Simona Gherghe, „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus”, în stare gravă. La fel și Mădălina Ghenea. Senatorul USR Cosmin Cristian Viașu, susținător al vaccinurilor covid, mort la 45 de ani

Actualizare 22 ianuarie 2022: O altă vedetă vaccinistă, Mădălina Ghenea, anunță că are „serioase probleme de sănătate” (linc). Domnișoara Ghenea participase la campania „eu mă vaccinez” a revistei „Vanity Fair” din Italia. Să vă intre bine în cap: ori de cîte ori aflați de oameni relativ tineri că au probleme grave de sănătate după vaccinarea anticovid ori eventual chiar mor, e vorba doar de o coincidență! Coincidențele astea sînt parte din Noul Normal.

O știre din 8 decembrie 2020 de pe wowbiz (linc) ne anunța că prezentatoarea TV Simona Gherghe este „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus!”. „Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, declara doamna Gherghe atunci.

Simona Gherghe în stare gravă. „Nu mă pot ține pe picioare” (linc), este o știre de ieri. „Simona a spus că așa ceva nu a mai experimentat niciodată. Ea a dezvăluit că este anemică de foarte mulți ani, dar acum nu putea nici măcar să-și mențină echilibrul, să se țină pe picioare”, aflăm.

Dacă Simona Gherghe e în stare gravă, dar cu șanse să-și revină, în cazul senatorului USR de Zalău Cosmin Cristian Viașu lucrurile s-au sfîrșit. La 45 de ani senatorul, cunoscut ca vajnic susținător al vaccinării anticovid, el însuși complet vaccinat, a murit, anunță activenews (linc). În 27 decembrie era activ, pe pagina sa de facebook anunța că a depus un proiect de lege pentru persoanele cu dizabilități.

Reamintesc că nu de mult a murit și triplu vaccinatul David Sassoli (linc), președintele Parlamentului European.

La asemenea vești nu pot decît să repet ce am spus pe acest blog la scurt timp după începerea vaccinării anticovid: Să vă intre bine în cap: E doar o coincidență! (linc)

Mai citește alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

5 gânduri despre „Simona Gherghe, „prima vedetă de la noi din țară care susține că își va face vaccinul anticoronavirus”, în stare gravă. La fel și Mădălina Ghenea. Senatorul USR Cosmin Cristian Viașu, susținător al vaccinurilor covid, mort la 45 de ani

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.