Robert Kennedy Jr. la marea manifestație de la Berlin împotriva măsurilor legate de covid: „Vrem demnitari în sistemul de sănătate care să nu aibe stimulente financiare de la industria farmaceutică” (video)

Actualizare 2 septembrie 2020: Completare tălmăcire în unele locuri unde nu deslușisem inițial cuvintele. Am folosit transcrierea engleză de la http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1658

La Berlin a avut loc o mare manifestație împotriva limitării libertății sub pretextul covidului. Printre vorbitori a fost și Robert Kennedy Jr., nepotul lui John Kennedy, președintele american care a fost asasinat la Dallas în 1963. Tot în 1963, în perioada războiului rece, cînd Berlinul era împărțit în 2 părți – cel de Est (comunist) și cel de Vest (capitalist), iar regimul comunist din Republica Democrată Germană construise zidul Berlinului, izolînd practic Berlinul de Vest (doar pe calea aerului se putea ține legătura din Berlinul de Vest cu restul Republicii Federale Germania), John Kennedy a făcut o vizită în Berlinul de Vest și a ținut o cuvîntare (linc), pe care Wikipedia o numește „cea mai faimoasă cuvîntare anticomunistă” și „cea mai cunoscută cuvîntare din timpul războiului rece”. John Kennedy a folosit atunci expresia „Ich bin ein berliner!” (Sînt berlinez!) pentru a-și arăta solidaritatea cu populația de acolo. Acum nepotul său a folosit aceeași frază. Prezint mai jos discursul lui Kennedy. Subtitlurile sînt adăugate de mine.

Linc de rezervă: https://www.bitchute.com/video/2oJW3ntaihha/

Discursul lui Robert Kennedy Jr. (după fiecare frază, cineva tălmăcește în germană. Eu am tălmăcit în română):

Ce zic ziarele și ce văd eu

La mine acasă, în SUA, ziarele spun că am venit azi aici să vorbesc pentru vreo 5000 de naziști. Bănuiesc că mîine vor spune că am fost aici și am vorbit unei mulțimi de între 83 și 5000 de naziști. Mă uit la această mulțime și văd opusul nazismului. Văd oameni care vor democrație, oameni care vor un guvern sincer față de cetățeni, care să nu-i mintă, oameni care vor să nu fie făcute reguli arbitrare care să urmărească supunerea populației.

Demnitarii din sistemul de sănătate să lucreze pentru noi, nu pentru marile firme farmaceutice

Vrem demnitari în sistemul de sănătate care să nu aibe stimulente financiare de la industria farmaceutică. Care să lucreze pentru noi, nu pentru marile firme farmaceutice, cărora să le pese de sănătatea copiilor, nu de profiturile din industria farmaceutică ori de controlul guvernamental. Mă uit la această mulțime și văd toate steagurile Europei. Văd oameni de toate rasele, naționalitățile și religiile. Tuturor păsîndu-le de demnitatea omenească, de sănătatea copiilor, de libertatea politică. Asta e opusul nazismului.

Guvernele iubesc pandemia fiindcă ajută la impunerea controlului asupra populației

Guvernele iubesc pandemia. Ele iubesc pandemia din aceleași motive pentru care iubesc războaiele. Aceasta oferă posibilitatea de a impune control asupra populației prin măsuri pe care în alte împrejurări populația nu le-ar accepta. Sînt instituții și mecanisme care au ca scop realizarea și impunerea supunerii.

Bill Gates și Anthony Fauci au făcut planuri pentru o pandemie de zeci de ani și acum nu știu despre ce vorbesc

Vă spun ceva: E de neînțeles pentru mine cum acești oameni importanți, precum Bill Gates și Anthony Fauci au plănuit și gîndit la această pandemie de zeci de ani, făcînd planuri pentru siguranța oamenilor, pentru situația cînd o pandemie va veni, și acum, cînd pandemia a venit, se pare că ei nu știu despre ce vorbesc. Ei nu sînt în stare să spună care e rata mortalității pentru covid. Un lucru elementar. Ei nu pot să ofere un test PCR pentru covid care să aibe rezultate sigure. Ei au trebuit să schimbe definiția covidului în certificatele de moarte, în mod constant, pentru a-l face să pară tot mai primejdios. Dar un lucru la care se pricep e să provoace frică.

Goring a explicat: Oamenii pot fi supuși prin frică

Herman Goring [înalt demnitar nazist] a vorbit la procesul de la Nurnberg [procesul în care, după al doilea război mondial, au fost judecați pentru genocid și crime de război principalii demnitari naziști]. A fost întrebat cum a făcut ca poporul german să accepte măsurile (naziste). El a răspuns: E un lucru simplu. N-are legătură cu nazismul ci cu firea omului. Poți s-o faci într-un regim nazist, într-unul socialist, într-unul comunist, într-o monarhie sau democrație. Singurul lucru de care guvernul are nevoie pentru a înrobi oamenii e frica.

Berlinul e în linia întîi în lupta cu totalitarismul. Ich bin ein berliner!

Cu 50 de ani în urmă, unchiul meu John Kennedy a venit în acest oraș. Berlinul era în linia întîi în lupta cu totalitarismul mondial. Azi Berlinul e din nou în lupta cu totalitarismul mondial. El a spus cu mîndrie oamenilor din Germania: „Ich bin ein berliner!” [sînt berlinez!] Azi spun și eu, iarăși: „Ich bin ein berliner!”.

Antene 5G și controlul populației

Și mai spun un lucru: Nu s-au prea descurcat (autoritățile) să apere sănătatea publică. Dar s-au descurcat foarte bine să folosească carantina ca să aducă antenele 5G în comunitățile noastre și să continue procesul de a trece toate tranzacțiile la plăți virtuale, ceea ce e începutul robiei. Pentru că dacă-ți controlează contul bancar, îți controlează comportamentul. Toți vedem reclamele la televizor: Vin rețelele 5G, sînt un lucru bun pentru voi toți. Ne vor îmbunătăți viața. Sînt foarte convingătoare, trebuie să recunosc. Uitîndu-mă la reclame îmi zic „e minunat, abia aștept”. Poți să descarci un joc video în 6 secunde în loc de 16 secunde. Pentru asta cheltuie ei 5 trilioane de dolari cu 5G? Nu. Motivul este supravegherea și strîngerea datelor. Nu este pentru mine sau dumneavoastră. Este pentru Bill Gates, pentru Jeffrey (Mark?) Zuckerberg, pentru Bezos. Bill Gates spune că rețeaua lui de sateliți va putea să se uite pe fiecare centrimetru pătrat al planetei, 24 de ore pe zi. Vă spun de la început: Vor putea să vă urmărească prin aplicațiile sportive, prin sistemele de recunoaștere facială, prin GPS. Credeți că Alexis [Alexa – robot de la telefoane și alte electrocasnice care au sistem de operare Amazon – utilizatorul spune „Alexa, fă aia” și robotul execută] lucrează pentru voi? Nu lucrează pentru voi, ea lucrează pentru Bill Gates, ca să vă spioneze. Pandemia e o criză convenabilă pentru elitele care dictează această politică. Le dă posibilitatea să distrugă clasa de mijloc și instituțiile democrației, să transfere toate averile la o mînă de milardari pentru a-i face bogați, în timp ce ne sărăcesc pe noi, restul. Și singurul obstacol între noi și copiii noștri este aici, la Berlin. Vă mulțumesc tuturor pentru luptă.

Mai citește alte articole pe tema covid la pagina covid-19.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.