un timp in care nu are habar cum se traia.
    Comunistii si cei care inca mai cred in comunism sint dupa parerea mea, doar ne-oameni. Adica oameni care nu au nici-o dorinta sa EXISTE ca OM. Vor doar totul la comun, vor sa stea pe spinarea celor destepti si muncitori, vor din nou sa supuna umilintei si degradarii intelectualitatea si talentul de orice fel. Sint NE-OAMENI. Si consider si eu ca nu e cazul sa iti bati capul cu un ne-om ca Ovidiu sau cum il mai cheama. Baneaza-l si uita-l, sfatul meu, total dezinteresat.

    PS Am spus si la RI ca daca o ilegalitate e comisa, se va avea grija pt ca sint destule reguli…..dar sa vii sa anunti ca o sa te bagi in viata unor bloggeri pt ca esti tu deranjat de opinia lor, mi se pare o nemernicie care trebuie pedepsita cu izolarea. Am vazut si eu pornografiile degradante pe care le are Ovidiu pe blogul lui. yuck!

  7. Strainii din exterior si tradatorii din interior au generat manipulind populatia evenimentele din 1989 soldate cu lovitura de stat! Niciodata in istorie Romania n-a avut o situatie economica si sociala mai buna ca cea din 1989! Ceausescu a construit Romania si profesiunea de credinta a lui era propasirea tzarii. Sacrificiile pe care in ultimii ani le impusese tzarii erau sacrificii pasagere si le impusese pentru a accelera ritmul de dezvoltare al tzarii si viteza cu care urmau sa fie definitivate mai multe proiecte de mare insemnatate pentru tzara. Sacrificiile nu erau absurde, ci rationale si romanii si le puteau asuma fara nici un pericol. Evenimentele din decembrie 1989 de la Timisoara, Bucuresti si alte orase ale tzarii au fost declansate de KGB si servicile secrete occidentale in cooperare cu tradatori din nomenclatura politica, militara si de securitate a tzarii. Gorbaciov a tradat cauza comunista si a vindut Occidentului tzarile est-europene. Romania trebuia sa faca parte din pachet, dar Ceausescu s-a opus si din acest motiv a avut loc atacul impotriva Romaniei, lovitura de stat, inlaturarea de la putere si asasinarea lui Ceausescu si distrugerea sistemului comunist din Romania insotzita de distrugerea economiei romanesti si devalizarea tzarii.

  8. Involutia, cred ca ti-ai ales un nume care te defineste foarte bine. Erau „rationale” sacrificiile? „Niciodata Romania n-a avut o situatie mai buna ca in 89”? De sub care piatra ai iesit sa predici asemenea ineptii, sau poate tu n-ai fost nevoit deloc sa traiesti pe pielea ta „sacrificiile” de atunci?

  9. ‘Involutia1989’ nu este numele meu, ci numele blogului! Numele blogului defineste ceea ce se intimpla in Romania incepind de la acel fatidic decembrie 1989 cind pentru poporul roman trenul istoriei a deraiat!

    Sacrificiile cerute de Ceausescu erau insignifiante si in schimbul lor Ceusescu ne oferea realizari concrete si un pasaport spre progres si viitor. Locuri de munca adevarate si bine remunerate. Un acoperis deasupra capului fiecarei familii de romani. Oportunitati pentru o educatie scolara de calitate pentru orice roman. Asistenta medicala de calitate pentru orice roman. Si inca multe, multe altele, dar ma limitez la a mentiona doar atit.

    Pe toata perioada anilor ’80 un prinz de calitate excelenta la cantina costa 12 Lei. Pe aceeasi perioada un prinz la restaurant (de super calitate) costa 15 Lei pina prin ’85, dupa care pretul a crescut la vreo 20 Lei. Chiria pentru un apartament de 2 camere, bucatarie si baie, costa 350 Lei / lunar. Asta in conditiile in care salariul mediu era de 2500 Lei, dar mai toata lumea cistiga 3000 Lei si peste 3000 Lei.
    Pentru cine dorea sa-si cumpere apartament proprietate personala, pretul unui apartament era in jur de 100000 Lei.

    Masurile de economisire a energiei din ultimii ani ai anilor ’80 erau destul de moderate. Doar pe timp de iarna se intrerupea 1 ora pe seara energia electrica prin rotatzie citeva zile pe saptamina. Apa calda se distribuia in pachete de citeva ore dimineata si citeva ore dupaamiaza si seara.

    Prin ’86 am avut vizita unui prieten italian impreuna cu care am mincat in mai multe rinduri atit la cantina cit si la restaurant. El a apreciat ca excelenta mincarea! Si intradevar dupa un astfel de prinz te simteai plin de energie si-ai fi mutat muntzii! Nu cu oameni subnutriti s-au construit milioanele de apartamente de calitate excelenta construite in Romania in anii socialismului! Sa nu mai pomenesc de centrele civice ale oraselor, de spitale, scoli, case de cultura, institute de cercetari, fabrici si uzine… toate construite de romani sub indrumarea Partidului Comunist si a presedintelui Ceausescu!

    Tu repeti minciuni dintre cele care se puteau auzi la postul de radio ‘Europa Libera’. Postul de radio ‘Europa Libera’ a fost un instrument CIA de dezinformare, diversiune si sugestionare negativa prin intermediul caruia au exercitat razboiul psihologic ce a dus la psihoza colectiva din decembrie 1989.

  10. Ce descreierat! Huoooo, nebunule! Mai incet ca dai in boala lui Kalache! Auzi la el ce de laude pentru regimul Paranoicului Fiu al Poporului! Daca traia, acum tu si cei ca tine i-ati fi lins talpile scofilcite……asa ii lingi doar piatra de pe mormint…..hai spune serios, de cite ori bati matanii la bolovanul care acopera oasele blestemate?

    Ce minciuni ai tzesut tu din adincurile tenebroase ale unei minti bolnave, e uimitor! Sacrificiile zici? Ce sacrificii? Ca doar ai explicat aici clar CE FERICITI ERAM si CE BINE O DUCEAM! Si atunci unde sint sacrificiile? Hotaraste-te! Ori ne sacrificam (si atunci descrie ADEVARUL VIETII NOASTRE) ori o duceam ca-n rai si avea de toate.

    Daca nu mi-ar fi atit de scriba de tine si de cei ca tine, ti-as povesti eu totul; ca stiu SIGUR ca tu erai un botz de carne, avortat de o femeie pe patul de moarte, si readus la viata de caldura pansamentelor pline de singe din caldarea in care ai fost aruncat, si cules de mila de o infirmiera de spital……

    Eu stiu cum am trait, si cum au trait o multime de oameni ca si mine….tu bati cimpii cu propaganda ta dementa. Electricitate? Caldura? Apa calda? Mincare? Mda……lipsa! lipsa! lipsa! lipsa!
    Cozi infernale pt un carton de oua, sau o bucata de unt..cozi peste tot si la toate…..degeraturi….femei moarte in avorturi ilegale….copii morti in incubatoare de la electricitatea lipsa…..bebelusi nedeclarati 2 saptamini ca sa nu mareasca procentul de mortalitate infantila a tarii….batrini umiliti si infricosati pe la usile spitalelor si doctorilor……lume bolnava fizic si mental……si fara dinti in gura…..copii fortati la spectacole grandioase in cinstea Marelui Cirmaci……umilinte! degradare umana! lipsa celor mai elementare drepturi umane! lipsurile celor mai elementare cerinte de viata! ura! invidie! dezumanizare……..asta a insemnat regimul Ceausescu…….iar tu esti doar un amarit care cerseti atentie, asa ca te-ai hotarit sa o primesti aruncind cu rahat in jurul tau….Yuck!

  11. Repet eu minciuni de la Europa Libera? Imi pare rau, Involutie, repet doar ce am trait pe pielea mea. N-am de unde sa cunosc paradisul in care ai trait tu, departe de cozi, cu magazine pline, case de cultura destinate culturii (si nu Cantarii Romaniei), apa calda si energie electrica la discretie, orase cu centre civice minunate (te refereai cumva si la centrul Bucurestiului?), libertati si drepturi la tot pasul (inclusiv de a te intalni in 1986 cu cetateni italieni). Oare nu ti-a trecut niciodata prin cap ca pe vremea aceea in tara mai exista si altceva decat mese imbelsugate la cantine cu prieteni italieni, asa de consistente incat pe urma plecai sa muti muntii? Realitatea mea de atunci nu era creata de Europa Libera, dupa cum nu era creata nici de propaganda care nu se potrivea cu nimic din ce traiam eu. Propaganda aceea vad ca acum o repeti tu, probabil cu gandul ca se dau si copiii pe net si poate macar unii or sa te creada.

  12. Tot ce spun eu este adevarat! Adevarul insa a fost impins la coltz si inlocuit cu fabulatii bolnave de catre bandele canibale care au luat cu japca avutia tzarii si puterea de a decide in numele tzarii dupa 1989. Eu am oferit cu sinceritate declaratia mea de martor direct al unei epoci istorice. Timpul va limpezi lucrurile si faptele vor fi intelese la dimensiunea, valentele si culoarea lor reala. Se va confirma cine a spus adevarul si cine a mintit!

  13. Tot ce spui tu este o halucinatie de minte bolnava. Ca daca ai fi sanatos, nu ai putea sustine aberatiile astea. Apropos: ce e cu limba de lemn? Bine-sanatoasa, vad….nici p-asta n-ai pierdut-o….

    Asculta la mine dobitocule: cind am iesit pe strada in dimienata de 22 decembrie 1989, nu mai era nimeni in fata mea….si signruul lucru pe care l-am cautat a fost o masa de oameni, ca sa nu stirg singura de nebuna: „Ceausescu, A-SA-SIN!” Si ca mine au fost cu sutele de mii de oameni…..ca mine au fost si cei care coborau din tramvaie si veneau cu noi…..sau tiganii care isi lasau puradeii si pirandele si cu miinile in buzunar (ca sa nu putem spune ca vor sa fure) veneau cu noi, plingind…..Revolutia Romana nu poate fi contestata de dementi ca tine…..si nici cea din Chisinau de acum……Dumnezeu sa-i ajute….iar pe tine sa te ia mai repede, ca faci umbra degeaba pamintului…… 😦

    Mincinos arogant si descreierat ce esti! Auzi la el: „bande canibale”! Pe asta de unde dreaku ai mai scos-o?

    1. Rog comentatorii de pe acest blog să evite injurii reciproce, să încerce să se concentreze la ideile expuse, nu la persoana interlocutorului.
      Impresia mea e că bandele care au luat cu japca avuţia ţării după 1989, la care făcea referire involutia1989, sînt formate din foşti nomenclaturişti PCR şi rudele acestora, nu din cei care au ieşit în stradă să răstoarne regimul Ceauşescu.

  14. Marius, iti cer scuze. M-am enervat. Rau.

    Am sa imi protejez retina……imi este imposibil sa „discut” cu un tip care nu VREA sa discute. Face doar afirmatii aiuritice si propaganda comunista.

    Eu iti multumesc de gazduiala. Sanatate multa si mult succes.

  15. Sint legile nelegiuite ale capitalismului, pestele mare inghite pe cel mic! Daca nomencltura nu profita de conjuctura, ar fi profitat alti rechini dintre cei de pe strada! ‘Omul e lup pentru om!’ Avem nevoie de legi care sa ne apere de noi insine! De’aia capitalismul trebuie aruncat la lada de gunoi a istoriei!

  16. Nimeni nu avea voie sa se atinga de avutia nationala a poporului roman!

    Multi romani s-au trezit deja! Poporul roman se va destepta si totzi cei care au participat la lovitura de stat si la devalizarea tzarii vor fi judecati si pedepsiti pentru faptele lor!

  17. nu va suparati ,eu initiatorul FRONTUL DEMOCRAT ROMIN, m-am asumat o mare raspundere prin recumoastera nominala a initiatorului dar vina o poarta in speta intreaga rominie ,de ce?imediat dupa evenimente sia pus speranta in niste oameniI care au ridicat tricolorul rominesc strigind victorie victorie ,iar rominul a facut pact cu acei indivizi imediat ,eu au vrut si totusi cred ca sar putea sa fiu o victima, va placut surisul ati facut si modificat masiniI cu denumirea, ,,surisu lui …….cred ca este cunoscut destul de bine sa astepti sa vina alti sa iti faca .acum in democratie trebuie sa gindesti singur ce este de facut si sa nu repeti acelas lucru . sa nu va asteptati ca democratia sa ofaca doar presedintele rominiei nu are cum, cei pusi sa vegheze daca intradevar se face ceva util nu sint pregatiti ,cine ia pus acolo sau ales uni pe alti si nu a lucrat dupa proverbul democratic ,,DA DOAMNE UNI MAI DESTEPTII CA MINE”” si a lucrat dupa un vechi priverb,,, NUMI DA DOAMNE DESTEPTI PE LINGA MINE CA IMI IA LOCUL,, dar de ce fuge de aceia nu vor scapa, democratia este o lupta care nu are sfirsit . democratia este o lupta cu prostia continua si chestie si prostia este moderna. ,dar cei ce ajung la putere cind vad ca au gresit ,ca toti sintem oameniI si toti gresim dar cei ce ne reprezinta guvernu ,trebuie sa isi dea dimisia imediat, sa nu astepte sa fie dat afara de greve si alte manifestati de protest, la noi baniI conteaza si isi lipeste de fund scaunul inconjurat de alti care deasemeni sau lipit de scaune si nu vad ca nu sint adepti sa ne reprezinte ma refer acum in cazul de fata fermierii, ce spunea unul la televizor era vai si amar de el dar modelatorul a fost mai destept ca el acel om care reprezinta braila sa plece din guvern ca specialist acest om e sub orce critica de vorbit borbea dar ce vorbea ,sper ca pe vitor acesti modelatori sa fie mai atenti profesional nu vorbe in vint ati ramas cu cechele lasati pe altii si lasati banii . este multe de spus dar cred ca trebuie sa ma opresc , cu rugamintra sa nu fiti suparati pe adevar lasati adevarul sa triunfe pentru ca pentru el sa murit noroc bun mirica ,FRONTUL DEMOCRAT ROMIN ,,,,,!!! SI EREA SA MAI OMIT UN LUCRU ADUCE IN GUVERN INDIVIZI POLITIC SI NU PROFESIONAL GRESEALA MARE SE IA DUPA ALTE POPOARE CU TRADITIE IN DEMOCRATIE PAI LA NOI MAI ESTE MULT PINA ACOLO SAI PRINDEM DIN URMA, CU ARTISTI LA AGRICULTURA SI IN ALTE PUNCTE CHEIE POLITIC VORBIND NU AVEM SANSE SA CINTE PE IMASURILE ROMINIEI PLINE CU MARACINI MIRICA EU UNUL NU AM NEVOIE DE ASFEL DE ELEMENTE CU POLITICA MORI DE FOAME ATI AUZIT DOMNULE VITOR PRESEDINTE SI PREZENT VA FAC PROPUNEREA CAUTATI PROFESIONISTI SI NU RECOMANDATI TOT DE INDIVIZI DIN PARLAMENT CAUTATI SI SELECTATII LA TARA ,AVETI GRIJA CA SI AICI ESTE MAFIE INTREABAI CE A FACUT EL PENTRU TARA SI IN FUNCTIE DE RASPUNS …… CE ARE IN CURTE CU CE SE OCUPA SI MULTE ALTELE ,AM SPUS CITEVA LUCRURI CARE LE STITI POATE DACA NU CAUTATI SI VEDETI DEMOCRATIA REALA ,….. NUMI PURTATI PICA REVOLUTIONAR MIRICA , !!!!!!!!

  18. am cititspicuind niste lucruri tare rele stie ce spune acesti oameni care completeaza si comenteazape aceste bloguri cred ca nu stie sa acuzi pe cineva si sa nu ai dovezi inpotriva lor lasati kgb nu a avut nici un amestec in revolutia romina rominul vazind libertatea nu a stiut sa sio pastreze a fost ca si cum ar fi esit dintre zidul chinezesc vazind culturi diverse si a ales cei mai prost . desfintarea de inteprinderi si vinzarea lor in exterior ,trebuie recuperate , vorbiti si nu stiti nici nu va port pica si nici ura dar trebuie sa mai studiati ce inseamna comunitate europeam]na si ce primim in schimb , impozite si taxe . cautati sa vedeti singuri fara sa va mai ginditi la lovitura de stat ca nu a fost sint FRONTUL DEMOCRAT ROMIN initiatorul direct , nu faceti pe destepti si faceti ceva util societati nu invrasbind intre ei prin lucruri ne adevarate fiti retinuti in comentari fara acoperire reala . veniti la vot si votati frontul democrat romin , cred cca nici nu ati auzit de el marea majoritate si spuneti de lovitura de stat , inca o data terminati cu prostile si faceti ceva util societati rominesti pentru inventi inovati numai lucruri bune ca rele …..? mirica noroc bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.