Variola maimuței. Nevoie identificată de experți: „Lărgirea definiției bolii”

Despre noua înșelătorie de tip medical pe care Organizația Mondială a Sănătății o pregătește, sub numele de „variola maimuței”, am mai scris:
Ultima modă în materie de pornografie a fricii: variola maimuței
NHS a schimbat pe saitul său pagina despre variola maimuței pentru a face boala să pară mai înfricoșătoare

În „Evenimentul Zilei” din 4 iulie 2022 Dragoș Lefterescu publică articolul „Variola maimuței: Simptomele primelor cazuri europene diferă de cazurile africane” (linc), din care aflăm ultimele cuceriri ale științei în legătură cu această nouă boală la modă: contrar a ceea ce se știa de zeci de ani în care boala era cunoscută în Africa, că variola maimuței este însoțită de febră, aproape jumătate dintre pacienții britanici studiați n-au avut nici un fel de febră. Nu e vorba de vreo mutație a virusului, ni se explică, dar poate că în trecut, în Africa, „multe cazuri, fără febră sau cu leziuni limitate, s-ar putea să fi rămas nedetectate”. Soluția pe care experții au găsit-o este „lărgirea definiției bolii pentru a depista mai bine cazurile noi, fără a insista, de exemplu, atît de mult pe o febră”.

Asta cu lărgirea definiției n-are cum să dea greș. A funcționat și cu lărgirea definiției cuvîntului „pandemie”, făcută în 2009, cu prilejul gripei porcine, și care s-a dovedit atît de folositoare în 2020, cu prilejul c0vid.

Schimbarea definițiilor unor cuvinte este o tactică obișnuită a industriei medicale, cu ajutorul celor care fac legile, și care sînt fie cumpărați, fie fraieriți (de experți cumpărați de industria medicală). Însuși definiția legală a cuvîntului „vacsin” a fost schimbată în 2019 (linc), și doar datorită acestei schimbări de definiție au putut fi declarate „vacsinuri” terapiile genice care folosesc tehnologia ARN mesager (Pfizer și Moderna).

Beppe Grillo a vorbit cu ani în urmă despre schimbarea definiților medicale:

Văd că în cazul variolei maimuței, încă nu s-a aruncat pe piață apariția unor mutații ale virusului. După modelul c0vid (Noi variante de covid apar ca ciupercile după ploaie de cînd a început vaccinarea – linc), dacă se va începe vacsinare pe scară largă pentru noua boală la modă, mă aștept să apară ca ciupercile după ploaie și noi variante de variolă a maimuței, care să explice astfel de ce vacsinarea în masă nu duce la scăderea numărului de îmbolnăviri. Dar acum n-avem nevoie de scăderea numărului de îmbolnăviri ci de creșterea sa, iar „lărgirea definiției bolii” poate sluji acestui nobil scop.

Mai citește:
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS
– Vasile Astărăstoae (fost rector UMF Iași) – Pandemia, o filă din istoria recentă
– alte articole despre încercările de a impune dictatură medicală la pagina c0vid-19.

Un gând despre „Variola maimuței. Nevoie identificată de experți: „Lărgirea definiției bolii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.