Revoluţionarul braşovean Nicolae Samson s-a sinucis

Actualizare: Motivul chemării la parchet a lui Samson.

Revoluţionarul braşovean Nicolae Samson, vicepreşedinte al asociaţiei Braşov Decembrie 1989 (condusă de Dorin Lazăr Maior), s-a spînzurat ieri, anunţă portalul News Braşov (linc). Trupul, care a fost găsit într-o hală dezafectată, nu prezenta urme de violenţă, cu excepţia şanţului de spînzurare din jurul gîtului. Deci toate indiciile duc spre o sinucidere.

Vedeţi un film documentar despre revoluţia braşoveană, unde apare şi Nicolae Samson (de la minutul 1:01).

În ziua în care s-a spînzurat, Nicolae Samson trebuia să se prezinte la parchet pentru a da declaraţii într-o anchetă despre acordarea pe nedrept a unor certificate de revoluţionar (linc). În 28 septembrie parchetul efectuase percheziţii la sediul asociaţiei la care Samson era vicepreşedinte şi la locuinţa personaă a lui Samson (linc).

Dorin Lazăr Maior, în numele asociaţiei pe care o conduce, a dat un comunicat în care scrie că „membrii asociaţiei nu cred în posibilitatea ca domnul Nicolae Samson să se fi sinucis, fiind un optimist, cunoscut ca bun creştin şi om cu planuri de viitor” şi că „sîntem stupefiaţi că membrilor familiei domnului Samson le-a  fost anunţat decesul său abia a doua zi după descoperirea cadavrului”.

Răposatul avea 57 de ani şi era divorţat.

Dumnezeu să-l ierte!

Actualizare: Conform ziarului braşovean Monitorul Expres (linc), care o citează pe Monica Munteanu, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, Nicolae Samson trebuia să se prezinte la parchet „în calitate de învinuit pentru infracţiunile de fals în înscrisuri oficiale, precum şi complicitate la înşelăciune”.

4 gânduri despre „Revoluţionarul braşovean Nicolae Samson s-a sinucis

  1. Actualizare: Conform ziarului braşovean Monitorul Expres (linc), care o citează pe Monica Munteanu, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov, Nicolae Samson trebuia să se prezinte la parchet “în calitate de învinuit pentru infracţiunile de fals în înscrisuri oficiale, precum şi complicitate la înşelăciune”.

    CINE ESTE AUTORUL PLINGERII?
    INSCRISURI OFICIALE…DUPLICATE 2000… INRATE IN PRESCRIERE…
    INTERESANT: MOARE UN OM…SEDII PERCHEZITIONATE SI PENTRU CE????
    PENTRU PLINGERILE UNORA CA NU SI-AU OBTINUT CERTIFICATELE????
    NU ASOCIATIIL AU ELIBERAT CERTIFICATELE,FRATILOR
    CERTIFICATELE AU FOST ELIBERATE DE GUVERN…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.