Dr. Carmen Oțelea, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)

De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja:
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)
Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)
Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)

Prezint acum referatul doctoriței Carmen Oțelea, medic radiolog la spitalul de copii din Brașov. Cu litere cursive între paranteze drepte am adăugat subtitluri.

Transcriere înregistrare:

Pompiliu Diplan: Urmează doamna doctor Carmen Oțelea. Abuzul medical în ultimii 3 ani. Doamna doctor Oțelea, aveți 15 minute.

[Memorii și petiții depuse]

Carmen Oțelea: Mulțumesc. Sînt medic radiolog la spitalul de copii din Brașov și vă voi exprima o parte din impresiile mele în legătură cu ceea ce s-a întîmplat în ultimii trei ani. Menționez că nu reprezint entitate politică, nu reprezint nici unitate medicală. Promovez medicina ca o profesie liberală și libertatea de exprimare. Acțiunile mele au fost mai din umbră. Acesta este cuprinsul lucrării: Desființarea bunului simț medical, cod de deontologie medicală, testarea PCR, vaccinarea copiilor și OMS. Acțiunile mele au fost memorii și petiții cu referire la proiectul de lege privind obligativitatea certificatului digital covid, către Ministerul Sănătății, comisii parlamentare, cabinete parlamentare. Un memoriu privind vaccinarea copiilor anticovid către consiliul etic și consiliul medical de la spital precum și către comisia ministerială de pediatrie, comisiile de sănătate din parlament, comisiile pentru tineret, educație, sport și Institutul Național de Sănătate Publică. Deasemenea petiții privind instalarea antenelor 5G și petiții de solidaritte și susținere cu doamna doctor Geanina Hagimă, către colegiul medicilor din București și din Argeș (fragment fără sonor)

[Copiii au risc mic de îmbolnăvire cu covid]

…copiii, studiată, de ce fac ei forme ușoare de boală și s-a descoperit că au un nivel crescut de interlochină (?) 17A și (neînțelegibil) gama, care combate replicarea virală. Deasemeni, susceptibilitatea lor de a face această infecție este foarte redusă, pentru că studii foarte mari – o metaanaliză realizată pe 13926 de studii începînd cu iulie 2020 au demonstrat că adolescenții și copiii au susceptibilitate mult mai mică la această infecție. Deasemenea, ei prezintă un nivel foarte mic de receptori ACE2 în mucoasa nazală, ceea ce împiedică pătrunderea virusului. Acestea sînt suficiente articole și suficiente dovezi care ne conduc la ideea că nu este nevoie ca acești copii să fie vaccinați. Dacă studiem și publicația EMA privind planul de investigare pediatrică, constatăm că aceste studii privind copiii se încheiau abia în 2022 sau chiar în 2024. Deci încă nu erau concluzii să permită lansarea vaccinării obligatorii a copiilor la nivel mondial. Sînt sigur că sînt și alte de făcut. Lucruri importante.

[Răspunsuri primite la petiții]

Am primit răspunsuri de la unele din instituții. Majoritatea mi-au spus că nu este atribuția lor dar că vor transmite mai departe. Să mă adresez Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea. Alții m-au direcționat către Agenția Națională a Medicamentului. Singura instituție care mi-a dat un răspuns, de fapt direcționat la domnul profesor Craiu, care a luat fiecare solicitare a mea, punct cu punct și mi-a dat niște concluzii că aș dezinforma, că studiile nu sînt reale, că unele sînt contrafăcute. În concluzie, nu are nici un rost să mă opun vaccinării copiilor, pentru că vaccinarea este bună.

Trebuia să vă mai menționez că am avut răspuns și din partea spitalului, unde funcționez. Consiliul Etic, care există la toate spitalele, în urma interpelării mele mi s-a spus că probabil nu am înțeles eu bine acele studii, că vaccinarea copiilor se face de zeci de ani, că și-a dovedit utilitatea, dar că decizia aparține părinților, cu condiția să fie bine informați.

[Desființarea bunului simț medical. Masca nu ajută, testarea PCR nu e metodă bună de diagnostic, tratamentele benefice au fost blocate]

Vreau să atenționez stimata audiență asupra desființării bunului simț medical. Orice medic știe că masca, ca mijloc de protecție, este nedovedită științific. Masca totdeauna au purtat-o oamenii bolnavi. Identificarea unui virus s-a făcut pe creștere pe culturi de celule, apoi examinarea la microscopie electronică. Testarea PCR este o metodă nediagnostică. Cu cît creștem numărul de secvențieri, cu atît cresc rezultatele pozitive. Orice viroză sau orice rest de material genetic poate fi depistat prin testul PCR. Așa spune și cel care a cîștigat premiul Nobel și a inventat această metodă.

Dacă ne uităm la de cîte ori metodologia supravegherii infecției a fost schimbată – am numărat 24 de ori în ultimii doi ani! Au fost impuse protocoale. Tratamentele benefice au fost blocate, au fost criticate, au fost blocate în vamă. Abuzul de dezinfecție, de mască și de testare fără a analiza riscurile acestora.

Vreau să atenționez puțin asupra codului de deontologie medicală. Acesta este un cumul de idei și de principii de bază după care medicii își desfășoară activitatea. O serie de articole au fost încălcate. Nu le voi cita pe toate. Dar vă atenționez că tocmai cei care au respectat acest cod de deontologie au fost cei mai atacați, cei mai victimizați. Și iată că este un articol în care medicul are independență profesională absolută, libertate absolută a prescripțiilor și acțiunilor medicale. În cazul limitării prin constrîngeri administrative sau economice, medicul nu răspunde. Iată o capcană de deturnare a responsabilității actului medical!!

[Experiența personală din spital]

Vreau să vă povestesc acum chiar despre experiența personală, la spital, despre abuzul testării și purtării măștilor la copii. În ultimul an a crescut îngrijorător incidența afecțiunilor din sfera ORL – sinuzite și oto-matoidite, dar nu aceasta este problema ci problema este a complicațiilor grave care apar. Am avut abcese superiostale, MTM structural, meningite, celulite foarte grave, cu intervenții neurochirurgicale la copii care probabil nu vor mai fi ca înainte. Pacienții cu afecțiuni acute sau urgențe non-respiratorii au ieșit pozitiv la testul PCR și a fost o dramă totală pentru ei, pentru a fi rezolvați, în săli de operații improvizate, bineînțeles la cerințele DSP.

[OMS a schimbat definiția pandemiei. În Consiliul Științific al OMS sînt membri care au legături cu fabricile de medicamente]

Ceea ce mi se pare important de menționat despre OMS și pandemie. OMS a modificat definiția pandemiei, înainte de declararea pandemiei de tip H1N1, cînd a exclus din definiție numărul mare de morți și îmbolnăviri. Ulterior s-a observat că au îndepărtat chiar și cerința unui nou subtip de virus. Ceea ce presupunea că orice virus cunoscut ar putea determina o pandemie. În preocuparea pentru pandemia de gripă OMS a înființat un Consiliul Științific ai căror membri aveau legături subtile cu fabricile de medicamente, aceștia fiind demascați de jurnaliștii de investigații.

OMS și UE au făcut o convenție. În această convenție, este o comunicare a Comisiei Europene către Parlamentul European, din aprilie 2022, în care se pun bazele unei strategii în vederea creșterii acoperirii vaccinale la copiii mici, începînd cu anul școlar 2022-2023, prin colaborarea cu medicii pediatri și cadrele medicale și includerea vaccinului anticovid în schema de vaccinare. Deci, vedeți ce se pregătește.

OMS și tratatul pandemic. Se știe. În decembrie 2021 a fost înființat un grup guvernamental de negociere. Au actualizat reglementările internaționale de sănătate stabilite în 2005 și au început colaborarea internațională, interguvernamentală și coordonarea globală și elaborarea unui cadru legislativ prin care toate aceste reglementări OMS să aibă titlul de lege internațională, să fie aplicate în toate țările.

Există și la noi hotărîre de guvern prin care s-a înființat, s-au pus bazele unui plan național generic de pregătire și răspuns în evenimentele epidemiologice. Din iulie 2022. Acest plan este o planificare strategică. Este elaborat de DSU, de Ministerul Sănătății, de Institutul Național de Sănătate Publică și intenționează să reglementeze toate recomandările și legislația UE la nivelul țării noastre. Atenție! În acest plan strategic sînt implicați Ministerul Sănătății, DSP-ul, Institutul de Sănătate Publică, sectorul sanitar, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Transportului, SIE, Casa Națională de Sănătate și Comisia Națională de Control al Activității Nucleare. Aproape toate autoritățile statului.

[Pe saitul OMS sînt anunțate 171 vaccinuri anticovid în stadiul preclinic și 198 în stadiul clinic]

Iată niște detalii foarte interesante de pe saitul OMS, deci sînt la vedere, despre noile vaccinuri anticovid. Și dacă sînteți atenți veți observa că în stadiul preclinic sînt 171 de vaccinuri anticovid, iar în stadiul clinic 198. N-are rost să mai discutăm despre alte vaccinuri. Eu am fost centrată pe acesta. Dar în slide-ul următor se poate vedea – tipurile de vaccinuri anticovid. Unele sînt cu proteine, altele sînt cu ARN, altele sînt cu ADN. Deci variabilitatea este foarte mare.

Este vorba de o publicație – raportul comitetului de experți privind standardizarea biologică, în 2022 a apărut, în care este o preocupare foarte mare pentru cercetarea și inovarea în terapia genetică. Și, atenție, există un capitol în care se va cerceta pe lentiviruși. Vă aduc aminte, lentivirușii, sau vă notific, lentivirușii sînt o familie de viruși din care fac parte ebola și HIV.

[S-au făcut planuri de extindere a vaccinării cu stimulente pentru performanțe în domeniu]

Altă publicație care este la vedere – Agenda de Imunizare 2030, care este probabil vedetă. Aici se stipulează toate acțiunile strategice care sînt puternice și de impact, cu identificarea și stabilirea unor, atenție, campioni ai vaccinării, sau eroi ai vaccinării și modele de bună practică. Includerea imunizării în curiculele facultăților de medicină, paramedici, farmacie, școli de asistente. Asigurarea unor condiții optime de muncă și folosirea de stimulente în cazul performanțelor în promovarea acestor vaccinuri. Instruirea cadrelor medicale pentru obținerea calităților de comunicare, de speakeri, și pentru interacțiuni cu media și jurnaliștii.

[Tendința este de a reduce dreptul părinților de a hotărî asupra propriilor copii. Trăim o medicină a dezastrelor fabricată]

În 2014, este iarăși o publicație de mare impact, care nu trebuie să ne scape. Este vorba de „Consimțămîntul în vaccinarea copiilor și adolescenților”. Aici se stipulează două variante: consimțămîntul, în care pacientul își dă permisiunea pentru actul medical și acordul. Acordul este un proces prin care copilul sau adolescentul participă la decizia privind vaccinarea. De menționat că acordul este stipulat în acest document că este considerat o obligație morală. Precum se vede, vaccinarea obligatorie în decizia OMS nu are nevoie de consimțămînt. Atenție părinți, tendința este de a reduce dreptul firesc și natural al părinților de a proteja și a decide asupra propriilor copii. Luptați pentru copiii voștri, și ai noștri!

Trăim o medicină a dezastrelor fabricată. Îi rog pe toate cadrele medicale să rămînă în slujba adevăratei științe și în slujba pacientului. Să nu uite jurămîntul hipocratic. Nu vrem prezența OMS în România! Mesaj către autorități: vrem să stopați toate măsurile medicale care au dus la suferințe și fatalități. Și care nu s-au oprit. Vă mulțumesc. (aplauze)

Pompiliu Diplan: Mulțumim, doamna doctor Carmen Oțelea. Într-adevăr avem o dimensiune a buldozerului pe care noi îl numim sistemul. De la toate ministerele pînă la SIE și pînă la agenții nucleare. O dimensiune a inamicului nostru.

Mai citește:
Conferință a medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Amenințări ale Colegiului Medicilor (video)
Vox populi. Reacțiile de pe facebook la cererea Colegiului Medicilor de a pedepsi medicii care au participat la conferința de la Palatul Parlamentului
– Petiție on-line: Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
Trump anunță ruperea legăturilor dintre SUA și Organizația Mondială a Sănătății. Comentarii ale celor care au iscălit petiția pentru ieșirea României din OMS
Maltratați (rău tratați) – documentar francez despre mafia medicală în contextul covid (subtitrare românească)
Ordonanța pentru scutirea medicilor de malpraxis (video)
Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură
Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video)
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
– alte articole despre problema coronavirusului la pagina covid-19.

Un gând despre „Dr. Carmen Oțelea, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.